Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، غلامرضا حامدی،مدیرکل انتقال خون لرستان اعلام کرد: در این مدت ۲۲ هزار و ۷۹۵ نفر به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند که منجر به ۱۹ هزار و ۷۵۵ مورد خونگیری شامل ۱۸ هزار و یک مرد و یکهزار و ۷۵۴ زن شد.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۱۰ هزار و ۳۸۱ نفر اهدا کننده مستمر خون هستند اظهار داشت: تمامی شیوه نامه های بهداشتی کرونا در مراکز خونگیری و انتقال خون انجام می‌شود بنابراین شهروندان می‌توانند بدون هرگونه نگرانی بابت انتقال ویروس، نسبت به اهدای خون اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: افراد مبتلا به کرونا نیز ۲۸ روز تا چهار ماه بعد از بهبودی با در دست داشتن مستندات لازم می‌توانند برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون استان مراجعه نمایند.

حامدی با اشاره به محرمانه بودن آمار پلاسمای بهبودیافتگان بیان کرد: پلاسمای دریافت شده در لرستان از لحاظ کیفیت هیچگونه تفاوتی با سایر استان‌ها ندارد و هرچند این فرآیند در استان انجام می‌شود، اما ایجاد یک مرکز مجزا ضروری است.

بهبودیافتگان کرونا سیستم دفاعی طبیعی در برابر این ویروس را در خون خود (آنتی‌بادی‌ها) گسترش می‌دهند که آنتی‌بادی‌ها در بخشی از خون به نام پلاسما یافت می‌شوند، پلاسمای گرفته شده از خون اهدایی بیماران بهبود یافته، که حاوی آنتی‌بادی‌های کووید ۱۹ است می‌تواند به درمان مبتلایان کرونا کمک کند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتقال خون لرستان اهداء خون انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۴۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت گفت: تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان انجام شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، اظهار کرد: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هرگونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

"متفورمین" و "سرماخوردگی بزرگسالان" پرمصرف‌ترین داروهای کشور

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعزام ۱۲۱۰ زائر لرستانی به حج تمتع
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • ۱۲۱۰ زائر لرستانی به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس