Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، جمشید عیدانی اظهار کرد: ذخیره سدهای استان هرمزگان در وضعیت خوبی قرار ندارند و مدیریت منابع آب را باید با دقت بالا انجام دهیم. در حال حاضر قریب به ۲۰ درصد از ظرفیت سدهای مهم هرمزگان آب دارند که احتساب حجم مرده سدها نیز نشان دهنده وضعیت آبی هرمزگان است.

وی با ذکر این نکته که اولویت تخصیص منابع آبی، تامین آب شرب است، عنوان کرد: با توجه به بهره‌برداری و توسعه آب‌شیرین‌کن‌های مختلف در بندرعباس، به همان میزان که آب توسط آب‌شیرین‌کن‌ها تامین می‌شود از میزان برداشت از منابع آب زیر زمینی نیز کاهش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان ضمن پر اهمیت بر شمردن تاثیر کشاورزی بر اشتغال شرق استان هرمزگان، ابراز داشت: در تلاش هستیم که با مدیریت منابع آب سطحی و زیر زمینی با کم‌ترین فشار به آبخوان‌ها، آب مورد نیاز تمام اراضی شبکه شمالی دشت میناب را تامین کنیم.

عیدانی با ذکر این نکته که این اراضی هنداونه شب یلدای کشور را تامین می‌کنند، تصریح کرد: جهاد کشاورزی الگوی کشتی را مطابق با وضعیت منابع آبی منطقه به کشاورزان ارائه کرده است که در آن تنها امکان کشت اول وجود دارد.

وی با ذکر این نکته که کشت اول از مهرماه آغاز و تا پایان بهمن‌ماه ادامه دارد، مطرح کرد: سال گذشته با توجه به وضعیت مطلوب منابع آبی کشت اول و دوم اراضی شمالی دشت میناب انجام شد اما شرایط منابع آبی استان در سال جاری وضعیت خاصی دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان تصریح کرد: در سال گذشته پیش‌بینی ۱۵ میلیون متر مکعب برای تامین آب اراضی در کشت اول شده بود اما با توجه به عدم رعایت الگوی کشت و توسعه اراضی سطح زیر کشت بیش از ۲۲ میلیون متر مکعب آب مصرف شد.

عیدانی ضمن تاکید بر رعایت الگوی کشت و افزایش ندادن سطح زیر کشت، خاطرنشان کرد: در صورت مدیریت مصرف توسط بهره‌برداران محترم و نزول نعمت الهی باران امکان کشت دوم در اراضی شبکه شمالی دشت میناب فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: آب منطقه ای هرمزگان ذخیره سدهای هرمزگان وضعیت سدهای هرمزگان شمالی دشت میناب منابع آبی منابع آب کشت اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است

آرش صیادی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه  رشد جمعیت  در شهر جدید پرند رو به افزایش است بنابراین تامین زیرساخت ها و خدمات روبنایی در این شهرها ضروری است گفت: جمعیت پرند از ۳۵۰ هزار نفر رد شده است و جمعیت ۳۷هزار نفری دانش آموز داریم و  این آمارها نشان می دهد جمعیت پرند به ۴۰۰ هزار نفر نزدیک است. 

وی افزود:  ۷ مدرسه در سال ۱۴۰۲ تحویل آموزش و پرورش داده ایم و سه مدرسه در دست ساخت داریم.

صیادی بیان کرد: بیمارستان دولتی در شهر جدید پرند وجود نداشت که بعد از پیگیری های صورت گرفته مجوز ساخت بیمارستان را گرفته ایم و تا ابتدای خرداد ماه کلنگ ساخت بیمارستان دولتی که به صورت مشارکتی ساخته می شود زده خواهد شد.

صیادی با بیان اینکه  ۳۰ هزار و ۵۰۰ واحد نهضت ملی مسکن  از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  تا اسفند ماه سال گذشته  پیش بینی کرده  بودیم  گفت:   با توجه به هدف گذاری های صورت گرفته و با تاکید وزیر راه وشهرسازی مبنی بر استفاده حداکثری از ظرفیت های اراضی  برای ساخت نهضت ملی مسکن ۳هزار واحد افزایش یافت و به  ۳۳هزار و  ۵۰۰ رسانده‌ایم. 

مدیرعامل شرکت عمران پرند با بیان اینکه  محدودیت جدی در بحث زمین داریم و ۱۳۰۰ هکتار اراضی نیاز داریم گفت: ۵۰ هزار متقاضی هنوز  اراضی برای آنها تامین نشده است و اگر شهرک اعتمادیه ساخته شود ۱۰ هزار متقاضی جایگذاری می شود اما هنوز  برای ۴۰ هزار متقاضی اراضی تامین نشده است.

وی تاکید کرد: تلاش دولت آن است که ساخت مسکن با کمترین هزینه ها صورت گیرد به طوری که قیمت زمین  را به حداقل ممکن رسانده  ایم و پروژه ۴هزار واحدی را که خرداد ماه سال ۱۴۰۱ کلنگ زنی شد  با متری ۱۰ میلیون تومان ساخته شده است و تقریبا یک خانه ۷۰ تا۸۰ متری حدود یک میلیارد و ۲۰۰ تا یک میلیارد ۳۰۰ میلیون تومان تمام می شود.

صیادی اظهار کرد: با توجه به افزایش هزینه ها در پروژه های نهضت ملی مسکن تعدیل قیمت می خورد و قیمت تمام شده قطعا افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت عمران پرند توضیح داد: ۴هزار واحد نهضت ملی مسکن آماده افتتاح است که میانگین ساخت هر واحد حدود ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع است که قیمت تمام شده آن یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان می شود.

وی اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۱۱هزار و۲۰۰ واحد مسکونی تحویل متقاضیان شده است و در برنامه است که ۴هزار واحد حداکثر تا دو ماه آینده و ۵هزار واحد دیگر تا پایان سال تحویل متقاضیان شود.

صیادی در خصوص دو خطه کردن مترو پرند گفت: دو خطه کردن مترو پرند در دستور کار بوده که به دلیل داشتن معارض سنگین به تعویق افتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • لیموچی: پرسپولیس تمام شد، فردا بازی داریم!
  • هرج و مرج در شمال اراضی اشغالی و هجمه تند ضد مقامات صهیونیست
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است
  • روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند