Web Analytics Made Easy - Statcounter

رابرت فلوید، دبیر اجرایی کمیسیون مقدماتی سازمان پیمان منع آزمایش هسته‌ای جامع (CTBTO) برای هرگونه تماس با کره‌شمالی به منظور امضای احتمالی و تصویب این توافق اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آزمایشات هسته‌ای کره شمالی مایه نگرانی جامعه بین‌المللی است و این نارضایتی از تریبون‌های بسیاری از جمله شورای امنیت سازمان ملل مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رابرت فلوید گفت، سامانه‌های نظارتی سی.تی.بی.تی.او تک تک تحرکات موشکی پیونگ یانگ را زیر نظر دارد و اطلاعات آن را با تمام امضاکنندگان این پیمان منع آزمایش هسته‌ای به اشتراک میگذارد.

رابرت فلوید گفت: مایل هستم جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) این پیمان را امضا کرده و به تصویب برساند. همچنین آمادگی دارم در رابطه با این موضوع، در هر زمانی که امکان‌پذیر بوده و مورد توافق آنها باشد، تعامل داشته باشم. فکر می‌کنم با توجه به برخی از اظهارات کیم جونگ اون، این حرکتی بزرگ باشد که کره‌شمالی این پیمان را امضا کرده و تصویب کند و همچنین یک گام بزرگ در اعتمادسازی در مسیری است که ما به دنبال یک راهکار برای مسائل هسته‌ای پیونگ‌یانگ هستیم.

دبیر اجرایی کمیسیون مقدماتی سازمان پیمان منع آزمایش هسته‌ای جامع گفت از زمان روی کار آمدن در ماه اوت هیچ نوع تماس مستقیمی با کره شمالی برقرار نشده، اما تاکید کرد این مسیر همیشه باز است.

رابرت فلوید در مصاحبه با اسپوتنیک همچنین گفت، تشکیل ائتلاف سه‌جانبه آکوس با مشارکت آمریکا، انگلیس و استرالیا هیچ تهدیدی برای پیمان منع آزمایش هسته‌ای جامع ایجاد نمی‌کند چون آنها نقطه تقابلی ندارند. او توضیح داد: درک من این است که مساله در مورد استرالیا و دریافت زیردریایی‌های هسته‌ای است. آنها زیردریایی‌های مسلح هسته‌ای که کلا مساله دیگری است، نیستند. بنابراین از نقطه نظر سازمان پیمان منع آزمایش هسته‌ای جامع و معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای، به عنوان معاهده‌ای که همه انفجارهای هسته‌ای را ممنوع می‌کند، واقعاً نقطه برخورد وجود ندارد.

رابرت فلوید در ادامه همچنین تصورات واشنگتن مبنی بر اینکه روسیه از این پیمان تبعیت نمی‌کند، رد کرد. او گفت: از گزارشی که آمریکا درباره عدم پایبندی روسیه به این پیمان ارائه کرد، آگاهم. هیچ مدرکی برای اثبات آن وجود ندارد.

دبیر اجرایی کمیسیون مقدماتی سازمان پیمان منع آزمایش هسته‌ای جامع همچنین گفت: دولت آمریکا مشخص کرده است که روی یک دکترین هسته‌ای جدید کار می‌کند و در آینده نزدیک آن را ارائه خواهد داد. قطعا مشتاق هستم که ببینم نتیجه ملاحضات دولت آمریکا روی یک دکترین جدید هسته‌ای چه خواهد بود. من درباره تعهد واشنگتن به این پیمان منع آزمایش تردیدی ندارم اما انتظار ندارم تصویب آن به زودی انجام شود. در سفر سپتامبر به واشنگتن اظهاراتی جدی درباره حمایت از سی.تی.بی.تی شنیدیم. بنابراین تردیدی درباره تعهد دولت بایدن به سی.تی.بی.تی وجود ندارد.

رابرت فلوید همچنین گفت انتظار دارد تعدادی از کشورها ظرف یک سال این پیمان منع آزمایش هسته‌ای را تصویب کنند و برخی از آنها فرایندهای پارلمانی آن را آغاز کرده‌اند. به گفته او، اجرایی شدن این پیمان هدف مهمی است و هنوز هشت دولت آن را تایید نکرده‌اند.

