Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد هدایتی مدیر کل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در گفت و گو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه در حال حاضر مرز نوردوز باز است و تردد کامیون‌ها از این مسیر انجام می‌شود، گفت: بسیاری از کامیون‌ها ایرانی از مرز نوردوز تردد می‌کنند و کالای ترانزیتی را از این مسیر انجام می‌دهند، اما به دلیل آنکه بخشی از مسیر این مرز در حال بازسازی و تعمیر، کامیون‌ها این مسیر ۲۰ کیلومتری را از کشور آذربایجان باید تردد کنند که در ابتدا کشور آذربایجان اجازه تردد نمی‌داد که با رایزنی‌های صورت گرفته و ورود کشور روسیه این مشکل برطرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: در حال حاضر کشور آذربایجان برای عبور کامیون‌های ایرانی از این مسیر ۲۰ کیلومتری ۱۳۰ دلار اخذ می‌کنند که این تعرفه و عوارض را هم تنها از کامیون‌های ایرانی اخذ می‌کنند که همین امر باعث ایجاد مشکلات و افزایش هزینه‌ها برای کامیونداران شده است.

مدیر کل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای توضیح داد: وزارت امور خارجه ایران در حال رایزنی برای حل این مشکل است و کشور ارمنستان هم اعلام کرده که به زودی این مسیر را خواهد ساخت.

هدایتی با بیان اینکه کشور ارمنستان باید هرچه سریعتر اقدامات لازم در خصوص بازسازی این مسیر را در دستور کار خود قرار دهد، افزود: با نزدیک شدن به فصل زمستان این مسیر کوهستانی برای کامیونداران بسیار دشوار است که البته کشور ارمنستان قول داده که تا یک ماه آینده مسیر جدید را احداث کند که امیدواریم این قول آن‌ها عملی شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: کامیون‌های ایرانی یک بار در مرز ارمنستان عوارض پرداخت می‌کنند و یک بار دیگر هم برای این مسیر ۲۰ کیلومتری عوارض ۱۳۰ دلاری پرداخت می کنند که البته برای کامیون‌های حامل سوخت و مواد خطرناک نرخ عوارض بیشتر خواهد و در مجموع کامیون‌های ایرانی بین ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار باید پرداخت کنند.

این مقام مسئول توضیح داد: در حال حاضر وزیر امور خارجه در حال رایزنی برای حل این مشکل است و ما امیدواریم این مشکل با پیگیری وزارت امور خارجه به زودی حل شود، اما پرداخت این هزینه‌ها توسط کامیون‌های ایرانی باعث می‌شود که کامیون‌های گرجی و ارمنستانی جایگزین این کامیون‌ها شود.

او اظهار کرد: مسیر تجاری ایران و آذربایجان در وضعیت کنونی و با تدبیر مقامات ارشد دو کشور، در همان مسیر قبلی در حال انجام است.

مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری توضیح داد: اخذ عوارض از کامیون‌های ایران در مسیر گوریس -کاپان به تجارت ایران و ارمنستان ضربه زده است؛ به نوعی اختلال مقطعی رخ داده در این مسیر و هزینه کالا‌های وارداتی ارمنستان از ایران را افزایش داده است؛ این عوارض از صاحب کالای ارمنی دریافت می‌شود که سبب می‌شود هزینه تمام شده کالا برای ارمنی‌ها از ایران افزایش یابد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کامیون ایرانی حمل ونقل کامیون های ایرانی مسیر ۲۰ کیلومتری کامیون های ایران کامیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین

به دنبال دیدار نخست‌وزیر اوکراین و وزیر دفاع استرالیا، دولت این کشور از بسته کمکی جدیدی به ارزش ۶۵ میلیون دلار برای کی‌یف خبر داد.

به گزارش ایسنا، ظاهرا پس از کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین، سایر کشورها نیز در حال افزایش کمک‌ها به این کشور جنگ‌زده اروپایی هستند.

طبق آنچه دولت استرالیا اعلام کرده است، کمک‌های جدید این کشور، میزان کل کمک‌های نظامی به اوکراین را به رقم ۵۷۵ میلیون دلار می‌رساند.

روزنامه آنلاین «کی‌یف ایندیپندنت» به نقل از «دنیس شمیگال» نخست‌وزیر اوکراین نوشت: «نیمی از تازه‌ترین بسته به سیستم دفاع هوایی قابل حمل توسط انسان اختصاص خواهد یافت.»

نخست‌وزیر اوکراین افزود: «بیش از ۱۹.۶ میلیون دلار به ائتلاف بین‌المللی پهپادها برای اوکراین اختصاص خواهد یافت که هدف آن تقویت زرادخانه هواپیماهای بدون سرنشین اوکراین است.»

«ریچارد مارلز» وزیر دفاع استرالیا که با نخست‌وزیر اوکراین در لویو دیدار کرد، گفت: «من از اعلام کمک‌های نظامی جدید که شامل فناوری پهپادهای پیشرو در جهان، با حمایت صنعت دفاعی محلی استرالیا است، خرسند هستم.»

وی افزود: «استرالیا همچنین مهمات بسیار دقیق هوا به زمین و سامانه‌های دفاع هوایی کوتاه‌برد را ارائه می‌کند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • هافبک نیوکاسل در مسیر تبدیل شدن به راننده کامیون / عکس