Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر طیبی در نشست خبری پویش سراسری سرطان معتمد تأکید کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه‌هایی که به سرآمدی خوبی رسیده است، از جمله درمان نازایی و سرطان پستان، آمادگی ایجاد مراکز تخصصی مرتبط را دارد.

به گزارش ایسنا، همزمان با فرارسیدن ماه اکتبر (ماه جهانی ارتقاء آگاهی بانوان در زمینه سرطان پستان)، برای سومین سال پیاپی "پویش سراسری سرطان معتمد" از سوی جهاد دانشگاهی به صورت مجازی و در قالب برنامه‌های متنوع آموزشی، ترویجی و فرهنگی با حضور تیم تخصصی متشکل از ۳۰ متخصص حوزه سرطان و با حمایت سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف از ۹ مهرماه تا ۹ آبان‌ماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست خبری معرفی برنامه‌های این پویش صبح امروز (یکشنبه ۱۱ مهرماه) با حضور دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، دکتر رامین صرامی فروشانی، رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی (مرکز تحقیقات سرطان پستان)، دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید، مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاد دانشگاهی، دکتر حمید احمدی، مدیر پلی کلینیک فوق تخصصی بیماری‌های پستان پژوهشکده سرطان معتمد، دکتر آسیه الفت‌بخش، معاون پژوهشی آموزشی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و راحله انوری، مدیر روابط عمومی این پژوهشکده برگزار شد.

دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی در این نشست با اشاره به اهمیت جایگاه بانوان در جامعه گفت: امام خمینی (ره) درخصوص شخصیت و مقام زن فرموده‌اند: "زن محضر تحقق آمال بشر است" و "از دامن زن مرد به معراج می‌رود" که این موضوع اهمیت نقش زن در خانواده و جامعه را نشان می‌دهد. بانوان جامعه برای ایفای نقش‌های مهم خود، نیازمند داشتن سلامت جسم و روح هستند تا بتوانند هم آموزش ببینند و هم آموزش دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی افزود: بخش زیادی از فعالیت‌های این مجموعه بزرگ علمی و فناورانه کشور به حوزه سلامت، به ویژه سلامت بانوان کشور اختصاص داده‌ایم و پژوهشکده سرطان معتمد (مرکز تحقیقات سرطان پستان) فعالیت‌های قابل توجهی را در این حوزه داشته است. انجام پژوهش‌های پیشرفته در حوزه پیشگیری، غربالگری زودهنگام، تشخیص و درمان از مهم‌ترین فعالیت‌های پژوهشکده معتمد است و هر ساله با انجام پژوهش‌های نوین مانند سلول درمانی، ژن درمانی، ویروس درمانی، فرآیند درمان بیماران را با جدیت پیگیری می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: در عین حال، پژوهشکده معتمد فعالیت‌های آموزشی و ترویجی در داخل و خارج از کشور ارائه می‌کند. سالانه بیش از ۱۵۰ هزار بیمار از داخل و خارج از کشور، برای تشخیص و درمان به این پژوهشکده مراجعه می‌کنند. همچنین فعالیت‌های این پژوهشکده در خارج از کشور در قالب مدارس علمی و فناورانه، با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.

آمادگی جهاد دانشگاهی برای ایجاد مراکز تشخیص و غربالگری سرطان پستان در سراسر کشور

رئیس جهاد دانشگاهی افزود: ماه اکتبر (ماه جهانی ارتقاء آگاهی بانوان در زمینه سرطان پستان) که در ایران از تاریخ ۹ مهرماه تا ۹ آبان است، فرصت مناسبی برای پرداختن به برنامه‌های مختلف آموزشی و ترویجی در این حوزه است. همانطور که متخصصان این حوزه تأکید می‌کنند، پیشگیری، غربالگری و تشخیص به موقع سرطان پستان،‌ به درمان سریع‌تر، مؤثرتر و کم‌هزینه‌تر بیماری کمک شایانی می‌کند.

دکتر طیبی تأکید کرد: در جهاد دانشگاهی تلاش می‌کنیم از طریق توسعه فعالیت‌های شاخص علمی و فناورانه و آوردن آنها به بالین و ارائه خدمات نوین تشخیصی و درمانی به عموم مردم، دین خود را به جامعه و کشور ادا کنیم. با توجه به اهمیت نقش بانوان به عنوان ستون خانواده، باید به شکل مناسب‌تری به موضوع سرطان پستان پرداخته شود و در این حوزه، به دلیل گستردگی فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در سراسر کشور، بارها اعلام کرده‌ایم که آماده ایجاد مراکز تشخیص و غربالگری در سراسر کشور هستیم.

رئیس جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه‌هایی که به سرآمدی خوبی رسیده است، از جمله درمان نازایی و سرطان پستان، آمادگی ایجاد مراکز تخصصی مرتبط (در سراسر کشور) را دارد؛ البته این موضوع منوط به تأمین بودجه‌های مورد نیاز است. همواره تلاش کرده‌ایم که فعالیت‌های خود را در حوزه پژوهش و فناوری گسترش دهیم و امیدواریم حمایت‌ها از این نهاد همچنان ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی دکتر طیبی پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی سرطان پستان پژوهشکده سرطان معتمد رئیس جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی سراسر کشور ایجاد مراکز سرطان پستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۹۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر

پزشکان امیدوارند این ربات در تشخیص ایمن و دقیق تر سرطان ریه موثر باشد.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، پزشکان بر این باورند که تشخیص زودهنگام در حفظ زندگی مبتلایان به سرطان موثر است.

براساس گزارش موسسه ملی سرطان سالانه 125 هزار نفر در آمریکا به خاطر سرطان ریه جان خود را از دست می‌دهند.

این ریز روبات که از دستگاه‌های فعلی دقیق‌تر و ظریف تر است قادر به حرکت در محدوده گسترده تری از ریه و تشخیص غده و زائده های ریزتر و مشکوکتری است.

جزئیات بیشتر در باره نحوه کار و عملکرد این ربات را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: راهی برای تشخیص زودهنگام سرطان ریه روش درمانی جدید برای سرطان ریه ۷ علامت ابتلا به سرطان ریه

دیگر خبرها

  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای