Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره بازگشایی حضوری مدارس از آبان ماه، اظهار کرد: در الگوی بازگشایی مدارس، فرآیند بازگشایی حضوری از اول آبان ماه آغاز می‌شود اما ممکن است برخی مدارس زودتر و برخی دیرتر این کار را انجام دهند.

وی افزود: آغاز فعالیت حضوری بستگی به شرایط مدارس دارد و اینکه بتوانند آمادگی خود را اعلام و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: از نیمه دوم آبان ماه کلاس‌های درس را با الگویی که مدارس دنبال می‌کنند و با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری خواهیم داشت و الگوی طراحی شده برای تمام مقاطع تحصیلی است.

کاظمی ادامه داد: سامانه‌ای طراحی کردیم و امیدواریم تا 15 آبان اطلس بازگشایی مدارس را در اختیار قرار دهیم تا اگر از ما پرسیدند چه تعداد مدرسه حضوری هستند، بتوانیم با عدد و نام مدرسه آن را اعلام کنیم همچنین نظارت خود را از طریق سامانه برکل مدارس کشور اعمال می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس وضعیت بهداشتی خود را در سامانه ثبت می‌کنند همچنین الگوی بازگشایی را پیش بینی و در این سامانه ثبت خواهند کرد درباره کمبود کتاب‌های درسی، متذکر شد: به دلیل تغییرات ثبت‌نام یا ثبت‌نام دیرهنگام برخی دانش‌آموزان، تاخیر در توزیع کتاب‌های درسی اتفاق می‌افتد اما کمبود کتاب درسی نداریم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ممکن است دانش‌آموزی به دلیل جابجایی به مدارس دیگر یا ثبت‌نام دیرهنگام دانش آموزان اتباع، کتاب‌های درسی دیرتر به دستشان برسد اما نگران نباشند کتاب درسی به اندازه کافی موجود است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1113549 برچسب‌ها مدارس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟

ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا هجدهم اردیبهشت فرصت دارند نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ خود اقدام کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا هجدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند با مراجعه به سامانه book.icfi.ir نسبت به آماده سازی پنل مجازی‌، ویرایش قیمت کتاب‌ها، تعداد کتاب‌های موجود، آماده‌سازی پنل پست کتاب و... خود اقدام کنند.


همچنین ناشران می‌توانند شماره‌ تماس‌های مورد نیاز خریداران کتاب برای دریافت مشاوره یا برقراری ارتباط را در بخش تنظیمات پنل کاربری خود قرار دهند. 

 ناشران برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز پاسخگویی بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به شماره ۰۲۱۹۱۰۰۹۸۹۸ تماس بگیرند.

 همچنین روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران اعلام کرده است: فعالیت بخش مجازی نمایشگاه از طریق زیرساخت‌های «سامانه بازار کتاب»‌ صورت می‌گیرد. بنابراین به دلیل انتقال فعالیت این سامانه به سامانه «نمایشگاه بین المللی کتاب تهران» خرید از این سامانه تا ۳۰ اردیبهشت (۱۴۰۳) موقتا غیرفعال است.


سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • کمبود معلم در مدارس مازندران نخواهیم داشت
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند