Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، روستای خراوی در مرز استان هرمزگان و کرمان گرفتار مسائل و مشکلات و محرومیت‌های متنوعی است که به تازگی انتشار ویدیویی از مشکلات این روستا موجب جلب توجه فضای مجازی به این روستا شده است.

این روستا که در حوزه تقسیمات کشوری از سال ۷۶ از هرمزگان به استان کرمان ملحق شد گرفتار محرومیت‌هایی است که به تدبیر مسؤولان نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

در همین زمینه علی رئوفی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس عنوان کرد: در خصوص کلیپ پخش شده در فضای مجازی تحت عنوان مشکلات روستای خراوی، روستای مذکور در محدوده مورد اختلاف بین استان هرمزگان و استان کرمان واقع گردیده است.

وی در همین خصوص، افزود:از لحاظ مرزهای تقسیماتی روستای خراوی در محدوده استان کرمان قرار دارد و مصوبه وزرات کشور آن نیز  به نام آن استان می باشد ولی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و پوشش کوه های مرتفع هیچ امکان ارتباطی روستاهای فوق با استان کرمان وجود ندارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: به علت عدم وجود راه دسترسی و تمایل مردم منطقه و سوابق قبلی تمامی خدمات از قدیم الایام به روستاهای مذکور  توسط ادارات و دستگاه های خدمات رسانی استان ( شهرستان رودان) انجام گرفته است.

وی در خصوص پیگیری های صورت گرفته برای حل مشکل اختلاف مرزی روستای مرزی، تصریح کرد:طی مکاتبات متعدد با وزارت کشور و برگزاری جلسات با استان کرمان تلاش برای اصلاح مرز  انجام پذیرفته است که متاسفانه  به دلیل وجود اختلافات دیرینه مرز تقسیماتی با استان کرمان و اینکه تدقیق و اصلاح مرز دارای روال طولانی و پیچیده ای بوده نیازمند مصوبه هیات دولت و وزارت کشور می باشد.

رئوفی در همین خصوص گفت: طی آخرین مکاتبه با وزارت کشور به شماره 28471/21/92 مورخ 4/6/1400 مشکل آموزش و پرورش جهت تعیین تکلیف و اصلاح خطوط مرزی ارسال گردیده است  همچنین  پیشنهاد شده هماهنگی لازم بین فرمانداری منوجان ورودان تارفع مشکل مرزی برای آموزش کودکان انجام گردد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: علی رئوفی معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان شهرستان رودان بندرعباس مرز هرمزگان و کرمان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد

پاشینیان با گروهی از ساکنان یک روستای مرزی در شمال ارمنستان دیدار کرد که محل اصلی اعتراضات علیه تصمیم او برای واگذاری منطقه به جمهوری آذربایجان است.

به گزارش ایسنا، دفتر نخست وزیری ارمنستان در بیانیه‌ای با اشاره به دیدار نیکول پاشینیان، نخست وزیر با شهردار و جمعی از ساکنان روستای «کرانتس» نوشت: «نخست وزیر روند جاری را به تفصیل ارائه و تاکید کرد که دولت از همه مشکلات مطلع است.»

به نقل از پایگاه خبری azatutyun، پاشینیان و سایر مقامات حاضر در جلسه از روستاییان خواستند کارهای میدانی را آغاز کنند و از طریق گفت‌وگوهای مشترک راه حلی برای مسائل باقی مانده بیابند.

نمایندگان روستا در حالی که از ساختمان دولت بیرون آمدند، ناراضی به نظر می‌رسیدند و تمایلی به صحبت با مطبوعات نداشتند. برخی از آنها فقط گفتند که از پاشینیان چیز جدیدی نشنیده‌اند.

یک نماینده اپوزیسیون که به طور خصوصی با روستاییان صحبت کرده بود، پس از آن نیز ادعا کرد که پاشینیان «هیچ چیز جدیدی نگفته است».

وی افزود: «روستاییان بدون رضایت جلسه را ترک کردند و بار دیگر اوضاع متشنج شد. مردم می‌دانستند که اوضاع بدتر می‌شود چون هیچیک از درخواست‌ها و پیشنهادهایشان مورد قبول واقع نشد.»

پاشینیان همچنین اعتراف کرد که حتی واگذاری اراضی به باکو ضامن امنیت این روستا و مناطق همجوارش نیست.

روستای کرانتس یکی از چهار روستای تاووش در مجاورت مناطق مرزی است که قرار است به عنوان بخشی از آنچه ایروان آغاز تعیین مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان می‌نامد به باکو واگذار شود. صدها نفر از روستاییان به همراه سایر ساکنان تاووش و سایر مناطق ارمنستان از ۲۰ آوریل یک بخش محلی از یک بزرگراه کلیدی ملی را مسدود کرده‌اند. برخی از آنها روز جمعه با پلیس ضد شورش درگیر شدند.

مردم از جمله سیاستمداران و فعالان اپوزیسیون، در چند روز گذشته به نشان همبستگی خود با معترضان این روستا به رهبری اسقف «باگرات گالستانیان»، رئیس اسقف نشین تاووش برای مدت کوتاهی راه‌ها را در ایروان و سایر نقاط کشور مسدود کردند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • بودجه و امکانات شوراها گرفتار مشکلات قانونی است
  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • یک خانم بعد از ۴ روز گیر کردن بین ۲ دیوار در بم نجات یافت
  • احسان اصولی: پیگیر حواله خودرو برای فوتسالیست ها هستیم