Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از همکاری این مرکز با ۶ فیلمساز شناخته‌شده سینمای ایران برای ساخت فیلم‌های سینمایی خبر داد. - اخبار فرهنگی -

محمدرضا کریمی صارمی معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، به پروژه‌های سینمایی آتی کانون اشاره کرد و گفت: همانطور که مستحضر هستید یکی از واحدهای زیرمجموعه معاونت تولید در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره کل سینمایی و تئاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وظیفه دائمی این اداره کل این است که در حوزه سینما و تئاتر فعالیت‌های پررنگ و ثمربخشی داشته باشد.

وی افزود: یکی از فعالیت‌های شصت‌گانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تولید و نمایش فیلم است. احتمالا مطلع هستید که کانون طی پنجاه سال اخیر بالغ‌بر 500 فیلم اعم از سینمایی، کوتاه و مستند تولید کرده است. امسال نیز طبق روال سال‌های گذشته، نسبت به تولید فیلم‌های مرتبط به حوزه کودک و نوجوان اقدام خواهیم کرد.

کریمی صارمی بیان کرد: امسال قالب جدیدی را در تولیداتمان تجربه خواهیم کرد و آن ساخت یک سریال است که براساس انیمیشن سینمایی «بچه زرنگ» تولید خواهد شد. انیمیشن «بچه زرنگ» اولین انیمیشن 3d کانون است که بسیار به آن امید داریم. اکنون تمام مراحل فنی این انیمیشن به پایان رسیده است و آماده اکران در جشنواره فیلم فجر است و گمان می‌کنم نخستین اکران این انیمیشن نیز در همین جشنواره باشد.

وی درباره روند تولید سریال «بچه زرنگ» نیز گفت: ساخت سریال «بچه زرنگ» به تهیه‌کنندگی حامد جعفری و کارگردانی هادی محمدیان در میانه راه قرار دارد. این سریال در نوع خود مدیایی جدید به شمار می‌آید و بنا داریم پیوست فرهنگی آن را نیز در اقلام و کالاهایمان داشته باشیم. برای این منظور، نزدیک به چهارصد عنوان کالا اعم از: البسه، لوازم تحریر و نوشت‌افزار و... درنظر گرفته‌ایم و در حال ارائه آنها به تولیدکنندگان خاص هستیم تا بدین‌وسیله بتوانیم بستر مناسبی را برای معرفی کاراکترهای ایرانی فراهم کنیم.

معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بخش دیگری از سخنان خود به توصیف فعالیت‌های کانون در زمینه ساخت فیلم کوتاه پرداخت و در این‌باره یادآور شد: در حوزه فیلم کوتاه همواره از بهترین فیلمسازان و انیماتورهای برگزیده در جشنواره‌های سینمایی برای همکاری با کانون دعوت می‌کنیم. ازجمله این انیماتورها استاد عبدالله علی‌مراد، پریسا جعفری و... هستند که اثر تازه استاد علی‌مراد هفته گذشته به پایان رسید.

کریمی صارمی در ادامه به برنامه‌های آتی کانون برای ساخت فیلم‌های بلند سینمایی اشاره کرد و افزود: نخستین فیلم بلند سینمایی که در حال برنامه‌ریزی برای تولید آن هستیم، فیلمی به کارگردانی رسول صدرعاملی است که براساس یکی از رمان‌های پرمخاطب حوزه نوجوان کانون به نام «زیبا صدایم کن» ساخته خواهد شد. اکنون فیلمنامه این اثر نوشته و آماده شده است و در انتظار تأمین اعتبارات لازم برای کلید زدن آن هستیم.

وی سپس به اسامی فیلمسازان دیگری که قرار است در آینده با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری داشته باشند اشاره کرد و گفت: مازیار میری فیلم سینمایی «دشتبان» را خواهد ساخت که اکنون نگارش فیلمنامه این اثر به پایان رسیده است. ابراهیم فروزش رمان «پریانه‌های لیاسندماریس» که یکی از رمان‌های پرمخاطب کانون به شمار می‌آید را برای ساخت فیلم سینمایی انتخاب کرده است. فریدون حسن‌پور درباره تریلی تماشاخانه‌های سیار کانون و واقعیت‌هایی که درباره آن وجود دارد، درام خوبی را به رشته تحریر درآورده‌اند. بیژن میرباقری فیلمنامه خوبی به نام «عطا» را در دست تدارک دارد و در نهایت محمدرضا عرب نیز از میان کتاب‌های کانون دو کتاب را انتخاب کرده است. همچنین فیلمنامه بسیار خوبی به نام «بچه‌های هور» نیز در دست داریم که تصویب شده است و به امید خدا این فیلمنامه نیز به اثری سینمایی تبدیل خواهد شد.

معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بخش پایانی سخنان خود درباره زمان ساخت فیلم‌های مذکور، خاطرنشان کرد: برای ساخت فیلم‌هایمان به دنبال همیار هستیم. در گذشته همکاری‌های مشترک خوبی با بنیاد سینمایی فارابی داشتیم و امیدواریم بتوانیم فیلم‌های جدیدمان را هم در قالب تولیدات مشترک بسازیم.

برنامه‌های هفته ملی و روز جهانی کودک اعلام شد/گرامیداشت یاد شهید «علی لندی»شگرد جدید پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی برای نقض حقوق مخاطبان!"دینامیت" ماکیاولیستی‌ترین فیلم سال سینمای ایران!رویین‌تن: آرزو دارم درباره حضرت زینب (س) فیلم بسازم/ هالیوود فرهنگ عیاری‌مان را گرفت و رابین‌هودش را به ما غالب کردچرا سینمای دفاع مقدس جهانی نشد؟/ زرگرنژاد: برخی متولیان سینمای دفاع مقدس حلقه تولید را بسیار تنگ کرده‌‌اند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر کانون پرورش فکری انیمیشن سینمای ایران سینما جشنواره فیلم فجر کانون پرورش فکری انیمیشن سینمای ایران سینما برای ساخت فیلم ساخت فیلم بچه زرنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۱۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی

به گزارش قدس آنلاین،‌ انیمیشن «پر» به کارگردانی صادق جوادی، «فهمیدم چکار کنم» از ریحانه کاوش، «ارئه» ساخته فریبا عبدالخانی، «بالاتر از نور» ساخته سمیه نیلی، «ملودی» به کارگردانی احمد عربانی، «مسافری از گانورا» ساخته سید احمد علمدار، «وارونه» از فهیمه قائدی، «متورم» به کارگردانی زهرا خورشیدی، «بازنشستگی» از سارا حنیف و «سفر» به کارگردانی ناهید الهامی، آثار ایرانی راه یافته به این جشنواره پویانمایی هستند.

جشنواره ورونژ روسیه از  ۳۰ می تا دوم آوریل (۱۰ تا ۱۳ خردادماه) امسال برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند