Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه ششم تا دوازدهم مهرماه به عنوان هفته سالمندان نامگذاری شده است، گفت: شعار امسال این هفته بر "بهره‌مندی عادلانه همه سنین از فناوری دیجیتال" تاکید دارد.

تاکید بر "بهره مندی عادلانه همه سنین از فناوری دیجیتال" در هفته سالمندان


دکتر پریسا طاهری متخصص طب سالمندان از افزایش جمعیت سالمندان در دنیا خبر داد و گفت: در حال حاضر ۷۰۰ میلیون نفر از جمعیت دنیا را افراد ۶۰ سال به بالا تشکیل می دهند، که در سال ۲۰۲۰ میلادی این رقم به حدود یک میلیارد نفر رسید و تا سال ۲۰۵۰ میلادی به دو میلیارد نفرخواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه، هم اکنون  ۶۰ در صد از سالمندان دنیا در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند و پیش بینی می شود که این رقم تا سال ۲۰۵۰ میلادی به ۸۰ در صد برسد.

وی در خصوص این تغییرات دموگرافیک در کشور نیز عنوان کرد: در حال حاضر حدود ۱۰ درصد جمعیت کشورمان را افراد سالمند (۶۰ سال و بالاتر) تشکیل می دهند که این رقم تا سال ۱۴۳۰ شمسی  به ۲۵ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

دانشیار دانشگاه ادامه داد: اگر چه کل دنیا در حال پیر شدن و خاکستری شدن است ولی روند پیر شدن جمعیت در کشورهای آسیایی بسیار بالاتر بوده و در بین کل دنیا، جمعیت ایران با سرعت بسیار بالایی در حال پیر شدن است. لذا توجه به رشته ی تخصصی سالمندان و نگاه ویژه به این گروه آسیب پذیر ضروری به نظر می رسد.

دکتر طاهری اظهار کرد: امسال نیز با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم استفاده از رسانه های جمعی (Social Media ) برای برقراری ارتباط موثر با یکدیگر بدون تماس مستقیم، باعث شد تا شعار روز جهانی سالمندان " بهره مندی عادلانه همه سنین از فناوری دیجیتال " انتخاب شود. لذا در همین راستا ششم تا دوازدهم مهر ماه امسال به عنوان هفته سالمندان نامگذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه آموزش یک مهارت دیجیتال به سالمندان جهت دسترسی و بهره مندی از سایت های خبری، رسانه ها و شبکه های اجتماعی بسیار ضروری است، افزود: همچنین از این قبیل آموزش در راستای بهره برداری از فناوری جهت کمک برای انجام برخی امور روزمره زندگی خود، مشارکت در ا مور اجتماعی، ارتباط با خانواده و جامعه و استفاده از مطالب آموزشی در حوزه پیشگیری، درمان و سلامت امری مهم است.

در هر حال توجه به نیازهای سالمندان به صورت جامع و یک پارچه، یعنی بررسی مشکلات جسمی، روانی، اجتماعی به صورت همزمان همواره مورد توجه بوده است و پرداختن به هر کدام از این ابعاد به تنهایی، نقص در ارزیابی جامع مشکلات سالمندی محسوب می شود./ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

سطح امید به زندگی ایرانی‌ها بالا رفت/ شاخص در سال ۲۰۵۰ به ۷۷ سال می‌رسد تعداد روزهای بستری سالمندان در بیمارستان ۲ برابر بیشتر از بقیه است هر۷ دقیقه در ایران و هر۳ ثانیه در دنیا یک نفر دمانس می‌گیرد نیاز به وزیر و وزارتخانه «تنهایی» در آینده‌ای نزدیک ابتلا به زوال عقل تا سال ۲۰۵۰ به ۳ برابر می‌رسد مردان سالمند کمتر از بقیه نگران کرونا هستند ۳۰ درصد جمعیت ایران سالمند می‌شود سالمندان ایران ۱۰ برابر می‌شوند سالمندی در ایران زنانه می‌شود

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سال ۲۰۵۰ تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۴۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب