Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@17:12:42 GMT

۸۰ سر کروکودیل پرورشی وارد کشور شد

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۸۱۴۲۸

۸۰ سر کروکودیل پرورشی وارد کشور شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: اولین محموله کروکودیل‌های پرورشی که وارد کشور شده به زودی به تنها واحد پرورش کروکودیل خراسان رضوی در منطقه مُلک آباد، در حد فاصل مشهد نیشابور، منتقل می‌شود.

مجید طاهرپور در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص واردات محموله کروکودیل‌های پرورشی به استان اظهار کرد: محموله کروکودیل‌های پرورشی با شرایط خاصی وارد کشور شده و قرار است در محیط آماده شده برای نگهداری آزادسازی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این ۸۰ سر کروکودیل پرورشی به صورت اولین محموله وارداتی از کشور مالزی وارد تهران شده که به زودی برای پرورش و تکثیر به تنها مزرعه پرورش کروکودیل واقع در مشهد منتقل خواهد شد. 

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از آنجایی که پوست و گوشت کروکودیل دارای ارزش صادارتی بوده و درآمد فراوانی ایجاد می‌کند، این محموله از کروکودیل‌ها در نخستین مرحله به واحد پرورش کروکودیل خراسان رضوی منتقل می‌شود. 

وی بیان کرد: این واحد ظرفیت تولید ۳۰۰ تخته پوست کروکودیل دارد و مجوزهای لازم برای انجام این کار را دریافت کرده است. با راه‌اندازی اولین مزرعه پرورش کروکودیل در خراسان رضوی این استان در کشور رتبه خوبی در پرورش این گونه خواهد داشت.

طاهرپور با اشاره به مدت زمان پرورش این گونه افزود: مدت زمان پرورش کروکودیل ۲.۵ تا سه سال است که پس از این مدت پوست این گونه آماده دباغی و صادرات می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه از مجموع ۲۴ گونه موجود در دنیا تنها پنج گونه ارزش اقتصادی برای پرورش دارد و اینکه کروکودیل پوزه‌کوتاه بومی ایران، ارزش اقتصادی چندانی برای صادرات ندارد، هدف از واردات این محموله ایجاد ارزش صادراتی بوده است.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از میان این پنج گونه پرورش گونه کروکودیل آسیای جنوب شرقی(تایلندی) در ایران انجام می‌شود که طول آن به هفت متر نیز می‌رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی جهاد كشاورزي پرورش کروکودیل پرورش کروکودیل خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مهدی تنگستانی مکان از آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر خبر داد و گفت: مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به واردات ۲۶ هزار مولد میگوی خارجی SPF به کشور برای تولید بچه میگو، افزود: در کنار مولد خارجی، ۲۵ هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اظهار کرد: در بازدید‌های انجام شده این مولد‌ها پست لارو‌های قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگوی پرورشی مطلوب کمک قابل توجهی کند.

وی با تاکید بر این‌که مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهندگان امکان‌پذیر است، گفت: بیماری میگوی پرورشی امسال هم مانند سال‌های گذشته وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان، این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی مکان یادآور شد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات و آموزش‌های لازم و شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگوی پرورشی دارد را به تولیدکنندگان میگو ارائه کرده است.

وی ردیابی بیماری میگوی پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و اظهار کرد: مولد‌ها و پست لارو‌های میگو تا کنون سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات از سوی پرورش‌دهنده این آبزی ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با بیان این‌که کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان میگو در مراکز پرورشی هستند، اضافه کرد: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و تاکید کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده از سوی دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

دیگر خبرها

  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد
  • ٧ طلا، سهم دختران وزنه‌بردار کرمان در چهار وزن نخست مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • ٧ طلا، سهم دختران وزنه‌بردار کرمانی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود