Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@03:18:37 GMT

چه واکسنی برای کودکان مناسب است؟

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۸۶۲۵۷

چه واکسنی برای کودکان مناسب است؟

فوق تخصص عفونی کودکان درباره واکسیناسیون گروه سنی زیر ۱۸ سال، گفت: خطر واکسن نزدن به مراتب بیشتر از تزریق آن در کودکان است. علیرضا ناطقیان اظهار داشت: با توجه افزایش موارد ابتلای کودکان در سویه‌های جدید کرونا به ۲۵ درصد و نقش آنان در انتقال بیماری به بزرگسالان، ضروری است در آستانه فصل سرما کودکان واکسینه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این فوق تخصص عفونی کودکان در خصوص واکسیناسیون گروه سنی زیر ۱۸ سال، افزود: خطر واکسن نزدن به مراتب بیشتر از تزریق آن در کودکان است.

ناطقیان ادامه داد: با توجه به اینکه برخی بزرگسالان به دلیل کهولت سن و یا مصرف دارو‌های تضعیف کننده سیستم ایمنی، ایمنی ضعیفی دارند؛ ناقل بودن کودکان می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه ابتلای کودکان به کرونا در صورت شدت می‌تواند به ارگان‌های داخلی آسیب برساند، تصریح کرد: ویروس جهش یافته می‌تواند کودکان را دچار سندرم التهابی چندگانه یا میسک کند.

این فوق تخصص عفونی کودکان در پاسخ به این سوال که چه واکسن‌هایی تاکنون برای کودکان استفاده شده و آیا عوارض داشته یا خیر، گفت: یکی از آن‌ها واکسن فایزر است که در کودکان بالای ۱۲ سال مجوز مصرف اضطراری از سازمان بهداشت جهانی گرفته و شدت عوارض این واکسن در کودکان کمتر از یک در هزار با عوارض ملایم گزارش شده است.

وی ادامه داد: واکسن دیگر سینوفارم است که با تکنولوژی ویروس غیر فعال شده تهیه و در چند ماه گذشته در کشور چین مطالعات وسیعی را پشت سر گذاشته است. به خاطر غیر فعال بودن ویروس، این واکسن نسبتاً بی خطر بوده و دو فاز مطالعات صورت گرفته، نشان دهنده بی‌خطر بودن و تقریباً پاسخ مناسب و ایجاد ایمنی در کودکان است که توانسته مجوز مصرف در کشور امارات و بحرین را نیز اخذ نماید.

ناطقی، سومین واکسن مورد تأیید مصرف در کودکان را واکسن پاستور اعلام کرد و افزود: این واکسن نوترکیب کوبایی در کودکان بالای ۳ سال این کشور مورد مطالعه و استفاده قرار گرفته است و تلاش می‌کنند مجوز‌های سازمان بهداشت جهانی را کسب کنند.

وی گفت: واکسن‌هایی مثل جانسون اند جانسون نیز در فاز مطالعه بر روی کودکان است.

این فوق تخصص عفونی کودکان خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط پیش رو و نزدیک شدن به فصل سرما و احتمال افزایش سایر ویروس‌های تنفسی در کودکان که مشابهت بسیار زیادی در علائم بالینی با بیماری کرونا دارند و همچنین حضور کودکان در مدرسه، ایمن شدن کودکان با انجام واکسیناسیون ضروری به نظر می‌رسد.

ناطقیان ابراز امیدواری کرد با واکسیناسیون گروه زیر ۱۸ سال بتوانیم زنجیره این بیماری را قطع کنیم و هزینه‌های زیادی که خانواده‌ها برای تشخیص و درمان کرونا پرداخت می‌کنند را کاهش دهیم.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: واکسن واکسن کرونا واکسن ایرانی واکسن چینی فوق تخصص عفونی کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال