Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا مهمیز مدیر جهادکشاورزی بردسکن گفت: خشکسالی و کاهش نزولات ۷۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی بردسکن خسارت وارد کرده است و خشکسالی حادث شده در ۵۰ سال گذشته بی سابقه بوده است. به طوری که  فقط در بخش دام بردسکن ۲۲۴ میلیارد تومان خسارت وارد کرد و باعث کاهش شیردهی،گوشت، آبستن و سقط جنین در دام ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه در بخش باغبانی و زراعت نیز۴۴۳ میلیارد تومان خسارت وارد شده است و ۷۰ رشته قنات شهرستان آب دهی آن به صفر رسیده است و ۴۳۰ هزار هکتار از مراتع شهرستان دچار خسارت شده است، افزود: با هدف حمایت از دامداران تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ تُن جو یارانه‌دار در ۳ مرحله ۸ هزار و۶۰۰ تن کنسانتره بین دامداران توزیع شده است که اعتبار یارانه تخصیص داده شده ۲۳ میلیارد تومان می باشد.

بیشتر بخوانید

توزیع ۴۸ هزار کیلوگرم علوفه خشک در زیستگاه‌های حیات وحش سبزوار

مدیر جهادکشاورزی بردسکن با بیان اینکه به ۷۰ رشته قنات منطقه خسارت و آب دهی آن به صفر رسیده است، ادامه داد: تنها به ۵ رشته قنات ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص داده شده است و مابقی قنوات نیازمند اعتبار هستند.

مهمیز بیان کرد: با توجه به فقیر بودن مراتع و کاهش علوفه تاکنون بیش از ۵۰ هزار راس دام از منطقه خارج و یا روانه کشتارگاه‌ها شده اند به خاطر خشکسالی از ابتدای امسال تغذیه دام ها به صورت دستی بوده است و اگر خشکسالی به این روند ادامه پیدا کند دام منطقه که بیش از ۴۰۰ هزار واحد دامی هستند حذف خواهند شد.

او تصریح کرد: متاسفانه به دلیل اختصاص ندادن اعتبار به واکسن تب برفکی سهمیه بردسکن قطع و دامداران نتوانسته اند دام های خود را بر علیه این بیماری واکسینه کنند. در سال‌های قبل بودجه ای برای سمپاشی اماکن دامی اختصاص داده می شد ولی امسال این اعتبار تخصیص داده نشده است و با توجه به بیماری های مشترک بین انسان و دام ضرورت دارد عملیات سم‌پاشی در اماکن دامی صورت بگیرد.

 

انتهای پیام// و.ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خشکسالی در بردسکن بارندگی دامداری میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۸۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان