Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، انجمن ام اس ایران هجدهمین کنگره ms  را با توجه به شرایط خاص پاندمی کرونا و اهمیت فاصله گذاری اجتماعی به صورت آنلاین با همکاری مرکز تحقیقات ام اس دانشگاه تهران، اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی و متخصصان مغز و اعصاب کل کشور برگزار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویداد علمی در جهت پیشرفت تحقیقات و به طبع آن درمان‌های موثر در بیماری ام اس و ارتقای سطح علمی جامعه پزشکی ایران با تاکید بر محور‌های زیر در تاریخ ۱۰ الی ۱۲ آذرماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد:

آشنایی با سامانه ثبت بیماران ام اس بزرگسال کشور با گزارشی از آخرین نتایج آن آشنایی با سامانه ثبت بیماران ام اس اطفال کشور با گزارشی از آخرین نتایج آن مروری بر تشخیص درست و بموقع بیماری ام اس طبق آخرین گایدلاین تشخیصی با رویکرد توام تشخیص سریع با درمان به موقع و با تاکید بر کنار گذاشتن مقلدهای بیماری ام اس آشنایی با safety monitoring داروهای ام اس آشنایی با switching and escalation داروهای ام اس در زمان درست و بموقع آشنایی با داروهای جدید ام اس آشنایی با اثرات کوید 19 و واکسیناسیون علیه آن بر بیماری ام اس طبق آخرین یافته ها مروری بر بیماری NMOSD و MOG و تفاوتهای تصویر نگاری آنها با بیماری ام اس آشنایی با آخرین گایدلاین های تشخیصی و درمانی ام اس کودکان نگاهی مجدد بر درمان علایم ثانویه بیماری ام اس و درمانهای جدید آن تاکید کاربردی بر نقش مهم توانبخشی ذهنی و حرکتی بیماران ام اس

غیرقابل پیش بینی بودن پیک های پاندمی کوید تصمیم برای شیوه برگزاری همایش را مشکل نموده لذا در این خصوص با توجه به شرایط پاندمی نزدیک به زمان برگزاری همایش و با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

جهت ثبت نام به سایت www.iranmscongress.ir مراجعه نمایید.  

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری ام اس ام اس آشنایی بیماری ام اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۲۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

بیشتر بخوانید: آلرژی بهاری را چگونه شکست دهیم؟

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست

نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن

داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228753 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی