Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@07:48:03 GMT

«کامیاب»، بر قله بازدهی سرمایه

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۷۸۸۶۵

«کامیاب»، بر قله بازدهی سرمایه

داده‌ها و اطلاعات آماری تارنمای مرکز پفیپیرانردازش اطلاعات مالی ایران ()، نشان می‌دهد که صندوق سرمایه‌گذاری درآمد ثابت «کامیاب آشنا» در شهریورماه سال جاری، در میان تمامی صندوق‌های درآمد ثابت بازار سرمایه، رتبه «بالاترین بازدهی» را کسب کرده است.

صندوق «کامیاب آشنا» در ماه گذشته با ٢۵.۶٧ درصد سود سالانه‌شده، علاوه بر دستیابی به جایگاه ذکر شده، توانسته است از نظر بازدهی در فهرست برترین صندوق‌های سهامی و مختلط نیز قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«کامیاب آشنا» یک صندوق سرمایه‌گذاری درآمد ثابت نوع دوم است که دارایی سرمایه‌گذاران خود را به صورت همزمان در اوراق مشارکت، سپرده بانکی و سهام سرمایه‌گذاری می‌کند.

این صندوق مجاز است از صفر تا پنج درصد از پرتفوی خود را در سهام سرمایه‌گذاری کند، در نتیجه می‌توان از صندوق کامیاب آشنا به عنوان یکی از کم‌ریسک‌ترین صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نام برد که در برابر نوسانات بورس بسیار مقاوم است. صندوق‌های درآمد ثابت نوع دوم، بهترین گزینه برای افرادی است که سطح ریسک پایین‌تری دارند و به دنبال کسب یک سود مطمئن نسبت به سرمایه‌گذاری مستقیم در بورس هستند.

این صندوق به صورت قابل معامله (ETF) بوده و سرمایه‌گذاران می‌توانند با جستجوی نماد «کامیاب» از طریق سامانه معاملات برخط تمامی کارگزاری‌های مجاز، اقدام به سرمایه‌گذاری در این صندوق کنند.

صندوق کامیاب آشنا تحت مدیریت شرکت «سبدگردان سهم‌آشنا» قرار دارد. این شرکت، با داشتن صندوق‌های متنوع در بازار سرمایه، همواره پاسخگوی نیازهای سرمایه‌گذاران به شیوه‌های متفاوت و جذاب سرمایه‌گذاری است.

پربیننده ترین سودآوری پالایشی‌ ها بعد از اطلاعیه وزارت نفت / گزارش‌ های سه و ۶ ماهه پالایشگاه‌ ها چگونه خواهد بود؟ علی صحرایی استعفا نداده بلکه برکنار شده بود / فرار رو به جلوی هیات مدیره شرکت بورس تهران نقشه بورس امروز بر اساس ارزش معاملات / رشد حدود ۱۷هزار واحدی شاخص کل بورس بازدهی مثبت همه بازارهای دارایی در هفته اول مهر / بورس صدرنشین جدول شد اطلاعیه برق تهران در خصوص ماینرهای کشف شده در ساختمان بورس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کامیاب آشنا سهام سرمایه گذاری سرمایه گذاری کامیاب آشنا درآمد ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۸۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