Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکتی که قصد دارد همزمان اسپانسر 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس شود، شرط مهمی برای عقد قرارداد با سرخابی ها دارد؛ این شرکت تبلیغات دور زمین بازی های خانگی سرخابی ها را هم می خواهد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در روزهای اخیر یک شرکت که هم اکنون حامی مالی لیگ عراق است، به درخواست مصطفی آجورلو، پیشنهاد کرده کارگزار مشترک دو باشگاه استقلال و پرسپولیس شود و در روزهای اخیر مصطفی آجورلو مذاکراتی را با مدیران تیم رقیب انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آجورلو بعد از قبول مدیرعاملی استقلال، با این کارگزار که در گذشته اسپانسر مشترک استقلال و پرسپولیس بوده، ارتباط برقرار کرده و از او خواسته با استقلال قرارداد ببندد اما این کارگزار مدعی است تنها در صورتی اسپانسر استقلال می شود که همزمان اسپانسر پرسپولیس هم باشد چون شرکت هایی که به او تبلیغات می دهند حاضر نیستند فقط یکی از دو تیم استقلال یا پرسپولیس برای شان تبلیغ کند و به این شکل نیمی از جامعه طرفداران فوتبال را از دست بدهند.

در این بین یک تصور اشتباه به وجود آمده و آن هم این است حضور اسپانسر مشترک به معنی درآمد مساوی دو باشگاه است اما این شرکت به صورت مجزا قصد درآمدزایی از 2 برند را دارد و گویا اعلام کرده 70 درصد از رقم دریافتی را به حساب هر باشگاه واریز می کند، پس هر باشگاهی که درآمد بیشتری داشته باشد، پول بیشتری به جیب می زند. 

البته استقلال و پرسپولیس در گذشته با این شرکت همکاری داشتند و همکاری شان خالی از اختلاف و تنش هم نبود.

 

در این بین شنیدیم اسپانسر مشترک دو باشگاه در روزهای اخیر شرط تازه ای گذاشته و اعلام کرده است اگر قرار باشد اسپانسر سرخابی ها شود، تبلیغات دور زمین استقلال و پرسپولیس در بازی های خانگی را هم می خواهد و 70 درصد درآمد آن را به حساب دو باشگاه واریز خواهد کرد.

با این شرایط باید در روزهای آینده منتظر رویارویی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با سازمان لیگ باشیم چون آنها حالا می خواهند خودشان از درآمد حاصل از تبلیعات محیطی استفاده کنند.

در حال حاضر تبلیغات محیطی برعهده سازمان لیگ است و کارگزار یا اسپانسر مشترک می خواهد استقلال و پرسپولیس این امتیاز را از سازمان لیگ بگیرند و به او بدهند.

شنیدیم مدیران دو باشگاه در دور جدید مذاکره های خود در حال پخته کردن این خواسته هستند که با یک موضع مشترک تبلیغات دور زمین را از سازمان لیگ بگیرند. آنها می گویند وقتی قرار است خودشان اجاره ورزشگاه آزادی را بپردازند، چرا نباید از تبلیغات دور زمین هم خودشان سود ببرند؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استقلال پرسپولیس لیگ برتر استقلال و پرسپولیس تبلیغات دور زمین اسپانسر مشترک سازمان لیگ دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد