Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری گفت: در حال حاضر تقریباً بالای ۹۰ الی ۹۵ درصد لوازم و تجهیزات موردنیاز سامانه‌ها در داخل کشور تولید می‌شود و حدود ۴۰۰ تولیدکننده لوازم و تجهیزات سامانه‌های نوین آبیاری را داریم که این تجهیزات موردنیاز را در داخل کشور تولید می‌کنند. فریبرز عباسی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص مهم‌ترین طرح و برنامه برای ارتقاء و بهبود کیفیت آبیاری، گفت: طرح‌هایی برای ارتقاء کیفی سامانه‌های نوین آبیاری در کشور در نظر داریم که توسعه روش‌هایی با راندمان بالا، مثل آبیاری موضعی، ماشین‌های آبیاری، لیمینر‌ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است، زیرا از راندمان آبیاری بیشتری برخوردار هستند.   وی افزود: یکی از رویکرد‌های ما توسعه بیشتر این سامانه‌ها در مقایسه با سایر سامانه‌ها است بحث دیگری که در ارتقاء کیفی سامانه‌های نوین آبیاری در نظر گرفته ایم مربوط به آموزش و نظارت بر نگه داری بر بهره برداری است اعتقاد داریم که سامانه‌های نوین آبیاری، تکنولوژی وارداتی هستند و خیلی از بهره برداران ما هنوز نمی‌توانند از ظرفیت و پتانسیلی که این سامانه‌ها دارند به خوبی استفاده کنند به همین دلیل برنامه‌های آموزشی متنوعی را هم برای بهره برداران و کارشناسان اجرا می‌کنیم.   مجری طرح سامانه های نوین آبیاری اظهار کرد: زمانی که یک سال و یا یک فصل زراعی سامانه‌هایی توسط پیمانکاران و مشاوران اجرا می‌شود پیمانکاران و مشاوران را موظف کردیم که در کنار بهره برداران باشند تا آموزش‌های لازم برای بهره برداری صحیح و نگه داری مناسب از این سامانه‌ها به بهره برداران برسند و از این سامانه‌ها به خوبی و به نحو شایسته استفاده کنند.

وی در خصوص این که چند درصد از تجهیزات سامانه آبیاری را در داخل کشور تولید می‌کنیم، بیان کرد: خوشبختانه در زمینه لوازم و تجهیزات مورد نیاز سامانه‌های نوین آبیاری در کشور جایگاه خوبی داریم و در حال حاضر تقریباً بالای ۹۰ الی ۹۵ درصد لوازم و تجهیزات مورد نیاز سامانه‌ها در داخل کشور تولید می‌شود و حدود ۴۰۰ تولید کننده لوازم و تجهیزات سامانه‌های نوین آبیاری را داریم که این تجهیزات مورد نیاز را در داخل کشور تولید می‌کنند.   مجری طرح سامانه های نوین آبیاری گفت: لوازم و تجهیزات مورد نیاز سامانه‌ها که در داخل کشور تولید می‌شوند شناسنامه دارند و در سامانه اطلاع رسانی نوین آبیاری که مربوط به توسعه سامانه‌های نوین آبیاری است ثبت نام شده اند و مرتب تولیداتشان کنترل کیفی می‌شود و تولید کنندگانی که تاییدیه دارند در لیست قرار گرفته اند.   عباسی اذعان کرد:  پیمانکار‌ان و مشاورین موظف شده اند از تولیدات این شرکت‌هایی که مورد تایید ما هستند استفاده کنند و معدود لوازم و تجهیزاتی که از خارج تامین می‌شود عمدتاً ۳ الی ۴ قلم بیشتر نیستند که شامل فیلتراسیون بعضی از قطره چکان‌های مورد نیاز آبیاری موضعی و الکتروگیربوکس‌ها در ماشین‌های آبیاری از خارج وارد می‌شود و پیگیری‌های لازم را انجام داده ایم برای اینکه تولید کنندگان داخل  این لوازم و تجهیزات مورد نیاز را به اندازه نیاز داخل تولید کنند.   وی افزود: برای بخشی از تجهیزات که در داخل کشور تولید نمی‌شود برنامه ریزی‌هایی انجام شده و برخی از شرکت‌ها شروع به تولید داخلی این تجهیزات کرده اند و زمانی که تاییدیه این تجهیزات را از مرکز توسعه ماشین‌های کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی و یا مراجع ذی ربط دریافت کنند و اگر اطمینان از تولید داخلی به اندازه نیاز صورت بگیرد از واردات لوازم و تجهیزات جلوگیری می‌کنیم.   مجری طرح سامانه های نوین آبیاری با توجه به تنش آبی که امسال دچار شدیم و کشاورزان ما را تحت تاثیر قرار داد برای مقابله با این تنش آیا برنامه و راهکاری در نظر دارید، گفت: باید برای کشاورزان برنامه‌های آموزشی و ترویجی در نظر بگیریم و توصیه‌هایی نیز به آن‌ها داشته باشیم، ولی متولی بحث‌های آموزش و ترویج در کشور سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی به ویژه موسسه آموزش و ترویج بوده  که وابسته به این سازمان است و فعالیت‌های آموزشی بسیار زیادی از جمله تولید محتوا، نوشتار‌های ترویجی، آموزشی، دستورالعمل‌ها و دوره‌های آموزشی را انجام می‌دهند.   وی در ادامه بیان کرد: در بحث سامانه‌های نوین آبیاری نیز یک سری نیازسنجی و اولویت بندی انجام داده ایم و به موسسه آموزش و ترویج نیز اعلام کردیم  آن‌ها نیز در کشور این دوره‌ها را برگزار می‌کنند که برگزاری این دوره‌ها برای استفاده از ظرفیت سامانه‌ها و بهره بری بیشتر از این سامانه‌ها موثر است.   عباسی تاکید کرد: توصیه اکید ما به بهره برداران این است که دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌هایی که برای استفاده و بهره برداری صحیح از این سامانه‌ها به آن‌ها ابلاغ و آموزش داده شده است را رعایت کند اگر این موارد به درستی رعایت شود سامانه‌های نوین آبیاری می‌توانند تاثیر قابل توجهی در کاهش آب آبیاری، افزایش عملکرد محصول و افزایش بهره وری آب آبیاری داشته باشند.     بیشتر بخوانید: ابرنامه ریزی برای اجرای ۵ هزار هکتار طرح الگویی هوشمندسازی سامانه‌های نوین آبیاری

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی آبیاری نوین

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی آبیاری نوین لوازم و تجهیزات مورد نیاز سامانه های نوین آبیاری داخل کشور تولید سامانه ها نیاز سامانه ها آموزش و ترویج بهره برداران تولید کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۷۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته

قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر چشم انداز ادامه کاهش تولید نفت اوپک پلاس، افزایش یافت اما در مسیر ثبت بزرگترین کاهش هفتگی در سه ماه گذشته پیش می رود.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژوئیه، ۱۴ سنت افزایش یافت و به ۸۳ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۶ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۷۹ دلار و ۱۱ سنت در هر بشکه رسید.

با این حال، هر دو شاخص در مسیر ثبت کاهش هفتگی چشمگیری قرار دارند که ناشی از نگرانی سرمایه گذاران نسبت به بالا ماندن نرخهای بهره آمریکا به مدت طولانی تر و محدود شدن رشد اقتصادی این کشور و کاهش تنشهای ژئوپلیتیکی در خاورمیانه است.

به گفته الکس هودز، تحلیلگر نفتی استون ایکس، هر دو شاخص پایین میانگین ۲۰۰ روزه خود قرار دارند که از نظر فنی، نشان دهنده نزولی شدن قیمت نفت است.

تحلیلگران گروه بانکی ANZ در یادداشتی نوشتند: در حالی که فصل رانندگی تابستانی آمریکا پیش روی ما قرار دارد، تورم بالا ممکن است باعث شود مصرف کنندگان در طول تعطیلات، مسیرهای کوتاهتری را انتخاب کنند.

بازار اکنون به داده های اقتصادی آمریکا و شاخصهای عرضه نفت آینده بزرگترین تولیدکننده نفت آمریکا چشم دوخته است.

فدرال رزرو آمریکا، هفته جاری، نرخهای بهره را بدون تغییر نگه داشت و به آمار مایوس کننده اخیر از نرخ بالای تورم اشاره کرد که باعث می شود کاهش نرخ بهره، مدتی طول بکشد. در نتیجه سرمایه گذاران بازار نفت با توجه به عدم کاهش نرخ بهره این کشور، نگران کندی رشد اقتصادی آمریکا شده اند.

پس از انتشار آماری که جهش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا را نشان داد، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه، بیش از ۳ درصد سقوط کرده بود.

همچنین مذاکرات حماس و رژیم صهیونیستی برای آتش بس موقت، نرخ ریسک ژئوپلیتیکی ناشی از جنگ غزه را که قیمت نفت را تحت تاثیر احتمال مختل شدن عرضه جهانی، بالا نگه داشته بود، ضعیف کرده است.

نفت برنت از ابتدای هفته جاری تاکنون، ۶.۳ درصد و شاخص نفت آمریکا، ۵.۶ درصد کاهش داشته است. این کاهش شدید، درست چند هفته قبل از نشست بعدی وزیران اوپک پلاس، افتاق افتاده است.

سه منبع آگاه در اوپک پلاس اظهار کردند: اگر تقاضا برای نفت افزایش بیشتری پیدا نکند، این گروه ممکن است کاهش تولید نفت داوطلبانه به میزان ۲.۲ میلیون بشکه در روز را که تا پایان ژوئن تعیین شده است، تمدید کند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار اشتغال آمریکا که معیاری برای ارزیابی سلامت بازار کار این کشور و معیار کلیدی برای فدرال رزرو در تصمیم گیری درباره نرخهای بهره است، روز جاری منتشر خواهد شد. همچنین، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، روز جمعه آمار دکلهای حفاری نفت و گاز آمریکا را که معیاری برای ارزیابی تولید این کشور در ماههای آینده است، اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • احیا و مرمت قنات مدوئیه
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد