Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیفون ۱۳ و محصولات مشابه آن در واقع جدیدترین نسل محصولات اپل در بازار تلفن‌های هوشمند هستند که مدتی پیش معرفی شدند. این تلفن‌های هوشمند اخیرا در بازار ایران هم در دسترس قرار گرفته‌اند و کاربرانی که علاقه‌مند هستند تا جدیدترین نسل تلفن‌های هوشمند اپل را خریداری کنند، می‌توانند با مبلغی هنگفت به خرید این محصولات بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلفن‌های هوشمند اپل همیشه محبوبیت بسیاری دارد و به همین دلیل منطقی است که این تلفن‌های هوشمند هم در بازار ایران محبوب شوند. اما واقعیت آن است که خرید آیفون ۱۳ و سایر محصولات نسل جدید اپل، چندان منطقی به نظر می‌رسد.

اما چرا خرید محصولات سری آیفون ۱۳ منطقی نیست؟ در ابتدا به معرفی هر کدام از محصولات این سری می‌پردازیم و سپس منطقی‌نبودن خرید این تلفن‌های هوشمند را زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم.

معرفی آیفون ۱۳ مینی: یک ناامیدی دیگر؟

سال گذشته اپل از آیفون ۱۲ مینی رونمایی کرد. محصولی که در حقیقت قرار بود جانشین سری آیفون‌های ارزان‌قیمت این شرکت باشد و برای کاربرانی طراحی شده بود که خواهان کارکردن با یک تلفن هوشمند نه‌چندان بزرگ بودند. اما تنها چند ماه پس از این رونمایی بود که اپل اعلام کرد تولید آیفون ۱۲ مینی را به دلیل اندک‌بودن تقاضا متوقف می‌کند. با این حال اپل امسال هم از آیفون ۱۳ مینی رونمایی کرده که تفاوت‌های چندانی با سری قبلی ندارد.

آیفون ۱۳ مینی نمایشگری به ابعاد ۵.۴ اینچ دارد که حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت را نمایش می‌دهد. این تلفن هوشمند از فناوری‌های دالبی ویژن، HDR۱۰ و HLG پشتیبانی می‌کند. اپل برای آیفون ۱۳ مینی از تراشه ۵ نانومتری A۱۵ Bionic استفاده کرده که از ۶ هسته پردازشی و ۵ هسته گرافیکی بهره می‌برد. ارزان‌ترین تلفن هوشمند نسل جدید اپل با دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی به بازار عرضه شده و مدل ۱۲۸ گیگابایتی آن ۶۹۹ دلار قیمت‌گذاری شده است.

معرفی آیفون ۱۳: میان‌رده‌ای از اپل

آیفون ۱۳ شباهت‌های زیادی با آیفون ۱۳ مینی دارد و به همین دلیل بسیاری از کاربران را گیج می‌کند. این تلفن هوشمند هم مانند برادر کوچکترش از استاندارد مقاومت در برابر آب و گرد و غبار پشتیبانی می‌کند و دو دوربین با کیفیت ۱۲ مگاپیکسلی دارد. اپل در این تلفن هوشمند هم از پردازنده ۵ نانومتری A۱۵ Bionic استفاده کرده و صفحه نمایش ۶.۱ اینچی آن می‌تواند تا ۱۴۰۰ نیت روشنایی به کاربر تقدیم کند. باطری این تلفن هوشمند در مقایسه با آیفون ۱۲ حدود سه ساعت عمر بیشتری دارد.

تفاوت‌های زیادی میان آیفون سخت‌افزار آیفون ۱۳ و آیفون ۱۲ وجود ندارد و به همین دلیل خرید آن منطقی به نظر نمی‌رسد. اما واقعیت آن است که این مسئله درباره مدل‌های گران‌قیمت‌تر آیفون ۱۳ هم صدق می‌کند.

معرفی آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرومکس: یک بروزرسانی معمولی

شباهت‌های زیادی میان دو مدل پرو و پرومکس نسل جدید آیفون وجود دارد. به همین دلیل بسیاری تصور می‌کنند که خرید این محصولات هم منطقی نیست و این بروزرسانی اندک تنها گروهی از کاربران که مدل‌های قدیمی‌تر را دارند، هدف قرار گرفته است؛ بنابراین آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرومکس با مجموعه‌ای از بروزرسانی‌های معمولی مواجه شده‌اند که ارزش خرید آن‌ها را به شدت کاهش می‌دهد. هر دو تلفن هوشمند از پردازنده ۵ نانومتری A۱۵ Bionic یاری می‌گیرند که سرعت بسیار بالایی دارد. صفحه نمایش این دو تلفن هوشمند از فناوری ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند که به همین دلیل سرعت کار با صفحه نمایش را به شدت افزایش می‌دهد.

اگرچه آیفون ۱۳ پرو هم به صفحه نمایش ۶.۱ اینچی مجهز شده، اما آیفون ۱۳ پرومکس به صفحه نمایش ۶.۷ اینچی مجهز شده که ابعاد آن را به شدت افزایش می‌دهد. ناچ یا همان حفره بالای صفحه نمایش هر دو تلفن هوشمند اندکی کاهش پیدا کرده است. هر دو تلفن هوشمند به سه دوربین مجهز شده‌اند. یکی از سه دوربین در حقیقت برای زوم اپتیکال برنامه‌ریزی شده و می‌تواند تا سه برابر زوم اپتیکال به کاربر ارائه دهد. دوربین‌های این تلفن‌های هوشمند هم به لرزشگیر اپتیکال مجهز شده تا کیفیت بهتری برای کاربر به همراه داشته باشد.

قیمت جهانی مدل‌های آیفون ۱۳ چگونه است؟

آیفون ۱۳ مینی در نسخه‌های ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی به ترتیب قیمت ۶۹۹، ۷۹۹ و ۹۹۹ دلار دارد. قیمت مدل‌های مختلف آیفون ۱۳ با این میزان حافظه داخلی به ترتیب به ۷۹۹، ۸۹۹ و ۱۰۹۹ دلار است. برای آیفون ۱۳ پرو و ۱۳ پرو مکس با قیمت ۹۹۹ و ۱۰۹۹ دلار برای مدل ۱۲۸ گیگابایتی، قیمت ۱۰۹۹ و ۱۱۹۹ دلار برای مدل ۲۵۶ گیگابایتی، قیمت ۱۲۹۹ و ۱۳۹۹ دلار برای مدل ۵۱۲ گیگابایتی و در نهایت ۱۴۹۹ و ۱۵۹۹ دلاری برای مدل ۱ ترابایتی در نظر گرفته شده است.

مدل‌های آیفون ۱۳ از دوم مهر ماه به صورت جهانی به بازار‌ها عرضه شده‌اند و از چندی پیش در بازار ایران هم در دسترس قرار دارند، اما قیمت هنگفت آن‌ها باعث شد تا بسیاری از کاربران برای خرید آن‌ها اندکی صبر کنند.

چرا خرید آیفون ۱۳ منطقی نیست؟

واقعیت آن است که آیفون‌های جدید در مقایسه با مدل‌های قبلی بروزرسانی بزرگی نبوده‌اند و به همین دلیل خرید آن‌ها چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. در حالی که بسیاری از کاربران آماده می‌شدند تا با خرید آیفون‌های نسل جدید به امکانات بیشتری دست پیدا کنند، اما به نظر می‌رسد که آیفون ۱۳، آیفون ۱۳ مینی، آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرومکس بیشتر برای کاربرانی مناسب هستند که می‌خواهند از نسل‌های قبلی آیفون به محصولات جدید مهاجرت کنند؛ بنابراین خرید آن‌ها برای کاربرانی که آیفون ۱۱ یا آیفون ۱۲ داشته‌اند، چندان منطقی به نظر نمی‌رسد.

منبع: ایرنا زندگی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آیفون 13 گوشی های هوشمند منطقی به نظر نمی رسد تلفن های هوشمند تلفن هوشمند دو تلفن هوشمند آیفون ۱۳ پرو همین دلیل آیفون ۱۳ مینی خرید آیفون صفحه نمایش خرید آن ها هوشمند هم نسل جدید آیفون ۱۲ مجهز شده برای مدل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای گفت و گوی بخش خصوصی با دولت با اشاره به مقوله تعیین سقف ارزی اظهار کرد: بسیاری از واحدهای صنعتی موجود که نیازمند منابع ارزی برای خرید مواد اولیه به ویژه افزایش میزان تولید در اجرای طرح توسعه هستند با چالش جدی روبرو خواهند بود.

وی با بیان اینکه واحدهای جدیدالاحداث چون سابقه فعالیت ارزی نداشتند دچار چالش می‌شوند، افزود: در این زمینه وزارت صمت با پیگیری‌های مستمر و الزام به ثبت برنامه تولید از سوی واحدهای صنعتی تمرکز خود را بر امین ارز بخش تولید و بازرگانان مربوط به شرکت‌های تولیدی قرار داده است.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با تشریح صف دریافت ارز در بانک مرکزی که طولانی بوده و تا دو ماه طول می‌کشد، اضافه کرد: برای تأمین سرمایه در گردش با توجه به نوسانات قیمتی نیازمند تسهیلات مناسب با زمان بازپرداخت بیش از ۲ سال هستیم.

وی افزود: شنیده‌ها حاکی از این است که سود تسهیلات بانکی به ۳۱ تا ۳۹ درصد در حال افزایش هست و بانک‌ها از هم اکنون به صورت غیررسمی به مشتریان اعلام می‌کنند که می‌توانیم تسهیلات بدهیم.

پور حیدری با تاکید بر اینکه بیش از ۱۴۰ طرح صنعتی نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد به بالا منتظر تسهیلات مناسب بانکی هستند که طرح خود را تکمیل و به بهره برداری و اشتغال برسانند، گفت: ابلاغ تسهیلات جدید به صورت فوری می‌تواند کارگشا باشد و برای تحقق اهداف شعار سال کمک کند.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با ابراز تأسف از اینکه تولید و صنعت گیلان در ابتدای سال؛ دچار سانحه برق گرفتگی شدید شد، افزود: افزایش غیر منطقی و غیر کارشناسانه تعرفه برق آن هم بیش از ۹۰۰ درصد، با شعار سال همخوانی ندارد و کارخانجات را با چالش اساسی مواجه می‌کند.

وی با تشریح وضعیت کارخانه‌ها در پی افزایش تعرفه‌ها ادامه داد: کارخانه آردی که ۳۸ میلیون ماهانه هزینه برق پرداخت می‌کرد اکنون باید ۴۸۰ میلیون پرداخت کند در غیر این صورت برق قطع می‌شود، بنابراین طبعاً آرد گران و مصرف نهایی نان و کلوچه و کیک و صنایع وابسته آن نیز گران عرضه می‌شود.

پورحیدری اضافه کرد: علیرغم چالش قطع و زمان بندی مصرف برق صنایع در ایام گرم پیش روی سال، افزایش تعرفه تحت عنوان ترانزیت، نیز مزید بر علت قطع برق در فصل گرما است که واقعاً برای جامعه بزرگ صنعتی ما رنج آور شده است.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه مشکل کمبود اراضی صنعتی به ویژه در مرکز استان هم یک چالش حل نشده است، تصریح کرد: امور اراضی و منابع طبیعی استان باید نقاط و زون هایی را برای ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید اعلام کنند.

پورحیدری بر ضرورت تخصیص تسهیلات جدید به کسب و کارهای خرد و تولیدی صنفی اشاره کرد که تاکنون این اتفاق نیفتاده است، افزود: بیش از ۱۷ هزار واحد تولیدی صنفی در حاشیه و داخل شهر استان به صورت کارگاهی مشغول فعالیت هستند ولی مسیر اعطای تسهیلاتی برایشان مشخص نشده و در قالب کارگروه رونق تولید دیده نشده‌اند.

وی افزود: موضوع تأمین زمین مناسب برای احداث یک میدان میوه و تره بار مطلوب با قابلیت‌های همچون پارکینگ، بازارچه خرده فروشی، فروشگاه‌های بزرگ توزیع کننده اقلام اساسی، انبار، سردخانه علی رغم مصوبه تنظیم بازار و تشکیل یک جلسه در حوزه معاونت امور عمرانی ابتر مانده است، که عمده مشکل موجود تأمین زمین مناسب برای احداث این زیرساخت مهم بازرگانی است.

کد خبر 6088401

دیگر خبرها

  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • ممنوعیت استفاده از «آیفون» در مراکز نظامی کره‌جنوبی
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه