Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پیشگامی ساکنان محله را در کاهش آسیب های اجتماعی محلات امری اساسی خواند و گفت: اساسا راهکار مقابله با چالش های اجتماعی در اتخاذ رویکردهای فرهنگی و آموزشی است و باید این موضوع در کشور پذیرفته و جا بیفتد.

 دکتر علی آقامحمدی در پانزدهمین جلسه طرح تحول محلات کشور که با حضور نمایندگان دستگاههای ذی ربط با موضوع حل معضل اعتیاد و آسیب های اجتماعی در محلات با رویکردهای فرهنگی و تربیتی در محل وزارت  کشور برگزار شد؛ با تاکید بر این موضوع که در حل مساله اعتیاد باید زیربنای فرهنگی و اجتماعی جامعه تقویت شود، گفت: یکی از کانون های مهم تربیتی و آموزشی در مدیریت چالش اعتیاد، مدارس است که این مهم در کشور به دلایل مختلف مورد غفلت واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این خصوص گفت: امروز در همه نقاط و مناطق حاشیه نشین کشور، مدارس وجود دارد و باید از این ظرفیت در موضوعات فرهنگی و اجتماعی استفاده بهینه صورت گیرد.


آقامحمدی با اشاره به تجربیات کشورهای موفق نظیر ژاپن در استفاده از ظرفیت مدارس و نظام های آموزشی در کنترل چالش های اجتماعی، گفت: مدارس در ژاپن در روزهای تعطیل به مکانی برای آموزش والدین در مواجهه با چالش های اجتماعی است و از این طریق والدین آموزش های لازم را هم در حراست از خودشان در برابر اعتیاد و هم جلوگیری از اعتیاد فرزندان شان اخذ می کنند.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه بنا به مطالعات علمی صورت گرفته در جهان، کودکان بزرگترین قربانیان اعتیاد هستند، ادامه داد: وقتی والدین به اعتیاد و دیگر آسیب های اجتماعی دچار می شود؛ خروجی اش از هم پاشی خانواده و بلاتکلیفی کودکان است.


وی در این خصوص گفت: باید با استفاده از ظرفیت های موجود در کشور و ایجاد هماهنگی های لازم از مدارس در مناطق حاشیه نشین کشور با متولی گری سازمان هایی نظیر هلال احمر، سازمان بهزیستی در توانمند سازی والدین استفاده شود.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از صحبت های خود، افزود: اساسا راهکار مقابله با چالش های اجتماعی در اتخاذ رویکردهای فرهنگی و آموزشی است و باید این موضوع در کشور پذیرفته و جا بیفتد.


وی در این خصوص گفت: باید برگزاری مسابقات کتاب خوانی، ورزش های همگانی، جشنواره های فرهنگی در محلات کشور برای تقویت حس شادی و مشارکت اجتماعی تقویت شود.

آقامحمدی خاطرنشان کرد: تجربه گویای این حقیقت است که در کاهش آسیب های اجتماعی نگاهی چند بعدی داشته باشیم و در نظر داشته باشیم که اگر به صرف رفع تهدید یک چالش مثل اعتیاد بدون حل زمینه های شکل گیری این چالش برویم؛ مشکل به شکل دیگری بروز می کند.


بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، وی در پایان گفت: برای همین باید با نگاه اجتماع محور و با نقش یابی شهروندان به سمت حل ریشه های آسیب های اجتماعی در محلات حرکت کنیم./ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: چالش های اجتماعی آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!

یک عضو کانون عالی بازنشستگان کشور می‌گوید: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵روز را می‌دهد، این درحالی است که اختلاف فاحشی با پرداختی سایر بازنشستگان دارند.

به گزارش فارس؛ در شرایطی که هنوز وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی مشخص نیست، یک مقام مسئول در کانون عالی بازنشستگان از مذاکرات این کانون با مسئولان تأمین اجتماعی درخصوص ضرورت افزایش منطقی حقوق بازنشستگان ومستمری بگیران خبر داده است.

نصرالله دریابیگی در این باره می‌گوید: در جلساتی که با مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و معاونین داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کرده‌ایم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تورم ۴۳. ۶ درصدی موجود را پوشش دهد دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ نمایند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی با اشاره به این موضوع که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کارعنوان کرده و می‌گوید: ماده ۴۱ قانون کارجمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

نصرالله دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون نفربازنشسته تأمین اجتماعی وخانواده‌های آنان افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشرشریف ونجیب است و اگرهیأت مدیره تأمین اجتماعی؛ هیأت امناء ومدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصمیم دیگری درخصوص میزان افزایش حقوق بازنشستگان بگیرند؛ بازنشستگان را درشرایط بسیار وخیمی قرار خواهند داد.

این مقام مسئول در کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی با تبیین نقش وجایگاه بازنشستگان امروز دراعتلای صنعت کشور طی سال‌های گذشته گفت: آنانی که درطول ۴۵ سال گذشته برای پیروزی انقلاب وسربلندی کشورمان در۸ سال دفاع مقدس وسال‌های حساس سازندگی از جان ومال خود گذشتند امروز شایسته نیست که شاهد بی‌تفاوتی برخی مسئولان ومدیران باشند و با مشکلات معیشتی دست وپنجه نرم کنند.

دریابیگی با اشاره به این که ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی دریافتی ماهانه‌اشان کمتراز۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و این درحالی است که اختلاف فاحشی با پرداختی سایربازنشستگان دارند.

وی با تأکید براین مطلب که ذخایر صندوق تأمین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگرزحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تأمین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تأمین اجتماعی یعنی کارگران وبازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش دربرابرکارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند و به انحاء مختلف ازانجام رسالت خویش طفره بروند.

وی بار دیگر افزایش منطقی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مطابق تورم اعلامی مراجع مسئول را خواستارشد وگفت: مفهوم عدالت اجتماعی تقسیم عادلانه ثروت درجامعه است وازمسئولان تامین اجتماعی توقع داریم دراین شرایط سخت همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.

پیشتر، چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: اعمال افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت‌ و پرداخت معوقه فروردین نیز در خرداد انجام می‌شود.

میرهاشم موسوی افزود: حقوق فروردین بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان مطابق روال هر ماه از ۲۰ فروردین آغاز شده و پیش‌بینی این است که با برنامه‌ریزی انجام شده، افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت‌ اعمال شود همچنین تلاش می‌کنیم معوقه فروردین را نیز در خرداد به حساب بازنشستگان واریز کنیم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: واریز افزایش حقوق بازنشسته‌ها ۲ماه زودتر آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان

دیگر خبرها

  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» ویژه خادمیاران و فعالان فرهنگی اجتماعی
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​