این مقام در مصاحبه با اسپوتنیک همچنین از تلاش‌های روسیه برای اجرایی کردن این پیمان و ترغیب دیگر کشورها به امضا و تصویب آن قدردانی کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کره شمالی سازمان پیمان منع آزمایش هسته ای جامع کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۳۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ در پاسخ به استفاده واشنگتن از حقوق‌بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم، رفتار خصمانه و ضد کره شمالی، گزینه‌های قاطع و محکمی را برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود انتخاب خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا هفته پیش گزارش سالانه خود را درباره «مسائل اساسی حقوق‌بشر» در کره شمالی را منتشر کرد و این کشورا را به «نقض حقوق‌بشر» متهم کرد.

سخنگوی کره شمالی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره کره جنوبی در ماه آوریل از فشارهای دولت آمریکا برای توقف آزمایش‌های موشکی و سایر پرتاب‌ها انتقاد کرد؛ واشنگتن مدعی است که آزمایش‌های موشکی کره شمالی، «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» است.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی اخیراً به علت رفتارهای تحریک‌آمیز و آزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است. هفته پیش رسانه‌های رسمی و دولتی کره شمالی اعلام کردند که ارتش این کشور یک آزمایش موشکی موفق دیگر را انجام داده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) در این‌باره گزارش داد که «اداره موشکی کره شمالی روز جمعه یک کلاهک بزرگ طراحی‌شده برای موشک کروز راهبردی «هواسال-۱ آرآ-۳» و همچنین یک موشک ضدهوایی «پیولجی۱-۲» را با موفقیت آزمایش کرد.»

بنابر این گزارش این موشک ضدهوایی، نوع جدیدی از موشک‌های ضدهوایی است.

این رسانه کره شمالی با اشاره به اینکه «این آزمایشها هیچ ربطی به شرایط پیرامونی ندارد.» افزود: آزمایش این تسلیحات بخشی از فعالیت‌های منظم و معمولِ اداره موشکی و موسسات علوم دفاعی وابسته به آن است.

در اوایل آوریل هم کره شمالی اعلام کرد که یک موشک مافوق صوتِ میان‌بردِ جدید با سوخت جامد را آزمایش کرده و رسانه های دولتی نیز تصاویری از پرتاب آن را با نظارت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی منتشر کردند.

به نوشته الجزیره موشک‌های کروز از جمله مجموعه‌ای در حال رشد از سلاح‌های کره شمالی هستند که برای غلبه بر دفاع موشکی منطقه (آمریکا و کره جنوبی) طراحی شده‌اند. این موشک‌ها زرادخانه عظیم موشک های بالستیک کره شمالی از جمله انواع قاره پیما که گفته می شود در قاره ایالات متحده هدف قرار می گیرند را تکمیل می کنند.

تحلیلگران می گویند فناوری موشکی ضدهوایی عرصه‌ای است که کره شمالی می تواند در همکاری نظامی عمیق خود با روسیه از آن بهره‌مند، زیرا این دو کشور در مواجهه با رویارویی های جداگانه و تشدیدشونده خود با آمریکا همسو می شوند.

آمریکا و کره جنوبی کره شمالی را به ارائه گلوله های توپخانه و سایر تجهیزات به روسیه برای کمک به گسترش توانایی جنگی این کشور در اوکراین متهم کرده اند؛ اتهامی که پیونگ‌یانگ و مسکو آن را رد می‌کنند.

کره شمالی از زمان دومین آزمایش هسته‌ای خود در سال ۲۰۰۹ تحت تحریم های شدید بین المللی قرار گرفته، اما توسعه برنامه های هسته ای و تسلیحاتی این کشور بی وقفه ادامه داشته دارد.

کد خبر 6089441

دیگر خبرها

  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • کره شمالی چند پرتابه راکتی آزمایش کرد
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
  • تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ ای طی یک دهه در نیروگاه اتمی بوشهر
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است