Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، چندی قبل خبر احداث ۱۰۰ کورت سه دیواره اسکواش در خراسان جنوبی رسانه‌ای شد خبری که برای جوانان و نوجوانان روستایی علاقه‌مند به این ورزش خوشحال کننده بود و می‌توانست نتایج خوبی به همراه داشته باشد اما بعد از راه اندازی ۴ کورت و تا مرحله آماده سازی ۲۰ کورت روستایی این طرح‌ها توسط استاندار متوقف شدند در حالیکه هیچ هزینه‌ای توسط استانداری پرداخت نمی‌شد اما در ماه گذشته در مسابقات کشوری کورت‌های سه دیواره شاهد درخشش جوانان روستایی خراسان جنوبی بودیم که اگر این روند ادامه دار بود می توانست موفقیت های بیشتری به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برای اولین بار در کشور راکت‌های اسکواشی طراحی و تولید شد که برای جوانان علاقه‌مند به این رشته نور امیدی در کاهش چشم گیر هزینه‌ها بود و می‌توانست برند خراسان جنوبی باشد که باز هم به دلیل نبود حمایت از سوی استانداری خراسان جنوبی چنین طرحی به اسم استان همجوار ما سیستان و بلوچستان خورد و تمام زحمات استان از بین رفت.

در همین راستا با رئیس اسبق هیئت اسکواش استان خراسان جنوبی که از 16 شهریور دوره 4 ساله ایشان به پایان رسیده است ولی مسئول دو کمیته در فدراسیون است گفت و گو کردیم.

انعقاد تفاهم‌نامه ۴ جانبه برای کورت‌های سه دیواره

مسئول کمیته‌های توسعه همگانی و امور استان‌های فدراسیون اسکواش جمهوری اسلامی ایران گفت: احداث کورت‌های سه دیواره اسکواش و ساخت راکت‌های داخلی ظرفیتی برای خراسان جنوبی بود که از بین رفت.

علی غنی اظهار داشت: در آذرماه سال گذشته برای توسعه همگانی ورزش اسکواش برنامه‌ریزی‌هایی انجام و مقرر شد بررسی‌هایی در روستاها انجام شود تا برای توسعه ورزش گامی برداشته شود.

وی ادامه داد: در همین راستا سه طرح به فدراسیون ارسال شد که یک طرح به عنوان ساخت سازه‌های سه دیواره اسکواش مورد تأیید قرار گرفت و از سوی فدراسیون جهانی نیز مورد تشویق قرار گرفت.

به گفتۀ وی برای اجرای این طرح در خراسان جنوبی نیز تفاهم نامه 4 جانبه‌ای بین هیئت اسکواش استان، اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی، هیئت ورزش‌های روستایی و دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی منعقد شد.

دستور توقف از سوی استاندار

مسئول کمیته توسعه همگانی فدراسیون اسکواش ایران بیان کرد: قرار بود ۱۰۰ کورت سه دیواره اسکواش در روستاهای خراسان جنوبی احداث شود که  هر روستا توان اجرای این عملیات را دارد درخواست بدهد.

غنی تصریح کرد: هزینه ساخت این کورت‌ها به هیچ عنوان از طرف هیئت ورزشی، اداره کل یا استانداری نبوده و فقط آموزش و تأمین تجهیزات کورت‌ها برعهده هیئت‌ها است.

وی با بیان اینکه با وجود اینکه هیچ هزینه‌ای از سوی استانداری پرداخت نمی شد، گفت: سنگ‌اندازی‌هایی انجام شد و بعد از احداث ۴ کورت سه دیواره در ۴ روستای دستگرد، حاجی آباد، بسطاق سرایان و جوخواه طبس و آماده سازی ۲۰ کورت دیگر استاندار دستور به توقف این کار داد.

به گفتۀ وی دلیل استاندار گران بودن این رشته بود و این در حالی است که ساخت این کورت‌ها ۱۵ میلیون تومان هزینه داشت و توسط خود مسئولان و دهیار روستا در صورت تمایل ساخته می‌شد؛ اما چمن‌های مصنوعی بدون هیچ خروجی با مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان احداث می‌شود که هیچ فایده‌ای برای جوانان روستا ندارد.

۴ مقام کشوری خروجی کورت‌های سه دیواره

مسئول کمیته امور استان های فدراسیون اسکواش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: خروجی همین ۴ کورت سه دیواره اسکواش این بود که جوانان این  روستا در مسابقات کشوری ۳ مقام دومی، سومی و چهارمی و در جدول بازنده‌ها مقام اول را از آن خود کردند.

غنی افزود: اگر از ادامه این کار جلوگیری نمی‌شد ما شاهد مقام آوری‌های بیشتری نیز از بین جوانان و نوجوانان روستایی بودیم و این تصمیمات اشتباه عواقب بدی برای استان دارد.

به گفتۀ وی در تفاهم نامه ۴ جانبه هر بخش وظایف خود را داشت و استانداری برای برند بودن کار اضافه شده بود و حتی یک ریال هم در این زمینه کمک نکرده بودند.

وی بیان کرد: هیچگونه منعی برای ساخت این کورت‌ها در روستاهای متقاضی وجود نداشت و هر روستا که توسط دهیاری امکان ساخت داشت تجهیزات و آموزش برای آنها اجرا می‌شد.

راکت‌های بومی به اسم استان همجوار

رئیس اسبق هیئت اسکواش استان خراسان جنوبی یکی دیگر از ظرفیت‌های سوخت شده خراسان جنوبی را ساخت راکت بومی دانست و عنوان کرد: از آنجایی که راکت‌های موجود در بازار قیمت های بالای 2 میلیون تومان دارند برنامه ریزی برای کاهش این قیمت در نظر گرفته شد.

غنی تصریح کرد: در همین راستا به سمت تولید و ساخت راکت‌های بومی رفتیم تا در نهایت راکتی با کیفیت تأیید شده تولید شد که قیمت نهایی آن برای مردم ۱۰۷ هزار تومان است.

وی اظهار کرد: از استاندار خراسان جنوبی درخواست کمک ۳۰ میلیون تومانی برای تولید ۳۰۰ راکت را کردیم تا به تمام استان‌ها ارسال و به اسم و برند خراسان جنوبی در کشور معرفی شود که استاندار خراسان جنوبی با این طرح موافقت نکرد.

به گفتۀ وی با تمام مسئولان و معاونت‌های استانداری خراسان جنوبی نیز رایزنی انجام شد تا از تولید داخلی ملی و بومی حمایت کنند ولی هیچگونه خروجی نداشت.

مسئول کمیته توسعه همگانی فدراسیون اسکواش ایران گفت: به دلیل نبود حمایت ها در خراسان جنوبی، مسئولان زاهدان درخواست کردند این طرح به آنها داده شود و ساخت راکت بومی به زاهدان داده شد در حالی که پایه آن از خراسان جنوبی شروع ولی با نام استان دیگری در کشور معرفی خواهد شد.

غنی درخواست کرد: مسئولان استانی به دلیل عدم حمایت‌ها و از بین رفتن ظرفیت‌ها که باعث توسعه و معرفی استان می‌شد باید پاسخ گوی جوانان استان باشند.

اما نکته پایانی،

مسئولان استان لازم است پاسخ‌گوی اجرای طرح‌هایی باشند که هیچ گونه خروجی برای قهرمانی و توسعه ورزش استان، ندارد و فقط هزینه‌های هنگفتی مانند چمن‌های مصنوعی 600 میلیونی به همراه دارد، این در حالی است که با اجرا و حمایت از طرح‌هایی که به سمت و سوی قهرمانی و توسعه ورزش می‌رود می‌توان شاهد موفقیت‌ها و پیشرفت‌های بیشماری باشیم که به دلیل برخی از سوءگیری‌ها و سنگ اندازی‎‌ها از بین می‌رود.

انتهای پیام/۳۶۳۵

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی ورزش جوانان روستا اسکواش استاندار خراسان جنوبی فدراسیون اسکواش توسعه همگانی جوانان روستا خراسان جنوبی میلیون تومان مسئول کمیته ساخت راکت کورت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۲۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط برای عرضه ظرفیت‌های خراسان جنوبی در اکسپو فراهم است

مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی گفت: شرایط برای عرضه ظرفیت‌های این استان در اکسپو فراهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ مجتبی شریعتی‌فر، امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در خصوص حضور استان خراسان جنوبی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به خبرنگاران اظهار کرد: هدف اصلی از حضور استان در نمایشگاه اکسپو، تمرکز بر دو زنجیره ارزش زرشک و گوهرسنگ‌ها ست.

وی گفت: با عنایت به حجم ذخایر موجود، بنتونیت هم اولویت سوم خراسان‌جنوبی در زنجیره‌های ارزش، تعیین شده است.

مدیرکل سرمایه گذاری استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در جلسه شورای عالی زنجیره ارزش با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر کشور و استانداران، سه زنجیره ارزش گوهرسنگ خراسان جنوبی، گیاهان دارویی لرستان و خرمای خوزستان ارائه می‌شود.

وی گفت: ظرفیت‌های معدنی، صنایع دستی، گردشگری و کشاورزی در پاویون خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ارائه می‌شود.

شریعتی‌فر ادامه داد: کاشی و سرامیک، زعفران، زرشک، عناب و زغال از تولیدات استان است که در نمایشگاه عرضه می‌شود.

وی متذکر شد: پاویون خراسان‌جنوبی در غرفه ۴۱ نمایشگاه بین‌المللی تهران مستقر شده است.

به گزارش ایمنا؛ این نمایشگاه از امروز شنبه هشتم اردیبهشت آغاز به کار کرده و تا چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

کد خبر 748444

دیگر خبرها

  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • برگزاری 120 برنامه در هفته عقیدتی _ سیاسی در خراسان جنوبی
  • شرایط برای عرضه ظرفیت‌های خراسان جنوبی در اکسپو فراهم است
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • ‌ساخت زورخانه بزرگ مرکزی شیراز
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • امضای تفاهم نامه طرح فیبر نوری در بیرجند
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