Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد طبیبی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ماده معدنی زئولیت از نوع «کلینوپتیلولیت» دارای خاصیت جذب رطوبت، مواد سیال، کاتیون‌ها و هیدروکربورها است که با توجه به نوع فرآوری کاملا گزینشی این ماده، درصدد برآمدیم از آن، جاذبی برای تصفیه پساب صنعتی به تولید برسانیم.

وی با بیان اینکه زئولیت به جذب ماده مضر یا مفید می پردازد، گفت: از این رو ماده مناسبی برای جذب پساب صنعتی به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیبی خاطر نشان کرد: این خاصیت جذب به‌ دلیل حضور یون‌های منفی آزاد در کناره‌های شبکه مولکولی clinoptilolite است که با فرآوری شدن، فعال شده و عمل حبس کاتیون‌ها (فلزات سنگین و سایر مواد بنابه نوع گزینش شدن) را به طور کامل انجام می‌دهد.

وی افزود: همچنین با توجه به خاصیت تبادل یونی این ماده معدنی، می‌توان تمام پروسه از پیش تعیین شده در جداسازی نمک فلزات، آب، هیدروکربور، فلزات و برخی غیر فلزات را با اطمینان کامل در پروسه تصفیه پساب صنعتی انجام داد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه پایلوت این طرح نیز اجرایی شده است، افزود: جاذبی که تهیه کردیم، با استفاده از قدرت جذب فلزات سنگین و مواد سمی می تواند شیرابه پسماند شهری را به کود تبدیل کند که به صورت نیمه صنعتی در کهریزک اجرایی شده است.

وی در خصوص تفاوت پروژه های دیگر حوزه تصفیه پساب که توسط سایر محققان کشور انجام گرفته، گفت: تعدادی از شرکت‌های دیگر ادعای گوگردزدایی محصولات سنگین نفت از جمله مازوت در سطح آزمایشگاهی را داشته‌اند اما به‌دلیل عدم دسترسی به کاتالیست مناسب، و عدم اجرای پایلوت پروژه، نتایج پروژه ها مشخص نبوده است.

کد خبر 5317588 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان تولید دانش بنیان پسماند حاکمیت سایبری گوگل فیس بوک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی ایالات متحده امریکا فناوری فضایی همراه اول آمازون هوش مصنوعی تولید دانش بنیان امنیت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۹۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت: شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند؛ بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

منبع: رکنا

tags # بانک مرکزی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی