Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، شش روش خطر ابتلا به کووید-۱۹ در مراحل اولیه همه گیری در رسانه‌های اجتماعی بیان شد.

محققان UCI با تشخیص استفاده گسترده از توئیتر به عنوان منبع اصلی اخبار برای عموم آمریکایی، به دنبال بررسی چگونگی بیان توئیت‌های مربوط به ماسک‌ها در مورد خطر ابتلا به کووید-۱۹ در پنج ماه اول همه گیری بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجزیه و تحلیل آن‌ها سابقه واکنش جامعه آمریکایی به خطر کووید-۱۹ را در طول زمان توصیف کرد و نشان داد که درک ریسک در محدوده بسیار گسترده‌تری نسبت به ریسک منطقی عینی بیان شده است. اگرچه بخش کوچکی از توئیت‌های ماسک در مورد راه‌های انتقال کووید-۱۹ و اثربخشی ماسک بحث کردند، اما بیشترین توئیت‌های ماسک درباره رفتار‌های مربوط به ماسک دیگران صحبت کردند. این یافته نشان دهنده تجربیات اجتماعی است که در ایجاد خطر ابتلا به کووید-۱۹ نقش دارد و به نوبه خود ممکن است رفتار را برانگیزد.

توئیتر نگاهی اجمالی به نحوه احساس خطر کاربران در طول همه گیری انداخت. نتایج مطالعه نشان داد که کاربران معانی زیادی را در سطوح مختلف از جنبه‌های ارتباطی (به عنوان مثال رفتار دیگران در محل کار) گرفته تا دستورالعمل‌ها و سیاست‌های دولت ارائه دادند. این یافته‌ها نشان می‌دهد پیام‌های بهداشت عمومی با تمرکز تنها بر افزایش شدت و تهدید، پاسخ مطلوب را نمی‌دهد. در عوض یک رویکرد پیام رسانی سلامت عمومی که بر هویت اجتماعی یا گروهی تاکید می‌کند، یا رویکردی که پیام‌های نقاب را از مسئولیت فردی دور می‌کند تا بر سیاست محل کار تاکید کند، با توجه به پیام‌های مختلط که در سطح فردی رخ می‌دهد، می‌تواند موفقیت بیشتری در پذیرش داشته باشد.

این مطالعه به رهبری سوئلن هاپر، نویسنده و استادیار بهداشت، اجتماع و رفتار در برنامه دانشگاه کالیفرنیا در بهداشت عمومی، نقش مهمی را ایفا می‌کند که رسانه‌های اجتماعی در زمینه واکنش‌های زمان واقعی به بحران‌های بهداشت عمومی ایفا می‌کنند. همچنین به توضیح روش‌های عملکرد رسانه‌های اجتماعی برای تقویت و کاهش ریسک می‌پردازد. یافته‌ها در PLOS One منتشر شده است.

تیم تحقیق محتوای بیش از ۷۰۰۰ توئیت در مورد استفاده از ماسک را که تقریبا ۶۳۰۰ کاربر منحصر به فرد را از ژانویه تا جولای ۲۰۲۰ نشان می‌داد، تجزیه و تحلیل کرد، زمانی که درک در مورد خطر همه گیری هنوز در حال تکامل بود و زمانی که فقط مداخلات غیردارویی مانند استفاده از ماسک در دسترس بود. کاهش خطر آن‌ها علاوه بر مشاهده افزایش توئیت‌های مربوط به استفاده از ماسک در دوره پنج ماهه، شش روش را کشف کردند که در آن‌ها درک خطر کووید-۱۹ توسط مردم بیان شد:

شدت: توئیت‌های ماسک که تصورات خطر ابتلا به کووید-۱۹ را افزایش می‌دهد با به اشتراک گذاشتن گزارش‌هایی از افزایش بستری‌ها، ICU‌ها در ظرفیت، مرگ، نقاط پرخطر جغرافیایی و احتکار ماسک بیان شد. توئیت‌های کاربران که شدت خطر را کم اهمیت می‌کند موارد کووید-۱۹ را با آنفلوانزا یا تصادفات رانندگی مقایسه می‌کند.

چه کسی در معرض خطر است: توئیت‌ها اغلب شامل داستان‌های شخصی برای بیمار شدن و حکایاتی از تجربه خانواده و دوستان با این ویروس است. توصیف تجربیات شخصی بسته به اینکه آیا حکایت شخصی پیامد‌های منفی یا بدون علامت کووید-۱۹ را بیان کرده است، تصورات خطر را کم اهمیت جلوه داد.

اثربخشی ماسک: کاربران با به اشتراک گذاشتن نظرات شخصی و شواهد حدیثی در مورد نحوه انتشار ویروس، در مورد اثربخشی ماسک‌ها بحث کردند.

مشروعیت بخشیدن به خطر ابتلا به کووید -۱۹: کاربران از طریق توئیت‌ها به اظهارات و سیاست‌های مقامات منتخب و مقامات بهداشت عمومی مانند مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها و سازمان جهانی بهداشت واکنش نشان می‌دهند.

دستورالعمل‌ها و سیاست‌های ماسک: کاربران با استناد به دستورالعمل‌ها و اظهارات ضد و نقیض مقامات منتخب، سردرگمی و سرخوردگی خود را از پیام‌های متناقض بهداشت عمومی ابراز کردند.

استفاده استفاد ه از ماسک از سوی دیگران: در آنچه بیشترین تووئیت‌های ماسک را تشکیل داده است، کاربران رفتار استفاده از ماسک را در زمینه زندگی روزمره توصیف کرده‌اند (به عنوان مثال، استفاده از ماسک هنگام تردد به محل کار، مسافرت و شرکت در فعالیت‌های اجتماعی).

یافته‌های مطالعه همچنین نشان داد که چگونه ادراک خطر در طول زمان پویاست. به عنوان مثال، در مراحل اولیه همه گیری بحث‌هایی در مورد افرادی که در معرض خطر هستند ، مطرح بود.

بیشتر بخوانید 

ویروس کرونا می‌تواند منجر به دیابت شود

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 رسانه های اجتماعی خطر ابتلا به کووید ۱۹ رسانه های اجتماعی استفاده از ماسک بهداشت عمومی کووید ۱۹ توئیت ها همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۲۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم کاری رسانه در تبلیغات جوانی جمعیت

یلوفر هوشمند بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون عنوان کرد: من خودم از طرفداران ازدواج و فرزنداوری زیاد هستم معتقدم زوجی که ازدواج می‌کنند به یک یا دو فرزند نباید قناعت کنند.

وی با تاکید براینکه هر چه تکنولوژی در جوامع پیشرفت بیشتری می‌کند، ادم‌ها هم از فضای خانه و خانواده بیشتر فاصله می‌گیرند، افزود: اعضای زندگی‌های خانوادگی در این شرایط از هم دور می‌شوند، ادم‌ها محتاط‌تر و ترس هایشان بیشتر می‌شود و به طبع از مسئولیت پذیری می‌ترسند. ازدواج و فرزندپروری نیاز به ریسک پذیزی و مسئولیت پذیری دارد.

هوشمند اظهار داشت: ما تبلیغات رسانه‌ای هم در کشورمان برای فرزنداوری و ازدواج کم داریم، جامعه رئال کنونی چنین فضایی در فیلم و سریال نمی‌طلبد مگراینکه دهه چهل و پنجاه را نشان دهیم تا مخاطب پذیرش داشته باشد.

وی یادور شد: الان اگر در فیلم و سریال‌ها نشان دهیم که یک دختر جوان چند فرزند دارد همه تعجب می‌کنند، چون کمتر دیده اند، اینها را باید جا بیاندازیم و نشان دهیم.

هوشمند درباره نقشی که اخیرا خودش در سریالی گرفته گفت: الان سریال ما قدری این فضا را نشان می‌دهد و سنت شکنی کرده، تلویزیون بک رسانه مهم است و باید بیشتر ذر عرصه جوانی جمعیت ورود کند و پیشنهاد ساخت فیلم در این عرصه‌ها بدهد.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاهای اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • آموزش شستشوی دست و تغذیه سالم برای کودکان
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • کم کاری رسانه در تبلیغات جوانی جمعیت
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه