Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از میزان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه صبح امروز (دوشنبه ۱۲ مهر) شورای عالی قوه قضاییه با تبریک افتخارآفرینی جوانان ایرانی در مسابقات جهانی کشتی آزاد گفت: جوانان ما با پیروزی در مصاف‌هایی در میادین مختلف، موجب شادی و سربلندی مردم عزیز ایران شدند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: ورزشکاران ما با کسب عناوین قهرمانی جهان بارها پرچم جمهوری اسلامی را به اهتزاز درآوردند و انسان وقتی می‌بیند آن‌ها پهلوانانه و جوانمردانه با نقش «یاعلی» بر روی سینه خود به میدان می‌آیند و بر رقیب پیروز می‌شوند، احساس شعف مضاعف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس قوه قضائیه در ادامه با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: نیروی انتظامی جزو دستگاه‌هایی است که متنوع‌ترین مأموریت‌ها را بر عهده دارد. 

وی پرسنل نیروی انتظامی را حافظان امنیت کشور معرفی کرد که با طبقات و اقشار مختلف جامعه از مرزها تا عمق شهرها ارتباط دارند و تصریح کرد: ارتقاء سازمانی و موفقیت این نیرو، امنیت و آرامش بیشتر را برای مردم و کشور به ارمغان می‌آورد. 

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تأکید بر همکاری و کمک همه جانبه به دولت سیزدهم گفت: یکی از موضوعاتی که در نشست روز شنبه با رئیس جمهور و رئیس مجلس مطرح شد، بحث کنترل بازار بود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با تأکید بر این‌که بازار باید از وضعیت نابسامان موجود خارج شود، به دادستان‌ها و روسای کل دادگستری‌های سراسر کشور تأکید کرد که با همه توان و در چارچوب وظایف دستگاه قضا سازمان تعزیرات حکومتی را در این امر خطیر یاری دهند. 

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر ارتباط هر چه بیشتر مسئولان با مردم گفت: تجربه نشان داده هر چقدر ارتباط ما با مردم صمیمی‌تر، آسان‌تر و نزدیک‌تر باشد، اول به نفع خود ما و بعد هم به نفع مردم است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در همین راستا به سفر اخیر خود به استان قزوین اشاره و خاطر نشان کرد، تعدادی از اعضای شورای عالی قوه قضائیه در این سفر از اول صبح تا پاسی از شب به‌صورت چهره به چهره با مردم گفتگو کردند و در جریان مشکلات آن‌ها قرار گرفتند. 

وی تصریح کرد: مشکلات مردم باید به‌صورت «مسئله‌محور» احصا و بررسی شود و با کمک دولت، مجلس، نخبگان و خود مردم برای رفع آن‌ها تلاش کنیم. 

رئیس قوه قضاییه از معضل آب به‌عنوان یکی از مشکلات مردم در استان قزوین یاد کرد و متذکر شد این مسأله تنها اختصاص به این استان ندارد و خشکسالی و کم آبی استان‌های دیگری را نیز درگیر کرده است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با تأکید بر لزوم مدیریت و استفاده بهینه از آب، از وزیر دادگستری خواست که مشکل آب مردم استان قزوین را در دولت مطرح و پیگیری کند. 

رئیس قوه قضاییه مسأله زمین و برخی اختلافات در این حوزه از جمله تعیین حدود اراضی وقفی را از دیگر مشکلات استان قزوین دانست و با بیان این‌که برای حل این مسأله اقداماتی صورت گرفته، در عین حال از رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه خواست که با دریافت گزارش تکمیلی و دعوت از مسئولان امر، موضوع تشخیص حدود اراضی وقفی را پیگیری نماید تا هر چه سریع‌تر این مسأله حل و فصل شود. 

رئیس قوه قضاییه مسأله محیط زیست را از دیگر معضلات بخش‌هایی از استان قزوین عنوان کرد و از وزیر دادگستری خواست که مطالب مطرح شده از سوی مردم این منطقه درباره معضلات زیست‌محیطی را به مسئولان عالی دولت منتقل کند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان این‌که محیط زیست با سلامت انسان‌ها سروکار دارد، به دادستان کل نیز مأموریت داد مسائل مربوط به حوزه محیط زیست را در چارچوب حقوق عامه با جدیت پیگیری کند. 

رئیس قوه قضائیه از برخی ناهنجاری‌های اجتماعی و تبعیض و رانت‌خواری و سوء‌استفاده از موقعیت‌ها به‌عنوان یکی دیگر از مسائلی یاد کرد که مورد گلایه‌ی مردم استان قزوین بوده و خواستار برخورد با این مسأله در همه دستگاه‌ها از جمله دستگاه قضایی شد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه ماموریت داد که گزارشات تکمیلی در مورد موارد رانت‌خواری و سوءاستفاده از موقعیت‌ها را برای پیگیری آن‌ها ارائه نماید. 

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تأکید بر تجدید نظر در نوع سفرهای استانی مسئولان عالی قضایی اظهار داشت: سفرهای استانی قطعاً باید ادامه یابد چرا که آثار مثبت فراوانی داشته است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در عین حال گفت که با یک برنامه‌ریزی دقیق‌تر و شیوه‌های مناسب‌تر در انجام سفر و رسیدگی بیشتر و موثرتر به مسائل مردم می‌توان از سفرهای استانی بهره بیشتری برد. 

وی بر همین اساس از اعضای شورای عالی قضایی خواست که نظرات و دیدگاه‌های خود را برای برنامه‌ریزی بهتر برای سفرهای استانی به رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه ارائه دهند. 

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دیدارهای اخیر خود با خانواده شهدا و جانبازان و بررسی مشکلات آن‌ها، گفت: وقتی انسان این عزیزان را می‌بیند که روح بزرگ، صبور، ایثارگر و بصیری دارند، احساس شرمندگی می‌کند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به گفت و گوی خود با یکی از جانبازان قطع نخاع که از سال ۶۱ و از سن ۱۵ سالگی در بستر افتاده، مطالبه‌ی اصلی خانواده شهدا و ایثارگران را دفاع از ارزش‌ها، اجرای قانون و تحقق عدالت عنوان کرد. 

وی تصریح کرد: وقتی ایثارگران عزیز با آن همه درد و رنج، التماس می‌کنند که از حریم دین و ولایت پاسداری کنیم مسئولیت ما سنگین‌تر می‌شود. 

رئیس دستگاه قضا با بیان این‌که باید در دوره تحول و تعالی تلاش بیشتری در جهت رسیدگی به مشکلات ایثارگران صورت گیرد، به معاون اول قوه قضاییه مأموریت داد با همکاری بنیاد شهید، معاونت‌های راهبردی، مالی و پشتیبانی و دادستان کل کشور مسائل مربوط به خانواده‌های ایثارگران را احصا و راهکارهای حل این مسائل را ارائه نمایند. 

وی با اشاره به فعالیت واحدی تحت عنوان شاهد در دستگاه قضا در ادوار گذشته بر لزوم احیا و تقویت این واحد در مراکز استان‌ها و تفویض اختیارات تام برای پیگیری مسائل و مشکلات خانواده‌های ایثارگران تأکید کرد. 

رئیس قوه قضاییه همچنین با مورد نظر قرار دادن پرونده‌های خانوادگی در دستگاه قضائی و بیان این‌که حدود ۲۰ درصد از پرونده‌های قضایی مربوط به مسائل مختلف خانوادگی است، خاطر نشان کرد: مسائل نظام خانواده را نمی‌توان صرفاً با روش‌ها و آیین دادرسی موجود با این هزینه‌های سنگین حل و فصل کرد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر همین اساس به معاونت حقوقی قوه قضاییه مأموریت داد که با همکاری و همفکری معاونت پیشگیری از وقوع جرم و شوراهای حل اختلاف بررسی کنند که چه گام‌هایی می‌توان برداشت تا آسیب‌های خانوادگی به حداقل ممکن برسد. 

وی همچنین تاکید کرد: باید بررسی شود اگر پرونده قضایی برای یک مسأله خانوادگی تشکیل شد، از چه مسیرهایی می‌توان با کمترین هزینه و سریع‌ترین زمان ممکن آن را حل و فصل کرد.

کد خبر 630425 برچسب‌ها قوه قضائیه غلامحسین محسنی‌ اژه‌ای

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قوه قضائیه غلامحسین محسنی اژه ای حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای رئیس قوه قضاییه سفرهای استانی استان قزوین قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.


معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

دکتر مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد:
توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

دکتر مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچک‌ترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچکدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

کد خبر 6088682 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • دستور دادستان فردیس برای ساماندهی یک پارک
  • اژه‌ای:‌ حجاب مسأله مهم کشور است
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • رئیس قوه قضاییه:‌ حجاب مسأله مهم کشور است
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • دستور رئیسی برای رفع مشکلات جنوب غرب تهران
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • دستور دادستان فردیس به شهرداری برای ساماندهی «پارک تندرستی»