Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس تعمیرات پتروشیمی شهید تندگویان با اشاره به اقدام‌های مختلف انجام‌شده از ابتدای امسال تاکنون در این ‏اداره برای بهبود کمّی و کیفی محصولات شرکت، گفت: متخصصان جوان مجتمع موفق به بازسازی قطعات کمپرسور، تأمین ‏هوای فشرده انتقال چیپس واحدهای پلیمری شدند.‏
به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی شهید تندگویان، غلامرضا فخر با بیان اینکه از ابتدای سال 1400 ‏تاکنون به‌منظور تحقق شعار سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» فعالیت‌های بسیار مهمی برای پشتیبانی و همچنین مانع‌‏زدایی در زمینه تولید در شرکت انجام شده است که از جمله می‌توان به‌روزرسانی سیستم حفاظت کاتدی و سیستم کنترل کارخانه ‏PET1‎‏ را نام برد، گفت: در تازه‌ترین برنامه کارشناسان این شرکت با تکیه بر همت و دانش داخلی برای نخستین‌بار در ‏کشور موفق به بازسازی قطعات کمپروسور تأمین هوای فشرده انتقال چیپس در واحدهای پلیمری کارخانه ‏PET2‎‏ شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کمپرسور مذکور ساخت شرکت اینگر سولند ایتالیا بوده و به‌دلیل سانتریفیوژی و سرعت چرخش بسیار ‏بالا (47 هزار دور در دقیقه) در زمره تجهیزات تحریمی محسوب می‌شد و تهیه قطعات آن از شرکت تولیدکننده و دیگر ‏شرکت‌های خارجی با مشکلات عدیده همراه و در عمل غیرممکن بود، افزود: از طرف دیگر به علت اینکه این کمپرسور نقش ویژه‌ای در ‏تولید محصول داشته و از سال 1385 تاکنون به‌طور متناوب در سرویس بوده و با مشکلات پیش آمده در کارکرد آن لزوم تعمیر ‏فوری و اضطراری آن غیرقابل اجتناب بود و متأسفانه قطعات آن در داخل کشور نیز یافت نمی‌شد، مدیریت شرکت تصمیم گرفت با اعتماد به دانش و تجربه متخصصان جوان خود اقدام به بازسازی تجهیزات این دستگاه در داخل مجتمع کند.
رئیس تعمیرات پتروشیمی شهید تندگویان ادامه داد: به همین ‏منظور کارشناسان و مهندسان پتروشیمی شهید تندگویان پس از برگزاری نشست‌های متعدد و بررسی اشکالات کمپرسور ‏D302‎‏ و ‏راه‌حل‌های ممکن، به‌دلیل نبود قطعه یدکی در شرکت و حتی کشور در گام اول استفاده از قطعات موجود در انبار مجتمع ‏را در دستور کار قرار دادند و برای رفع مهم‌ترین چالش آن که مربوط به پروانه دستگاه بود، پروانه مشابهی را انتخاب و ‏اقدام‌های اصلاحی خود را آغاز کردند.
فخر گفت: از آنجا که پروانه مذکور از لحاظ ابعادی و مقطع دینامیکی با پروانه کمپرسور ‏اختلاف داشت و این کار هم برای نخستین‌بار در کشور انجام می‌شد، برای اصلاح آن از شرکت‌های دانش‌بنیان و توانمند داخلی ‏دعوت به همکاری شد که پس از انجام مشاوره‌ها و بررسی‌های لازم، اصلاحات مورد نیاز روی پروانه و شافت با موفقیت ‏اجرایی شد.‏
وی اظهار کرد: در مرحله دوم این برنامه، سایز بیرینگ‌های موجود نیز متناسب با تغییرات پروانه و شافت اصلاح و برای ‏نصب روی دستگاه آماده شد. مرحله بعدی پس از تأمین قطعات مختلف کمپرسور، مرحله مهم و بسیار حساس نصب قطعات ‏بود که در آن رعایت نکات ضروری از جمله فواصل بین قطعات، تنظیم حرکت‌های محوری و حرکت‌های جانبی و تطابق عملکرد ‏با اسناد فنی اهمیت ویژه‌ای داشت که این مرحله هم با درایت و پشتکار نیروهای جوان اداره تعمیرات شرکت با ‏موفقیت پایان یافت.‏
رئیس تعمیرات پتروشیمی شهید تندگویان در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیریت و زحمات همکاران گفت: ‏بازسازی قطعات این کمپروسور در حداقل زمان ممکن یعنی در مدت دو هفته، با تلاش شبانه‌روزی متخصصان شرکت انجام و ‏عمیلاتی شد که اکنون و پس از انجام آزمون‌های لازم، وضع عملکردی آن بسیار مطلوب ارزیابی شده ‏است.‏

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پتروشیمی شهید تندگویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۱۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق