Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان مدیرکل اوقاف هرمزگان از توزیع ۴۱ هزار و ۸۵۳ بسته معیشتی، ۱۲۱ هزار پرس غذای گرم، ۴۲۰ هزار قلم بهداشتی بین نیازمندان آسیب‌دیده از کرونا استان در یک سال گذشته خبر داد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین مهدیان، ظهر امروز (۱۱ مهرماه) در آستانه آغاز دهه وقف در بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا در هرمزگان، اظهار کرد: وظیفه ذاتی اوقاف اجرای دقیق نیات موقوفات است و از این رو بیشتر فعالیت‌های ما در حوزه نیاتی است که واقفین عزیز و نیک‌اندیش برای موقوفات خود در نظر گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: یکی از آسیب‌هایی که ما امروز در استان هرمزگان با آن مواجه هستیم نداشتن تنوع در نیات موقوفات است. بیش از ۷۰ درصد نیات موقوفات در هرمزگان با نیات سیدالشهدا(ع) است و ترغیب واقفان به سمت وقف‌های جدید بر اساس نیازهای روز جامعه، نیاز به یک کار فرهنگی بزرگ با همکاری اصحاب رسانه و دستگاه‌های متولی فرهنگ دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان با بیان اینکه وقف ماندگارترین فعل است و واقف تا زمانی که اصل موقوفه باقی است از برکات این نیت خیرخواهانه بهره‌مند خواهد شد، افزود: یکی از راه‌های ترویج فرهنگ وقف گسترش وقف مشارکتی در جامعه است. وقف مشارکتی وقفی است که برای موضوعی مشترک و با مشارکت چندین واقف انجام می‌گیرد.

مهدیان تصریح کرد: واقفان خیراندیش با هر تعداد و با هر مقدار سرمایه می‌توانند در وقف جمعی، مشارکت کنند. به این وسیله افراد با هر سطح درآمدی می‌توانند در این کار خداپسندانه مشارکت داشته باشند و صرفاً منابع مالی زیاد، ملاکی برای کمک‌رسانی نیست.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به فضا و سبقه خوبی که در استان هرمزگان وجود دارد، جای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی بسیاری در این استان خالی است. به این منظور نیاز به وفاق و همدلی بیشتری میان دستگاه‌ها، نهادها و فعالین فرهنگی و قرآنی و دینی داریم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان بیان کرد: در یک سال گذشته ۴۵ وقف جدید شامل ۳۰ وقف انتفاعی و ۱۵ وقف منفعتی در هرمزگان ثبت شده است. ما در حوزه اجرای نیات نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش هزینه کرد داشته‌ایم.

مهدیان عنوان کرد: برگزاری بیش از هزار و ۲۰۰ برنامه فرهنگی در قالب طرح ویژه‌های مختلفی همچون آرامش بهاری، ضیافت الهی، نشاط معنوی، بصیرت عاشورایی، سوگواره یاس نبوی و ... در فضای مجازی و یا به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، راه‌اندازی ۲۵ مرکز افق جدید در امامزاده‌های سطح استان، راه‌اندازی ۱۰ مرکز مشاوره وقف، بالغ‌بر ۷ میلیارد ریال کمک به هیئت‌های مذهبی در ایام محرم و صفر در قالب طرح شمیم حسینی، برگزاری ۴۲ نشست تخصصی از فعالیت‌های اوقاف هرمزگان در یک سال گذشته بوده است.

وی اضافه کرد: اخذ ۳۹۰ سند مالکیت رقبات موقوفات اعم از سند اولیه و سند تبدیلی از دفترچه‌ای به تک‌برگ، صدور ۷۵ رأی به نفع موقوفات در سراسر استان، توزیع ۴۱ هزار و ۸۵۳ بسته معیشتی، ۱۲۱ هزار پرس غذای گرم، ۴۲۰ هزار قلم بهداشتی بین نیازمندان آسیب‌دیده از کرونا در استان، ثبت و به روز رسانی اطلاعات هزار رقبه در سامانه جامع اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه، تدوین اطلس بقاع متبرکه در استان، نوسازی و احداث ۶۳ هزار و ۹۰۰ متر از رقبات استان، بازسازی، تدوین طرح جامع برای ۷ بقعه متبرکه در سطح استان از دیگر برنامه‌های اوقاف در یک سال گذشته بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان استانی اجتماعی یک سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۲۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۳۰۰ سند موقوفات در استان یزد

مهدی اقبال مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد با اشاره به عملکرد‌های بسیار خوب در مستندسازی و صدور اسناد کاداستری موقوفات در یزد اظهار داشت: با تداوم همکاری‌های ادارات ثبت اسناد و املاک و اوقاف و امور خیریه، در حال گره‌گشایی از مشکلات ثبتی موقوفات استان یزد هستیم.

وی افزود: البته با توجه به اینکه موقوفات همواره مورد تجاوز زمین خواران قرار دارد، تلاش می‌کنیم ضمن حفظ و محافظت از این سنت حسنه، علاوه بر رضایت خداوند و واقفین، در افزایش ارزش افزوده این اراضی و املاک در نتیجه هویت بخشی و صدور اسناد آنها جدی‌تر عمل کنیم.

به گفته اقبال، در فروردین ماه و هفته اول اردیبهشت امسال بیش از ۳۰۰ فقره سند موقوفات در استان صادر شده است.

عضو شورای قضایی استان یزد با اشاره به وجود ۲۴ هزار و ۵۰۰ موقوفه بدون سند داریم، افزود: حل مشکل این موقوفات، نیازمند یک کار جهادی فارغ از وظایف تکلیفی سازمانی است که سعی می‌کنیم با تدوین برنامه‌های تکلیفی سالانه، از وظایف خود جلوتر حرکت کنیم.

اقبال تأکید کرد: باید تلاش کنیم با اقدامات جهادی و انقلابی در راستای صدور اسناد موقوفات به صورت ویژه گام برداریم که در این خصوص فعالیت‌های قابل تقدیری در واحد‌های ثبتی در خصوص مستندسازی و صدور برخی اماکن خاص و مهم مذهبی و موقوفات شاخص انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت هرمزگانی از بندر کانتینربری شانگهای
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • صدور بیش از ۳۰۰ سند موقوفات در استان یزد
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین