Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازارگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با افزایش روزافزون تعداد خودروهایی که در سطح شهر تردد می‌کنند و با توجه به این موضوع که متأسفانه برخی از رانندگان با تخطی از قوانین راهنمایی و رانندگی، ریسک تصادف را به شدت افزایش می‌دهند، دریافت انواع بیمه می‌‌تواند روشی هوشمندانه برای جبران خسارات ناشی از حوادث رانندگی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق قوانین راهنمایی و رانندگی، کلیه مالکان خودرو موظف به دریافت بیمه شخص ثالث هستند. به این مفهوم که بیمه شخص ثالث به‌عنوان بیمه اجباری خودرو شناخته شده و کسانی که برای دریافت یا تمدید به موقع آن اقدام نکنند، مشمول جریمه نقدی، نمره منفی و توقیف خودرو خواهند شد. پس لازم است با توجه به مولفه‌ها و معیارهایی که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم، پوشش بیمه شخص ثالث مناسب خودروی خود را دریافت کنید.

پوشش‌های بیمه شخص ثالث

در بیمه شخص ثالث، مالک خودرو به‌عنوان شخص اول یا بیمه‌گزار، شرکت بیمه‌گر به عنوان شخص ثانی و طرف قرارداد و فرد زیان‌‌دیده در حادثه رانندگی که شخصی غیر از راننده مقصر است نیز شخص ثالث نامیده می‌شود. کلیه پوشش‌های بیمه شخص ثالث، خسارات وارده به شخص زیان‌دیده در حادثه رانندگی را پرداخت خواهد کرد که می‌تواند شامل خسارات مالی و جانی باشد.

بیمه شخص ثالث، انواع غرامت های جانی را جبران می‌کند

 به صورت خلاصه باید گفت که از جمله پوشش‌های بیمه شخص ثالث می توان به موارد زیر اشاره داشت:

جبران هزینه‌های مالی اشخاص ثالث در سوانح رانندگی و جبران هزینه ها جبران هزینه‌‌ها و خسارت‌های جانی به سرنشینان اتومبیل راننده مقصر و حتی خود فرد راننده مقصر

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بیمه شخص ثالث خودرو و پوشش‌های آن ، خواندن  راهنمای جامع بیمه ثالث ماشین را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

محاسبه نرخ بیمه شخص ثالث ماشین

مهم‌ترین مبنا در محاسبه حداقل نرخ بیمه شخص ثالث، میزان دیه کامل یک انسان در ماه حرام است که هر ساله توسط قوه قضاییه کشور تعیین می‌شود. حداقل نرخ بیمه شخص ثالث برای خودرو، یک چهلم یا 2.5% از دیه کامل انسان خواهد بود. پس با توجه به اینکه دیه کامل تعیین شده توسط قوه قضائیه در سال ۱۴۰۰، ۶۴۰ میلیون تومان برای ماه حرام و ۴۸۰ میلیون تومان برای ماه غیر حرام است، حداقل نرخ بیمه شخص ثالث خودرو در سال 1400، 16 میلیون تومان خواهد بود. به این مفهوم که تمامی مالکان خودرو باید حداقل بیمه شخص ثالث با نرخ ۱۶ میلیون تومان را دریافت کنند. البته مالکان خودرو بنا به صلاحدید خود می‌توانند پوشش‌های اضافی را نیز به قرارداد بیمه شخص ثالث اضافه کنند. در نتیجه حداکثر پوشش مالی بیمه شخص ثالث خودرو می‌تواند ۳۲۰ میلیون تومان باشد.

همان‌طور که اشاره کردیم مهم‌ترین عامل در تعیین نرخ پایه بیمه شخص ثالث دیه کامل انسان در ماه حرام خواهد بود. اما عوامل دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند روی تعیین نرخ بیمه شخص ثالث تاثیر گذارند. در ادامه به معرفی و بررسی این عوامل می‌پردازیم.

عدم خسارت بیمه شخص ثالث یا تخفیف عدم خسارت

منظور از تخفیف عدم خسارت، میزان تخفیفی است که شرکت‌های بیمه‌گر برای بیمه‌گزارانی در نظر گرفته اند که در مدت اعتبار بیمه شخص ثالث خودروی خود از مزایای بیمه شخص ثالث استفاده نکرده‌اند. به این مفهوم که در مدت قرارداد، خسارتی به عنوان خسارات بیمه شخص ثالث دریافت نشده است. هر چقدر تعداد سال‌هایی که بیمه‌گزار از بیمه شخص ثالث خود استفاده نکرده باشد بیشتر شود، از میزان تخفیف بالاتری نیز برخوردار خواهد بود. اگر به مدت یک سال متوالی از بیمه شخص ثالث خودروی خود استفاده نکرده باشید و از طرفی در زمان مقرر نیز برای تمدید آن اقدام کنید، مشمول ۵% تخفیف خواهید شد.

نوع کاربری وسیله نقلیه

آنچه که در تعیین نرخ بیمه شخص ثالث تاثیر می‌گذارد، میزان ریسک بروز حادثه خواهد بود. بنابراین نوع کاربری خودرو نشان‌دهنده میزان ریسک تصادف و درنتیجه خسارات وارده در حادثه رانندگی است. بنابراین خودروهایی مانند تاکسی که تردد زیادی در طول روز دارند، باید ۲۰% بیشتر از خودروهای شخصی هزینه برای بیمه شخص ثالث پرداخت کنند. کاربری‌هایی که منجر به افزایش نرخ بیمه شخص ثالث می‌شوند شامل آمبولانس، آتش‌نشانی، تاکسی‌های درون شهری و برون شهری، وسایل نقلیه بارکش و صنعتی هستند.

بیمه شخص ثالث تاکسی های درون شهری 10 درصد گران تر است.

جریمه دیرکرد تمدید بیمه شخص ثالث

همان‌طور که اشاره شد دریافت بیمه شخص ثالث امری اجباری است، به این مفهوم که عدم دریافت یا عدم تمدید به موقع آن می‌تواند منجر به جریمه نقدی، نمره منفی و توقف خودرو توسط پلیس راهنمایی و رانندگی شود. اما در نظر داشته باشید که طبق قانون، شرکت‌های بیمه‌گر موظف به اعمال جریمه دیرکرد برای مالکانی هستند که در سررسید برای تمدید بیمه شخص ثالث خودروی خود اقدام نمی‌کنند. مبلغ جریمه دیرکرد با توجه به روزهای عدم تمدید محاسبه و به نرخ بیمه شخص ثالث اضافه می‌شود.

مدت اعتبار بیمه شخص ثالث

مدت اعتبار بیمه‌نامه شخص ثالث می تواند بلندمدت یک ساله یا کوتاه مدت یعنی چند روزه باشد. خرید بیمه شخص ثالث به صورت سالانه مقرون به صرفه تر است ولی اگر می خواهید در عرض چند ماه آتی وسیله نقلیه خود را بفروشید یا مشکل در پرداخت نقدی حق بیمه شخص ثالث دارید می توانید، از بیمه نامه کوتاه مدت یا حتی چند روزه شخص ثالث بهره مند شوید که در این شرایط حتی خرید اقساطی بیمه شخص ثالث نیز میسر است.

برای استعلام نرخ، مقایسه قیمت و خرید آنلاین بیمه شخص ثالث انواع خودرو به لینک زیر مراجعه نمایید:

https://bimeh.com/thirdparty

سقف خسارات بیمه شخص ثالث انواع خودروها

با توجه به اینکه شرکت بیمه مرکزی حداکثر نرخ پوشش بیمه شخص ثالث برای سال ۱۴۰۰ را معادل 320 میلیون تومان اعلام کرده است، بنابراین شرکت‌های بیمه‌گر بسته به میزان توانگری مالی خود می‌توانند بین حداقل نرخ پوشش بیمه شخص ثالث یعنی ۱۶ میلیون تومان و حداکثر تعهدات مالی بیمه شخص ثالث یعنی ۳۲۰ میلیون تومان، سقف مشخصی را برای پوشش مالی بیمه شخص ثالث خود تعیین کنند.

لذا لزومی ندارد که همه شرکت‌های بیمه‌گر حداکثر سقف ۳۲۰ میلیون تومان را به عنوان سقف تعهدات مالی بیمه شخص ثالث خود اعلام کنند. البته در این میان برخی شرکت‌های بیمه‌گر هستند که به دلیل توانگری مالی خود می‌توانند حداکثر سقف خسارت بیمه شخص ثالث یعنی مبلغ ۳۲۰ میلیون تومان را ارائه دهند.

