Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@14:32:45 GMT

غرق شدن ۷۷ نفر در دریای مازندران

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۹۳۳۲۵

غرق شدن ۷۷ نفر در دریای مازندران

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، فصل گرم سال که می‌شود همه دل‌تنگ دریا می‌شوند و مردم و مسافران از نقاط دور و نزدیک دوست دارند هرچند برای ساعاتی لحظات خود را در کنار دریا سپری کنند.

برای حفظ سلامت شهروندان باتوجه به حضور جمعیت انبوه هرساله اجرای طرح دریا در دستور کار قرار می‌گیرد که در شرایط کرونایی باتوجه به شیوع پیک کرونا و حفظ سلامت شناگاه‌ها طرح دریا تعطیل اعلام شد ولی با این وجود باز هم شاهد حضور مسافران زیاد در سواحل مازندران بودیم که در این میان برخی با کم‌توجهی به توصیه‌ها پایان زندگی تلخی را تجربه کردند که همه ساله این تراژدی تلخ غرقی در سواحل مازندران تکرار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی عباسی مدیرکل پزشکی قانونی مازندران در این‌باره با اشاره به اینکه تعداد ۶۹ نفر از غرق شدگان مرد و بقیه زن هستند، اظهار کرد: ۶۹ درصد از غرق‌شدگان غیر بومی هستند.

وی افزود: بر اساس این گزارش در این مدت شهرستان‌های محمودآباد با ۲۰ ، بابلسر ،نوشهر و چالوس هر کدام با ۱۱ مورد بیشترین و شهرستان بهشهر با یک فوتی مرگ ناشی از غرق‌شدگی را داشتند.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران بیان کرد: بر اساس آمارها بیشترین ماهی که در آن غرق شدگی اتفاق افتاد به ترتیب مربوط به تیر ماه با ۳۲ ، خرداد با  ۱۸، شهریور با ۱۵ و مرداد با ۱۲ مورد به ثبت رسید.

این مسؤول تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد بیشتر غرق‌شدگان در سنین ۲۱ تا ۳۰ سال با  ۲۴مورد و کمتربن آنها  بالای ۶۱ سال با سه مورد غرقی گزارش شده است.

عباسی در پایان درباره افزایش آمار غرق‌شدگان، گفت: با توجه به اینکه بیشتر غرق‌شدگان از قشر جوان، غیربومی و مسافر هستند و بیشتر این افراد با وجود توصیه ها و هشدارهای مکرر، محدوده‌های ایمن‌سازی نشده و خارج از طرح را برای شنا انتخاب کرده بودند، به نظر می‌رسد اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی درباره نحوه استفاده مطلوب و ایمن از دریا نیاز به عزم ملی در سراسر کشور دارد و تلاش مسؤولان استانی به تنهایی چاره ساز نیست.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: دکتر علی عباسی مدیرکل پزشکی قانونی مازندران غرق شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان
  • مسابقات سوارکاری استانهای شمال کشور در ساری
  • آب‌های ساحلی خزر مواج و متلاطم
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • هوای مازندران از فردا گرم می‌شو‌د
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • برگزاری مراسم سالگرد شهدای «خان‌طومان» در ساری
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است