Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@03:59:56 GMT

پایان تلخ «سنگبال» در ذهن می‌ماند

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۸۶۳۲۰

پایان تلخ «سنگبال» در ذهن می‌ماند

کارگردان فیلم «سنگبال» معتقد است که این فیلم نماد تمام دخترانی‌ست که نمی‌توانند حرف بزنند و موانعی بر سر رویاهایشان دارند.

به گزارش برنا، آمین صحرایی کارگردان فیلم کوتاه «سنگبال» که در بسته فیلم کوتاه «شکست زمان» روی پرده سینماهای هنروتجربه است درباره این فیلم به موج گفت: «سنگبال» داستان دختر بچه‌ای است که پدرش به اجبار می‌خواهد وزنش را زیاد کند تا به عقد یک مرد افغان درآید و ۲ برابر وزن او، شیربها دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: «سنگبال» نماد تمام دخترانی‌ست که نمی‌توانند حرف بزنند و موانعی بر سر رسیدن به رویاهایشان دارند، کاراکتر این فیلم لال است و پر جمع می‌کند که بالی درست و پرواز کند اما درنهایت سقوط می‌کند. سکانس آخر این فیلم بسیار دلخراش است و خیلی‌ها از من خواستند که آن را حذف کنم اما به نظر من فیلمی که تراژدی‌ست و می‌خواهد پیامی را برساند باید تلخ تمام شود تا در ذهن باقی بماند.

صحرایی درباره واقعیت فیلم تاکید کرد: داستان «سنگبال» برگرفته از چند داستانی‌ست که اطراف استان لرستان رخ داده است؛ پدری قصد داشت دخترش را که زیر سن قانونی بود به عقد یک مرد در بیاورد که آن مرد در واقعیت افغان نبود ولی علت اینکه می‌خواستم در فیلم اقتباسی از یک کاراکتر افغان داشته باشم این است که آن‌ها معمولا شیربها پرداخت می‌کنند.

به گفته این کارگردان، به دلیل صحنه آخر فیلم، «سنگبال» برای افراد بالای ۱۵ سال مناسب است.

کارگردان «پنجره» درباره سانسور و ممیزی فیلم تصریح کرد: فیلم «سنگبال» که برای حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران قبول شده بود، در ارشاد به ممیزی خورد تا جایی که می‌خواستند آن را از جشنواره حذف کنند اما من تمام تلاشم را کردم که این اتفاق نیفتد، درنهایت بدون هیچگونه سانسوری به جشنواره برگشت و نمایش داده شد، جالب این بود که صحنه‌هایی که با آن مخالف بودند در تلویزیون هم پخش شد.

او درباره علت سانسور و ممیزی فیلم عنوان کرد: فکر می‌کنم به ۲ دلیل این فیلم دچار ممیزی شد؛ اول به دلیل موضوع آن و مصادف شدنش با قتل رومینا و دوم به دلیل اینکه دختر بچه فیلم که زیر سن تکلیف بود، حجاب نداشت.

این کارگردان درباره تاثیر تجربه‌های پیشین خود در زمینه فیلمسازی بر فیلم «سنگبال» خاطرنشان کرد: اولین فیلم من «مرگ تدریجی»‌ست که همراه با «سنگبال» دومین فیلم من، در بسته فیلم کوتاه «شکست زمان» درحال اکران است، تجربه‌هایی که دراثر ساخت «مرگ تدریجی» کسب کردم بسیار در کار دوم به من کمک کرد و باعث شد تجربه‌های کسب شده را بهتر و موثرتر در «سنگبال» پیاده کنم.

کارگردان «بمبئی» درباره تاثیر «سنگبال» بر ساخت آثار بعدی‌اش، تصریح کرد: به نظر من با هر اثری که ساخته می‌شود، تجربه جدیدی کسب می‌کنی، هر فیلمی که می‌سازم به تجربه‌ها و ارتباطم با عوامل اضافه می‌کند.

صحرایی در پایان درباره اکران فیلم‌های کوتاه در سینماهای هنروتجربه مطرح کرد: اتفاق بسیار خوبی‌ست، از دست‌اندرکاران هنروتجربه که مسئولیت همه چیز را برعهده می‌گیرند بسیار سپاسگزارم، خیلی خوشحالم که باتوجه به شرایط کرونا از فیلم‌ها استقبال شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزن ذهن جشنواره فیلم کوتاه تلویزیون قتل حجاب بمبئی جشنواره فیلم کوتاه ذهن قتل وزن آمین صحرایی فیلم کوتاه تجربه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی

به گزارش قدس آنلاین،‌ انیمیشن «پر» به کارگردانی صادق جوادی، «فهمیدم چکار کنم» از ریحانه کاوش، «ارئه» ساخته فریبا عبدالخانی، «بالاتر از نور» ساخته سمیه نیلی، «ملودی» به کارگردانی احمد عربانی، «مسافری از گانورا» ساخته سید احمد علمدار، «وارونه» از فهیمه قائدی، «متورم» به کارگردانی زهرا خورشیدی، «بازنشستگی» از سارا حنیف و «سفر» به کارگردانی ناهید الهامی، آثار ایرانی راه یافته به این جشنواره پویانمایی هستند.

جشنواره ورونژ روسیه از  ۳۰ می تا دوم آوریل (۱۰ تا ۱۳ خردادماه) امسال برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • نمایش راز خوشه‌ی پروین در تبریز به روی صحنه‌ می‌رود
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم
  • اعتراض کارگردان سرشناس آمریکایی به جنون اشغالگری صهیونیست‌ها
  • پایان فیلمبرداری "خالد" در زیگورات
  • ببینید | جنون صهیونیست‌ها صدای کارگردان آمریکایی را هم درآورد
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته