Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@11:45:45 GMT

جوانان مشتاق شنیدن درباره شهدا هستند

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۸۳۰۶۳

جوانان مشتاق شنیدن درباره شهدا هستند

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، «عبدالحمید شمس‌اللهی» آزاده دفاع مقدس که به زبان‌عربی، انگلیسی و فرانسوی روایتگری می‌کند، در نخستین اجلاسیه ۳ هزار «پیام‌آور ایثار» بنیاد شهید و امور ایثارگران  مورد تقدیر قرار گرفت.

وی بیش از ۹۰ ماه تحمل اسارت دارد و از جامعه ایثارگری است.

 راوی بین‌المللی حوزه ایثار و شهادت روز یکشنبه در گفت‌وگو با سایت نوید شاهد بیان کرد: در پاریس دانشجو بودم که برای حضور در دفاع مقدس به کشور برگشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عملیات «رمضان» به اسارت دشمن درآمدم و از کاروان شهدا جا ماندم. ۱۰ سالی می‌شود که روایتگری می‌کنم تا قصه ایثارگری‌های آن دوران را به گوش جوانان برسانم.

شمس‌اللهی نقش راویان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بسیار مهم دانست و توضیح داد: شهدا، جانبازان و آزادگان در سخت‌ترین روزها جان‌شان را کف دست گرفته و در مقابل دشمن ایستادند. امروز وظیفه ما است که با روایتگری قصه ایثار آنان به گوش نسل جوان برسانیم و از فراموشی این ایثارگری‌ها جلوگیری کنیم. ایثارگری‌ها نباید در گذر زمان فراموش شوند. برای جلوگیری از فراموشی ایثارگری‌ها، راویان اصلی‌ترین وظیفه را بر عهده دارند.

این آزاده دفاع مقدس با اشاره به اینکه هر روز دفاع مقدس یک حماسه عظیم بوده است، اظهار داشت: بازگو کردن هشت سال دفاع مقدس برای دانشجو، کاسب، طلبه، پزشک و ورزشکار می‌تواند جذاب و اثرگذار باشد. چرا که پیام‌هایی از جنس ایثار و شهادت در دل آنها نهفته است که هر انسان ‌آزاده‌ای مشتاق شنیدن درباره آن است. ایثارگران برای اعتلای کلمه توحید و دفاع از کشور به میدان رفتند که این ایثار آنها بسیار ارزشمند است. باید از راویان حمایت شود تا بهتر فعالیت کنند.

فعال‌سازی «دیپلماسی ایثار» در سفارتخانه‌های ایران

راوی بین‌المللی حوزه ایثار و شهادت درباره جایگاه این فرهنگ در کشورهای دیگر گفت: متاسفانه هنوز این بخش از دفاع مقدس مغفول مانده و باید درباره آن اقدام اساسی انجام شود. پیشنهاد می‌کنم که در بخش فرهنگی سفارتخانه ‌جمهوری اسلامی در کشورهای دیگر برگزاری نمایش، شعر، خاطره‌گویی و روایتگری با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار قرار گیرد.  انجام کارهایی از این دست در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فراتر از مرزهای خودمان تحت عنوان «دیپلماسی ایثار» تاثیرگذار خواهد بود. در شلمچه برای گردشگران خارجی روایتگری کرده‌ام و شخصا منقلب شدن آنها را دیده‌ام.

این آزاده دفاع مقدس جای کار در حوزه راویان را بسیار زیاد دانست و یادآور شد: از نهادهای مسئول مانند بنیاد شهید و امور ایثارگران انتظار دارم که حمایت بیشتری از راویان داشته باشند. البته در سال‌های گذشته برنامه‌های خوبی مانند برگزاری کلاس‌ها و اردوهای آموزشی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرا شده که امیدوارم مستمر باشد.

شمس اللهی گفت :‌ دفاع مقدس به یک دین و ملیت اختصاص ندارد بلکه یک روایت شفاف و زلال از ایثار و آزادی‌خواهی از ایستادگی در برابر دشمن است که می‌تواند مورد استفاده تمام انسان‌های آزاده قرار بگیرد.

برچسب‌ها بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران دفاع مقدس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران دفاع مقدس بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران دفاع مقدس بنیاد شهید و امور ایثارگران ایثار و شهادت ایثارگری ها دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان با اعلام زمان استقبال و وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام، از تغییر در میزبانی خبر داد.

محمود مهدوی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، با اشاره به اینکه در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)، استان کرمان میزبان دو شهید گمنام دفاع مقدس خواهد بود، اظهار کرد: مراسم استقبال از شهدای گمنام پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت از ساعت ۱۷:۳۰ در فرودگاه کرمان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه مراسم وداع با شهدا در شهرهای رفسنجان و کوهپایه کرمان جمعه شب برگزار می شود، افزود: مراسم تشییع و خاکسپاری شهدا روز شنبه مصادف با سالروز شهادت امام صادق(ع) در رفسنجان از میدان شهید سلیمانی تا میدان حضرت ابراهیم (ع) و در کوهپایه کرمان از روستای عبدالله‌آباد تا منطقه سیمک برگزار خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان تصریح کرد: شهید متعلق به شهرستان رفسنجان ۲۴ ساله و در سال ۱۳۶۳ در منطقه بدر شرق دجله و شهید متعلق به کوهپایه کرمان ۱۹ ساله و در عملیات خیبر جزیره مجنون به شهادت رسیده است.

به گزارش ایمنا، پیش از این مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان از ورود چهار پیکر شهید گمنام به استان کرمان در سالروز شهادت امام صادق(ع) خبر داده بود که به نظر می‌رسد فراهم نبودن شرایط میزبانی در دو شهرستان دیگر علت تغییر در میزبانی استان کرمان ذکر شده است.

کد خبر 749253

دیگر خبرها

  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان