Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته یکی از متخصصان سلامت در آمریکا، گرچه در حال حاضر تمرکز بر تزریق هر چه سریعتر واکسن کووید۱۹ به افراد است، اما تزریق واکسن آنفلوآنزا نیز نباید فراموش شود.

به گزارش ایسنا، دکتر پدرو پیدرا، استاد ویروس شناسی مولکولی و میکروبیولوژی و اطفال در دانشگاه پزشکی بیلور در هوستون می گوید: شیوع بیماری آنفلوآنزا در سال گذشته میلادی (۲۰۲۰) به دلیل استفاده از ماسک و فاصله گذاری های اجتماعی که به منظور جلوگیری از شیوع کووید۱۹ اعمال میشد، بسیار کم بود اما در حال حاضر با کاهش دستورالعمل‌های بهداشتی و پیشگیرانه کووید۱۹ در ایالات متحده، فصل آنفلوآنزای امسال می تواند کاملاً متفاوت به نظر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: واکسیناسیون قبل از شروع شیوع فصلی آنفلوآنزا مهم است زیرا حدود دو هفته طول می کشد تا واکسن ها کاملاً موثر باشند و در برابر ابتلا به این بیماری در افراد مصونیت ایجاد کنند.

این استاد و متخصص ویروس شناس همچنین ادامه داد: برای کودکانی که به دو دُز واکسن آنفلوآنزا نیاز دارند، تقریباً شش هفته طول می کشد تا مصونیت واکسن در آن ها ایجاد شود.

به گزارش ایسنا به نقل از یو اس نیوز، پیدرا همچنین  خاطر نشان کرد: رفتار و شدت آنفلوآنزا در هر سال غیرقابل پیش بینی است اما بهترین راه برای محافظت از خود و اطرافیان، واکسیناسیون در برابر این بیماری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن آنفلوانزا کووید 19 آنفلوآنزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان