Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک»، دکتر طاهر درودی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه طبق مصوبه ستاد مرکزی اربعین عملا خدمات هلال احمر در عراق از روز شنبه دهم مهر ماه به پایان رسیده است، گفت: ارائه خدمات‌مان به صورت شبانه روزی و ۲۴ ساعته در مراکز درمانی هلال احمر در نجف و کربلا وجود داشت. ما هم پزشکان متخصص و هم پزشکان عمومی را داشتیم و عمده خدمات‌مان برای زائرین مراجعه‌کننده به درمانگاه‌های نجف اشرف و کربلای معلی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابراین باتوجه به مصوبه ستاد مرکزی اربعین امسال دو مرکز درمانی را در نجف و کربلا داشتیم. با این حال دو مرکز هم به عنوان همکار از گروه‌های جهادی یکی در صحن عقیله و یکی در صحن حضرت زهرا (س) به ما کمک می‌کردند.

بیش از۲۰ تست رپید مشکوک به کرونا

درودی درباره وضعیت شناسایی و درمان بیماران کرونایی شناسایی شده از سوی هلال احمر در عراق، گفت: تعداد بسیار کمی بیمار مشکوک داشتیم، اما باتوجه به اینکه امکان انجام PCR برای شرایط حاضر زائرین مقدور نبود و زمان‌بر بود، از تست‌های رپید استفاده کردیم. از بین افرادی که تست رپید کرونا انجام شد، بیش از ۲۰ مورد موارد مشکوک را داشتیم که اسامی و کد ملی این افراد به ستاد مرکزی اربعین و پایگاه‌های مراقبت مرزی وزارت بهداشت اعلام شد و در عین حال به دانشگاه‌های علوم پزشکی محل اسکان این افراد اعلام شد تا هم در بدو ورود تست کامل برایشان انجام شود و هم اگر نیاز به پیشگیری، مراقبت و درمان تکمیلی دارند، در ایران درمان‌هایشان انجام شود.

وی تاکید کرد: البته با توجه به زمان کمون بیماری کووید ۱۹ که ممکن است یک هفته طول بکشد، ممکن است افرادی که به ما مراجعه کردند، هنوز در فاز فعال و حاد بیماری نبودند. حال طی چند روزی که سپری می شود تا به مرز برگردند و وقتی وارد ایران می‌شوند، ممکن است علائم بروز پیدا کند.

توصیه هایی به زائران اربعین

وی درباره اقدامات پیشگیرانه‌ای که با توجه به شرایط کرونا باید در حین بازگشت و بعد از بازگشت از عراق از سوی زائران رعایت شود، گفت: زائران حتما مراقبت کنند، حتما از ماسک استفاده کرده و دائما دست‌هایشان را بشویند. هنگام مراجعه به مرز اگر احساس بیماری، ضعف، خستگی و تب و بی حالی دارند، حتما به همکاران وزارت بهداشت به عنوان تیم مراقبت مرزی که در مرزهای زمینی و هوایی مستقرند، علائم‌شان را اطلاع دهند تا بررسی‌های بیشتر انجام شود و در صورت نیاز درمان یا خدمات بیشتر را به آنها ارائه دهند.

درودی گفت: هنگام بازگشت به منزل هم اکیدا توصیه می‌کنیم که به هیچ عنوان روبوسی، بازدید، دورهمی و برگزاری مراسم‌هایی که در سال‌های قبل مرسوم بود، نداشته باشند. زیرا تجمع و ازدحام به شدت منجر به همه‌گیری بیماری می‌شود.

موردی از وبا شناسایی نشد

وی در ادامه گفت: در سال‌های گذشته برخی موارد وبا هم در عراق گزارش می‌شد که به همین دلیل امسال کارشناسان مبارزه با بیماری‌های وزارت بهداشت تست‌های رپید وبا را هم در اختیار داشتند که همزمان با ما در کلینیک‌ها بودند. بر این اساس برخی موارد مشکوک را تست کردیم، اما خداراشکر هیچ مورد مثبتی از وبا گزارش نشد.

درودی درباره زمان خروج نیروهای هلال احمر از عراق، گفت: باتوجه به مصوبه ستاد مرکزی اربعین، نیروهای هلال احمر تا شنبه دهم مهر فعال بودند و از دیروز از عراق خارج شده‌اند و امروز هم سایر نیروها از عراق خارج می‌شوند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه صفر پیمان جبلی فاتحان خیبر علی سلاجقه فرشاد مهدی پور زائران اربعین زائران ایرانی بازگشت زائران ویروس کرونا تست کرونا اعمال ماه صفر پیمان جبلی فاتحان خیبر علی سلاجقه فرشاد مهدی پور ستاد مرکزی اربعین هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۸۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی در ۴ استان کشور درپی وقوع سیل و آبگرفتگی خبر داد.

به گزارش ایسنا، بابک محمودی با اشاره به هشدار چند روز پیش سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های شدید در اکثر استان‌های کشور گفت: به دنبال این هشدار سازمان امداد و نجات امدادگران خود را به حالت آماده باش درآورد که این آماده‌باش همچنان و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه از صبح امروز در هفت استان بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان، همدان، خوزستان و اصفهان شاهد بارش شدید باران و آبگرفتگی بودیم، گفت: از میان این هفت استان تاکنون در مناطقی از چهار استان عملیات امدادی انجام شد که همچنان ادامه دارد.

 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: بر این اساس در استان خوزستان با آبگرفتگی در مناطقی از شهرستان‌های دزفول، لالی و آغاجاری مواجه هستیم و امدادرسانی در این مناطق توسط تیم‌های امدادی در حال انجام است. در استان بوشهر نیز آبگرفتگی در مناطقی از شهرستان‌های دیلم، کنگان، گناوه، جم و دشتی گزارش شده که امدادرسانی در دیلم و گناوه که شدت حادثه بیشتر بوده، در حال انجام است.

محمودی افزود: همچنین در استان‌های اصفهان و فارس نیز امدادرسانی در شاهین شهر، سپیدان، فسا و بختگان ادامه دارد. گزارش نهایی از اقدامات انجام شده اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به وضعیت بارش‌ها در کشور از شهروندان و مسافران خواست که از تردد و توقف در مسیرها و جاده‌ها و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با سامانه ۱۱۲ ندای امداد و نجات هلال‌احمر تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به ۲۴۰ سیل زده
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد
  • آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور
  • امدادرسانی هلال‌احمر در ۴ استان متاثر از بارش‌ها
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در چهار استان کشور
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور
  • همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی
  • ادامه جستجو برای یافتن «یسنا»