Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به نقش پررنگ و موثر دانشجویان در روند واکسیناسیون، گفت: خوشبختانه در استان تهران تا کنون نزدیک به ۲۵ درصد واکسیناسیون توسط دانشجویان داوطلب انجام شده و این مشارکت رو به افزایش است.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی روز گذشته (شنبه) در بازدید از مرکز واکسیناسیون باغ موزه دفاع مقدس، که با حضور دکتر عباس شیراوژن معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت انجام شد، با اشاره به اینکه در چند هفته اخیر ظرفیت این مرکز تجمیعی واکسیناسیون به دو برابر افزایش یافته است، این مرکز را یکی از مراکز فعال و متراکم دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 وی با بیان اینکه دانشجویان در این مرکز نقش پررنگی ایفا می کنند، تاکید کرد: تمام بدنه مدیریتی و اجرایی این مرکز را دانشجویان داوطلب تشکیل می دهند که عمده آنان از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.
 
زالی همچنین یادآور شد: دانشجویان نه تنها در این مرکز، بلکه در بسیاری از مراکز واکسیناسیون پایتخت حضوری موثر دارند.
 
وی ادامه داد: خوشبختانه در استان تهران تا کنون نزدیک به ۲۵ درصد واکسیناسیون توسط دانشجویان داوطلب انجام شده و این رقم در حال افزایش است.
 
زالی با تاکید بر توجه دانشجویان به عمل بر مسئولیت اجتماعی، گفت: قرار گرفتن دانشجویان در متن مردم کمک می کند که آنان از نزدیک با فرآیند های اجتماعی آشنایی و تجربه بیشتری کسب کنند و این مراکز به نوعی سنگ محکی برای دانشجویان حوزه سلامت خواهد بود.
 
وی ضمن قدردانی از تلاش های دانشجویان برای این اقدامات داوطلبانه، یادآور شد: بسیاری از این دانشجویان قریب به پنج ماه است که بدون هیچ چشم داشتی بی وقفه و با نشاط در حال خدمت رسانی هستند.
 
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ پایگاه واکسیناسیون در استان تهران در حال فعالیت اند و در طول روز در این مراکز بین ۱۸۰ هزار تا ۲۷۰ هزار واکسن متناسب با میزان مراجعان زده می شود.
 
 
بنابر اعلام وبدا، زالی گفت: خوشبختانه میزان پایگاه های ما از میزان تقاضاها فزون تر است و این آمادگی را داریم که در صورت استقبال عمومی میزان خدمات خود را به چند برابر افزایش دهیم.
 
وی علت افزایش نظم مراکز واکسیناسیون را در هفته های اخیر بالاتر رفتن تجربه و سرعت تیم های واکسیناسیون عنوان کرد.
 
در ادامه این بازدید دکتر زالی فرآیند واکسیناسیون در این مرکز را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن کرونا همه باهم علیه کرونا کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز

به گزارش خبرنگار مهر، وجیهه محمدی فلاح صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از برقراری ۴۶ هزار و ۴۴۰ تماس با مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان البرز خبر داد و بیان کرد: ۲۱ درصد تماس‌ها مرتبط با خدمات اورژانس اجتماعی و حدود ۷۹ درصد برای پیگیری مسائل غیرمرتبط از جمله درخواست راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، مسائل بهداشتی، خدمات مشاوره‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی تماس‌ها به ترتیب مربوط به اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، افکار خودکشی، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی و فرار از منزل بوده است، گفت: بهزیستی البرز با دارا بودن ۶ مرکز اورژانس اجتماعی در محمدشهر، کمالشهر، مرکز کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و کسانی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر می‌برند خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز، فعالیت‌های سازمان بهزیستی به‌ویژه در زمینه آسیب‌های اجتماعی مردم محور است و افراد می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۱۲۳ یا مراجعه حضوری به پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند. وظیفه ذاتی مراکز ۱۲۳ (مرکز فوریت‌های اجتماعی) ارائه انواع خدمات روانشناسی، مددکاری، درمانی و حقوقی به جامعه هدف است.

محمدی فلاح افزود: نحوه پذیرش مددجویان به دو صورت خود معرف و ارجاعی و ارجاعات به دو شیوه درون سازمانی (توسط خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزه‌های گوناگون) و برون سازمانی (از طریق مراجع قضائی، مراجع انتظامی و سایر سازمان‌ها و نهادها) است و جامعه هدف پس از پذیرش از خدمات تخصصی مورد نیاز بهره مند خواهند شد.

کد خبر 6094920

دیگر خبرها

  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • اعلام قطع روابط با اسرائیل از سوی کلمبیا