بهترین روش برای استعلام و خرید آنلاین بیمه شخص ثالث

با توجه به توضیحاتی که در این مقاله ارائه شد می‌توان به میزان اهمیت دریافت بیمه شخص ثالث کاملاً پی برد. شرکت‌های بیمه‌گر مختلفی، بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث خودرو ارائه می‌دهند با توجه به اینکه امروزه استفاده از تکنولوژی اجتناب ناپذیر است، امکان جلوگیری از فعالیت استارت آپ ها وجود ندارد و نمایندگان و کارگزاران بیمه باید خود را با این موضوع وفق دهند.

خرید اینترنتی بیمه خودرو از بیمه دات کام

شما می‌توانید برای استعلام و خرید آنلاین انواع بیمه از خدمات سامانه فروش آنلاین بیمه دات کام استفاده کنید. کافی است وارد سایت bimeh.com شده و از بخش محصولات بیمه شخص ثالث را انتخاب و سپس برای استعلام قیمت، مقایسه خدمات شرکت‌های بیمه‌گر معتبر و سپس خرید آنلاین اقدام کنید. از طرفی امکان استفاده از خدمات مشاوره تخصصی رایگان بیمه دات کام و ارسال رایگان بیمه‌نامه درب منزل بیمه‌گزار نیز فراهم است.

درگا‌ه‌های ارتباطی بیمه دات کام:

نشانی :تهران، سعادت آباد، میدان تهرانی مقدم (کاج)، خیابان سرو شرقی، جنب بیمارستان پارسیان،‌ پلاک ۱۷ طبقه ۶، واحد ۶
کد پستی ۱۹۹۸۶۵۳۷۴۰

شماره های تماس:

۰۲۱-۴۳۷۲

پست الکترونیکی:

info@bimeh.com

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه بیمه شخص ثالث نرخ بیمه شخص ثالث خرید بیمه خودرو صنعت بیمه بیمه شخص ثالث خودرو مالی بیمه شخص ثالث بیمه شخص ثالث خود نرخ بیمه شخص ثالث ۳۲۰ میلیون تومان شرکت های بیمه گر برای استعلام بیمه دات کام خرید آنلاین حداقل نرخ دیه کامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۵۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند

به گزارش همشهری آنلاین، تیرماه پارسال با حکم قانون بودجه قرار شد که خرید بیمه شخص ثالث مشروط به تسویه بدهی عوارض بزرگراهی دارندگان خودرو شود به این معنا که تا زمانی که فرد بدهی عوارض بزرگراهی‌اش را نپردازد، نمی‌تواند بیمه شخص ثالث خریداری کند.

این اتفاق اگر چه به کمک وزارت نیرو و بهره‌برداران بزرگراه‌ها آمد اما یک مانع دیگر بر سر خرید بیمه شخص ثالث تبدیل و راه بیمه‌گریزی را باز کرد. در سال‌های اخیر به واسطه افزایش حق بیمه شخص ثالث و البته عوارض مختلفی که از هر بیمه‌نامه گرفته می‌شود، وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه افزایش یافت و بحران بیمه‌گریزی را تشدید کرد.

آمارها نشان می‌دهد که تعداد وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شامل موتورسیکلت و خودرو به بیش از ۱۲ میلیون دستگاه رسیده است. حال سوال اینجاست که آیا برداشتن مانعی به نام الزام به پرداخت عوارض بزرگراهی به افزایش خرید بیمه شخص ثالث می‌انجامد؟ پاسخ منفی است و حال که این مانع برداشته شده، سوال مهم‌تر این است که برای وصول به موقع عوارض بزرگراهی چه باید کرد؟

کافی است در برخی بزرگره‌ها رانندگی کنید آنگاه متوجه می‌شوید که دست‌اندازهای زیادی ایجاد شده که هم به خودروها آسیب زده و هم سلامت رانندگان و سرنشینان را به خطرمی‌اندازد چرا که شرکت‌های بهره‌بردار به بهانه وصول نشدن عوارض، از نوسازی و بهسازی سرباز می‌زنند. راه بهتر این است که وزارت راه و شهرسازی به فکر تدابیری برای وصول به موقع مطالبات معوق ناشی از تردد خودروها در بزرگراه‌ها باشد و افرادی که به موقع بدهی‌شان را نمی‌پردازند، مشمول جریمه شوند.

کد خبر 848547 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بیمه شخص ثالث بزرگراه بیمه مرکزی

دیگر خبرها

  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)
  • سهمیه سوخت این خودرو‌ها قطع می شود