Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@07:20:02 GMT

۳۰ مهرماه ، پایان زمان ثبت نام اطلاعات سکونتی

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۸۶۴۰۵

۳۰ مهرماه ، پایان زمان ثبت نام اطلاعات سکونتی

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: مهلت ثبت اطلاعات سکونتی سرپرستان خانوار در ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۰ به پایان می‌رسد.

علیرضا قاری‌قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مردم اصفهان جهت جلوگیری از ضررهای ناشی از عدم ثبت اطلاعات سکونتی، هر چه سریع‌تر نسبت به خوداظهاری و ثبت مشخصات واحدهای مسکونی تملیکی و محل اقامت خود در سامانه ملی املاک و اسکان کشور به آدرس https://amlak.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

mrud.ir اقدام کنند.

وی با اشاره به پیامدهای مثبت ثبت اطلاعات در این سامانه تصریح کرد: ثبت اطلاعات در سامانه مذکور منجر به ایجاد شفافیت اطلاعاتی در حوزه مسکن، اخذ تصمیمات سیاستی صحیح و نهایتاً تسهیل فرآیند خانه‌دار شدن تمامی اقشار جامعه می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان خاطرنشان کرد: فراهم شدن زمینه ایجاد سرشماری برخط نفوس و مسکن، تنظیم بازار مسکن و امکان اجرای سیاست‌های مطلوب دولت از جمله اعمال مالیات یا پرداخت یارانه‌های هدفمند از دیگر مزایای ثبت اطلاعاتی سکونتی است.

قاری‌قرآن گفت: با افزایش و صحت اطلاعات، نظام برنامه‌ریزی اقتصادی در بخش مسکن و در مجموعه اقتصاد کشور، تصویر روشن‌تری از ضوابط موجود داشته و امکان اتخاذ سیاست‌های بهینه توزیع و تخصیص بودجه و درآمد را بدست آورده که آثار کلان اقتصادی آن به ویژه در میان مدت و بلندمدت متوجه عموم مردم می‌شود و از حجم مشکلات به خصوص در بخش مسکن می‌کاهد.

وی با اشاره به آثار و تبعات ناشی از عدم ثبت اطلاعات سکونتی اظهار کرد: در صورت عدم ثبت اطلاعات ملکی توسط مالکان و مستأجران، آن واحد مسکونی خالی تلقی می‌شود و برای آن ملک برگه مالیاتی صادر و در صورت عدم پرداخت مشمول جرایم مالیاتی می‌شود و هر زمان که نیاز به اخذ مفاصا حساب مالیاتی برای ملک مورد نظر باشد (به عنوان نمونه در زمان فروش واحد مسکونی)، مالک آن واحد مکلف به پرداخت جرایم مالکیتی ملک می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه میزان مالیات مربوطه از شش تا هجده برابر مالیات بر اجاره تعیین شده است تصریح کرد: بنابراین رقم مالیات متعلقه بسیار قابل توجه بوده و مالک متضرر می‌شود. تبعات ناشی از عدم ثبت اطلاعات سکونتی تنها به جرایم مالیاتی ختم نمی‌شود. افزون بر موارد گفته شده به موجب قانون، ارائه بسیاری از خدمات از جمله افتتاح حساب بانکی، صدور دسته چک، خرید انشعابات برق، آب، فاضلاب و … منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان کشور است.

قاری‌قرآن افزود: بسیاری از خدمات بر اساس آدرس مندرج در سامانه به ساکنان ارائه می‌شود؛ لذا عدم ثبت اطلاعات و عدم خوداظهاری در سامانه ممکن است مشکلات عدیده‌ای برای خانوارها اعم از ساکن و مالکی که خوداظهاری نکرده باشد در استفاده از این خدمات، ایجاد کند.

کد خبر 526520

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مالیات خانه های خالی مهرماه راه و شهرسازی مالکان مستاجر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ثبت اطلاعات سکونتی عدم ثبت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان مالیاتی کشور، سید محمد هادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: در اجرای  قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به منظور تکریم مودیان و اجرای عدالت مالیاتی، تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارایه خدمات آن‌ها در سال ۱۴۰۲ حداکثر صد و پنجاه برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‏های مستقیم یعنی مبلغ ۱۸ میلیارد تومان بوده و فرم مالیات مقطوع برای آن‏ها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می‌شود، مشمول مقررات این تسهیلات می‌باشند.

گفتنی است صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی، عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و عدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران