Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: پست بانک به واسطه آورده مالی، حمایت از طرح های اقتصادی و خدمت رسانی به روستاییان در توسعه اقتصاد روستا نقش بسیار کلیدی داشته است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه مراسم افتتاح و بهره برداری از ۸۸ باجه بانکی روستایی پست بانک ایران ، در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما اظهار داشت: پست بانک ایران به واسطه آورده های مالی، حمایت از طرح های اقتصادی در دورترین نقاط کشور و خدمت رسانی ویژه به روستاییان از طریق باجه های خدمات بانکی، در توسعه اقتصاد روستا نقش بسیار کلیدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر زارع پورگفت: پست بانک ایران در کنار بقیه ظرفیت های موجود در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مثل شرکت پست و دفاتر ICT ، می تواند ظرفیت هایی را ایجاد کنند که ما راهبر تحول دیجیتال در روستاها باشیم و شاهد شکوفایی اقتصاد روستا با محوریت اقتصاد دیجیتال باشیم.

 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود : با هدفگذاری صورت گرفته برای پست بانک ایران ، ان شالله چهره محرومیت از روستاها زدوده می شود که بتوانیم بحث محرومیت زدایی را داشته باشیم و توسعه اقتصاد دیجیتال را در روستاها با رهبری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محقق نماییم.

دکتر زارع پور درخصوص برنامه های ۴ساله برای پست بانک ایران تصریح کرد: هم اکنون بیش از ۵۰ درصد جمعیت روستایی کشور تحت پوشش خدمات پست بانک ایران هستند ولی طبیعی است که باید هدفگذاری به سمت پوشش ۱۰۰درصدی باشد.

وی در پایان تاکید کرد: روستاهای زیر ۲۰ خانوار یا روستاهای عشایر نشین که کوچ می کنند و ۶ ماه از سال خالی از سکنه هستند ، طبیعتا در اولویت بعدی این پوشش دهی هستند. ولی هدفگذاری باید این باشد که تمام روستاهایی که جمعیت قابل توجهی دارند از خدمات پولی و بانکی به واسطه پست بانک ایران بهره مند شوند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات پست بانک ایران توسعه اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۲۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و مابقی از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها تامین می‌شود.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه یکی از نکات ویژه در تدوین بودجه ۱۴۰۳، شاخص محورشدن برنامه و بودجه بر اساس اسناد بالا دستی است، اظهار کرد: در این راستا اهداف سازمان فاوای شهرداری اصفهان شامل بهبود تجربه مشتری، افزایش پایداری خدمات، هوشمندسازی خدمات و ارزش‌آفرینی از دارایی‌ها است، همچنین شاخص‌هایی از جمله متوسط پایداری خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعداد خدمات الکترونیکی، غیرحضوری و هوشمند و سهم از اقتصاد دیجیتال برای کمی کردن اهداف مذکور تعیین شده است.

وی افزود: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و باقی‌مانده از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها در سال آینده تأمین خواهد شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان بیان کرد: حدود ۲۰ درصد بودجه موضوع فاوا شهرداری به پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوشمندسازی تعلق گرفته و باقی‌مانده آن به ایجاد خدمات جدید همچون توسعه فیبرنوری، اصلاح شبکه‌های ارتباطات و محلی، ارتقای مرکز داده موجود و تولید سامانه‌های جدید اختصاص داده شده است.

فردانی با اشاره به سامانه‌های جدید سازمان فاوای شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: طرح «اصفهان من» شامل میز خدمت و اپ، توسعه فیبر نوری در پنج منطقه، سامانه یکپارچه مالی شهرداری، تشخیص هوشمند تخلفات ساختمانی، به‌روزرسانی نقشه‌های پایه شهر بر بستر بانک اطلاعات داده‌های مکانی (SDI) از سامانه‌های با اهمیت این سازمان است.

وی گفت: برای پروژه‌های هوشمندسازی از جمله جانمایی و طراحی مجموعه پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل مرکز داده پشتیبان، مرکز پایش و کنترل هوشمند شهر اصفهان، تأمین پلتفرم شهر هوشمند، راه‌اندازی اشیا هوشمند، تکمیل پروژه نصب پلاک‌های آبی با QR هوشمند، ۱۷۰ میلیارد تومان بودجه اختصاص داده شده است.

فردانی ادامه داد: کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان و میز هوشمندسازی به ریاست شهردار اصفهان، با توجه به لزوم یکپارچگی، هماهنگی و تعامل بین‌بخشی برای دستیابی به اهداف سازمان، همچون گذشته نقش بسزایی در رسیدن به شهر هوشمند و شهر زندگی خواهند داشت.

کد خبر 747412

دیگر خبرها

  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد