Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، علی شیرکرمی امروز در سی و یکمین رویداد آنلاین دوشنبه های استارتاپی با موضوع بازی و سرگرمی که در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، افزود: شورای نظارت بر اسباب بازی از سال ۱۳۸۰ کار خود را به صورت جدی با هدف حمایت از طرح ها وتولیدات حوزه سرگرمی، بازی و اسباب بازی داخلی آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: در این راستا این شورا از سال ۱۳۹۵ رویدادی  ملی را به عنوان " ایده آزاد اسباب بازی "شروع کرد که امسال چهارمین دوره آن در حال برگزاری است.

مدیر اجرایی و هماهنی شورای نظارت بر طراحی و ساخت، واردات و توزیع اسباب بازی ادامه داد: امسال ۲۴۰ ایده از ۲۸ استان به دبیرخانه این رویداد ارسال شده و در فرایند منتورینگ ۱۲ایده منتخب، انتخاب شدند که در ۲۱ مهرماه سال جاری طرح های منتخب به سرمایه گذاران وعلاقه مندان حوزه بازی و سرگرمی معرفی خواهد شد.

شیرکرمی همچنین گفت: وظیفه شورای نظارت بر اسباب بازی در این رویداد حمایت و سوق دادن ایده های خلاقانه به بخش صنعت و سرمایه گذاران است و امسال در این رویداد شرکت کننده خارجی از کشور هند را خواهیم داشت که در بین ۱۲ ایده منتخب ارایه می کنند.

وی ادامه داد: شورای نظارت بر اسباب بازی از ایده های نو و خلاقانه در حوزه اسباب بازی و سرگرمی حمایت می کند و به محصولاتی که در کمیسیون شورای نظارت تایید شوند، هولوگرام ویژه اختصاص داده می شود و در بحث تولید و معرفی این ایده و محصولات در رسانه های مختلف کمک به تیم ها و شرکت ها خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، در سی و یکمین رویداد دوشنبه های استارتاپی ۶ ایده استارتاپی استودیوبازی سازی قلنج، استارتاپ خلیج عدن، استارتاپ بازی گوشی، استارتاپ استودیو رایموند، استارتاپ قهرمان کوچولو، استارتاپ طوفان ایده های خود به را سرمایه گذاران معرفی کردند.

صندوق نوآوری و شکوفایی امروز با همکاری سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن، رویداد دوشنبه‌های استارتاپی را در حوزه بازی و سرگرمی برگزار کرد.

برچسب‌ها اسباب بازی صندوق نوآوری و شکوفایی استارتاپ کودک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسباب بازی صندوق نوآوری و شکوفایی استارتاپ اسباب بازی صندوق نوآوری و شکوفایی استارتاپ کودک شورای نظارت بر اسباب بازی بازی و سرگرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه

علی‌اصغر صادقی مجرد، نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تولید و به تیراژرساندن محصولات دانش‌بنیانی به عنوان یکی از موضوعات مهم در مورد دانش‌بنیان‌ها، اظهار کرد: درصنعت نفت، تیراژ دغدغه مهم نیست به این دلیل که شرایط چاه‌های نفت با یکدیگر متفاوت است و به طور مثال برداشت در میدان مسجد سلیمان و مارون با هم تفاوت‌های عمده دارند.

تولید قطعات دانش‌بنیانی در بخش نفت ایده‌محوراست نه خدمت‌محور

وی ادامه داد: همچنین تولید قطعات در این بخش‌ها بیشتر ایده‌محور است نه خدمت محور. البته ممکن است به طور مثال یک شیر پالایشگاهی تولید شود که میزان معینی از دما و فشار را تحمل کند که البته تیراژی هم نه برای آن تعریف می‌شود و نه نیازی به تیراژ در آن وجود دارد و در این جا تنها یافتن آلیاژ مناسب اهمیت دارد.

متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است

وی افزود: در آن بخش‌هایی که بحث نرم‌افزاری و هوشمندسازی است یا نسخه بر اساس چاه و مخزن نفتی تعیین می‌شود، دانش‌بنیان‌ها می‌توانند براساس مسئله مشخص در میدان مشخص برای شرایط عملیاتی مشخص در پالایشگاه مشخص و در میدان مشخص، محصول یا ایده دهند و مانند سایر بخش‌های صنعتی نیست که به طور مثال کارخانه تولید ژل پلیمر، بحث تیراژ مورد نیاز باشد؛ بنابراین متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است.

مهمترین کار حمایتی از دانش‌بنیان‌ها رعایت قانون است

صادقی مجرد در مورد حمایت یا عدم حمایت از دانش‌بنیان‌ها نیز، خاطرنشان کرد: مهمترین حمایت رعایت قانون است. قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها قانونی جامع و کامل است که مشخص کرده است چه بستر‌ها و ساختاری برای رشد وجود دارد. اگر دولت در حمایت از دانش‌بنیان‌ها موفق بود که نتایج آن تاکنون به دست آمده بود، اما واقعیت این است که دولت قادر به حل مشکلات آنها نیست و البته به عقیده من وظیفه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وی افزود: اگر شرکتی دانش‌بنیان باشد و به سازمان و پالایشگاه یا صنعتی وارد شد و توانست ایده‌ای ارایه دهد که نیاز به حمایت دارد نباید وارد مناقصه شود و خارج از مناقصه این خدمت را ارایه دهد.

صادقی‌مجرد ادامه داد: همچنین اگر قرار باشد که تولید باراولی توسط دانش بنیانی در قطعه یا محصولی برای اولین بار در ایران ارایه شود، باید تسهیلاتی در اختیار او قرار داده شده و تعیین شود که خرید تضمینی آن محصول انجام شود و در صورت عدم موفقیت نیز هزینه‌های انجام‌شده به او داده شود.

نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: تسهیل اجرای قانون و تسهیل استاندارد‌ها از جمله حمایت‌های مهم از شرکت‌های دانش‌بنیان است. باید اجازه داد تا دانش‌بنیان‌ها، طرح خود را برای تولید ایده‌های خود ارایه دهند و با این شیوه بتوانند در به ثمررساندن تولیدات باراولی اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند