Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا آذرپور شامگاه یکشنبه در گفتگوی ویژه خبری با اشاره به آسیب‌های اقتصادی دوران کرونا، اظهار کرد: آسیب مستقیم وارد شده بر صنعت گردشگری گیلان در شش ماهه نخست امسال بیش از ۶۲۶ میلیارد تومان برآورد شده است.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی استان گیلان افزود: بیشترین بخشی که در دوران کرونا به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی آسیب و ضرر دید، حوزه دفاتر خدمات مسافربری و راهنمایان مسافران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر به طور مستقیم در صنعت گردشگری گیلان فعالیت دارند، گفت: چندین برابر این تعداد نیز در حوزه‌های دیگر فعال هستند لذا حجم آسیب‌های دوران کرونا بر این صنعت بسیار بالا است.

آذرپور با بیان اینکه پیش از شیوع کرونا گیلان جز استان‌های برتر در در بخش گردشگری بود، تصریح کرد: در حوزه صنایع دستی و سوغات نیز در اوقاتی مانند عید نوروز اول بودیم اما پس از کرونا آسیب‌های زیادی بر این بخش‌ها وارد شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی استان گیلان با بیان اینکه تاب آوری تأسیسات و مدیران ما در دوران کرونا بالا بود، افزود: با وجود تلاش‌های انجام شده و تسهیلات ارائه شده از سوی ستاد مقابله با کرونا که برای حفظ و پایداری صنعت گردشگری انجام شد، برخی دستگاه‌ها همکاری لازم را نکردند.

وی با انتقاد از عملکرد بانک‌ها در دوران کرونا عنوان کرد: برخوردهای نامناسب بانک‌ها باعث شد که صاحبان هتل‌ها، تأسیسات خود را به اجاره و فروش بگذارند تا با بانک‌ها تسویه حساب کنند.

آذرپور با بیان اینکه تأسیسات گردشگری که بدهی و چک برگشتی دارند نمی‌توانند از تسهیلات بانکی استفاده کنند، گفت: درخواست ما این است شرایطی فراهم شود تا کسانی که از گذشته بدهی دارند، از تسهیلات دیگر مانند سرمایه در گردش استفاده کنند که این موضوع نیازمند یک عزم ملی است.

کد خبر 5319414

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی گیلان گردشگری شیوع کرونا ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه آمار کرونا واکسن کرونا اربعین 1400 کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد اربعین حسینی گرگان سیستان و بلوچستان عکس استانها قزوین واکسیناسیون کرونا صنعت گردشگری دوران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در بازدید از خسارت‌های ناشی از طوفان و تندباد در زیر ساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم اظهار داشت: این خسارت‌ها به میزان افزون بر ۸۹ میلیارد تومان در حال ترمیم و جبران است.

وی بر لزوم جبران خسارت‌ها در کوتاه مدت تاکید کرد و با بیان اینکه بیش از ۵۵ میلیارد تومان از این خسارت‌ها در جزیره قشم بر جای مانده است افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تأمین و توزیع بهینه برق در جزیره قشم بهره‌گیری می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، با تشریح خدمات انجام شده در جزیره قشم ادامه داد: طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در این جزیره حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیرهای فشار متوسط و فشار ضعیف ۳۵۳ عدد بوده است، ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و توفان خسارت دیدند که نیروهای عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

کریمی با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی همه پیمانکاران و نیروهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان پای کار بودند ادامه داد: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل خصوصاً در قشم و لنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

دیگر خبرها

  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت