Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در گردهمایی زائران اهل سنت که در مدرسه علمیه میرزا جعفر حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری رحلت حضرت محمد مصطفی(ص) و همچنین شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام علی ابن موسی‌الرضا(ع)، به روایات متون اهل سنت در خصوص فضیلت زیارت و توسل به امام رضا(ع) اشاره و اظهار کرد: اهل‌بیت(ع) بهترین پناهگاه‌ برای بشریت و محور وحدت امت اسلام تحت نام «الله» هستند که مسلمانان با تأسی به سیره و سخن آن حضرات می‌توانند ید واحده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به آیه شریفه «قُل لَا أَسئَلُکُم عَلَیهِ أَجراً إِلَّا المَوَدَّةَ فِی القُربَی»، ابراز کرد: محبت نسبت به اهل‌بیت(ع) تنها جنبه احساسی ندارد، این محبت سفارش و سخن خداوند حکیم است؛ همه دستورات و اوامر الهی حکمتی دارد و هیچ‌گاه خداوند انسان‌ها را به امری احساسی و عاطفی که تأثیری در زندگی‌ و سعادت او نداشته باشد، دعوت نمی‌کند.

وی بابیان اینکه عشق و ارادت نسبت به خاندان پیامبر(ص) نقطه مشترک تمام فرق و مذاهب اسلامی است، تصریح کرد: استقبال باشکوه مردم نیشابور از حضرت رضا(ع) که بخشی از آن‌ها اهل سنت بودند، از ریشه تاریخی محبت فرق مختلف مسلمانان نسبت به اهل‌بیت(ع) حکایت دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی در ادامه به توطئه‌های دشمنان برای ایجاد اختلاف میان مسلمانان اشاره و ابراز کرد: دست‌های پلید دشمنان همواره درصدد ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان است و رسالت بزرگ آگاهی بخشی به جامعه و به‌ویژه جوانان بر دوش علما و روحانیون مسلمان بوده که از منبر و تریبون برخوردار هستند.

وی رمز موفقیت رسول اکرم(ص) در ایجاد تمدن بزرگ اسلامی را ایجاد اتحاد و وحدت میان قبایل دوران جاهلیت دانست و گفت: پیامبر گرامی اسلام(ص) با ایجاد وحدت توانست از میان اعراب عقب‌مانده دوران جاهلیت بزرگ‌ترین تمدن بشری را ایجاد کند.

تولیت آستان قدس رضوی به آیه شریفه «وَاذکُروا نِعمَتَ اللَّهِ عَلَیکُم إِذ کُنتُم أَعداءً فَأَلَّفَ بَینَ قُلوبِکُم فَأَصبَحتُم بِنِعمَتِهِ إِخوانًا» اشاره کرد و گفت: پروردگار متعال در این آیه شریفه موضوع اتحاد و مبارزه با هرگونه تفرقه در میان مسلمانان را مطرح می‌کند و دو بار تعبیر «نعمت» را در خصوص «وحدت» بکار می‌برد، که از اهمیت اتحاد مسلمانان از منظر اسلام و قرآن حکایت دارد.

وی بابیان اینکه اگر مسلمانان وحدت داشتند چند میلیون یهودی صهیونیسم نمی‌توانستند قبله نخست بیش از 1/5 میلیارد مسلمان را اشغال کنند، گفت: تاریخ مسلمانان در صدر اسلام جز عزت، افتخار و شکوه در عرصه‌های مختلف نیست، اما چه شده که امروز شاهد این اتفاقات در دنیای اسلام هستیم؟ امروز از اسرائیل و اروپا سرباز برای کشتن مسلمانان نمی‌آورند بلکه سوگمندانه برای ضربه به اسلام از میان مسلمانان سرباز می‌گیرند و این دردی مضاعف است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی به جنایت استکبار به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم در منطقه اشاره و عنوان کرد: استکبار با اصل اسلام دشمن است و برای او شیعه و سنی تفاوتی نمی‌کند، 20 سال آمریکا در افغانستان جنایت کرد و مردم بی‌گناه شیعه و سنی را کشت. دست آمریکا و اسرائیل در جنایات فجیع و گسترده در منطقه ازجمله کشورهای عراق، سوریه، یمن، افغانستان و غیره آشکار است.

وی اضافه کرد: آمریکایی‌ها و صهیونیسم‌ها جنگ‌های منطقه را مدیریت می‌کنند بدون اینکه کمترین آسیبی به خودشان برسد، با نقشه آن‌ها و هزینه مسلمانان هزاران زن و مردم مسلمان کشته می‌شوند بدون اینکه حتی یک سرباز آمریکایی و اسرائیلی زخمی شود.

تولیت آستان قدس رضوی بابیان اینکه هرروز دشمنان برای تفرقه‌افکنی میان مسلمانان توطئه‌ای می‌چینند، گفت: آنچه بازار دشمن را گرم می‌کند و توفیقات دشمن را در اجرای نقشه‌هایش در منطقه افزایش می‌دهد، عدم آگاهی، شناخت و دشمن نشناسی مسلمانان است.

وی در ادامه به دیدگاه رهبر معظم انقلاب در ایجاد اتحاد میان امت اسلام اشاره و ابراز کرد: در نگاه رهبری معظم انقلاب اتحاد جهان اسلام مراتبی دارد که نخستین مرتبه آن عدم تعرض کشورهای اسلامی به سرزمین یکدیگر است؛ استکبار به‌خصوص پس از سرنگونی عثمانی به‌نوعی در میان تمامی کشورهای همسایه در منطقه سرزمین‌های مورد مناقشه‌ای را قرار داده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی اتحاد مسلمانان در برابر دشمن مشترک را از دیگر مراتب وحدت جهان اسلام در نگاه رهبری معرفی و اظهار کرد: کدام انسان واقع‌بین و منصفی در عالم وجود دارد که صهیونیسم‌ها را دشمن مشترک مسلمانان نداند؟ اما استکبار و عیادی آن‌ها که در برخی کشورهای اسلامی حاکم هستند با نفرت پراکنی و توطئه سعی دارند ایران را به‌عنوان دشمن مشترک مسلمانان نشان دهند و در مقابل در کشور خود سفارت رژیم غاصب و آدم کش صهیونیستی را باافتخار باز می‌کنند؛ آیا امروز حقیقتاً «أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» است یا به اشداء علی بینهم و رحما الکفار تبدیل‌شده است؟

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار دشمن تفرقه افکنی میان مسلمانان تولیت آستان قدس رضوی حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی حجت الاسلام والمسلمین میان مسلمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد، خبرگزاری «دیلی تایمز» پاکستان در سرمقاله خود با عنوان «سفر مهم رئیس جمهور ایران» نوشت: دو کشور همسایه علیرغم سنگ اندازی غرب در روابط دوجانبه آنها سفر برنامه ریزی شده «دکتر سید ابراهیم رئیسی» به اسلام آباد را با موفقیت پشت سر گذاشتند.
این خبرگزاری نوشت: تصمیم ایران و پاکستان برای افزایش حجم تجارت سالانه به ۱۰ میلیارد دلار مهمترین دستاورد سفر آقای رئیسی به پاکستان است، موضوعی که با توجه به اهمیت عزم طرفین برای افزایش تجارت انرژی و فشار‌های غرب بر دولت اسلام آباد در این زمینه با چالش‌ها و سختی‌های زیادی مواجه خواهد بود.
روزنامه «تریبون اکسپرس» پاکستان نیز با عنوان «جهش در روابط دوجانبه ایران و پاکستان» به دستاورد‌های سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد پرداخته و معتقد است: ایران و پاکستان در جریان سفر سید ابراهیم رئیسی به پاکستان پیامی قاطع در مورد عزم مشترک خود برای تقویت روابط در تمامی حوزه‌های همکاری دوجانبه صادر کردند.
در این گزارش آمده است: تاکید بر اهمیت پروژه انتقال گاز «آی پی»، توافقات جدید در حوزه تجارت و بازرگانی از سوی مقامات دو کشور نوید بخش شکوفایی اقتصادی بوده و عزم مشترک دو کشور برای حفاظت از «مرز صلح و دوستی» نیز توطئه گروه‌های تروریستی برای تخریب روابط دو کشور همسایه را خنثی کرد.
تریبون اکسپرس افزود: مقامات دو کشور همسایه به خوبی عوامل ژئوپولیتیکی منفی را نادیده گرفته و با در نظر گرفتن منافع مشترک خود برای نهایی کردن توافقنامه تجارت آزاد، برگزاری نشست آتی کمیسیون مشترک اقتصادی و افزایش رایزنی‌های سیاسی توافق کردند.
این خبرگزاری پاکستانی معتقد است: همزمانی هدف گذاری تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلار میان ایران و پاکستان با فاز دوم کریدور اقتصادی پاکستان و چین موسوم به «سی پک» یک موقعیت برد - برد برای دو کشور همسایه است چراکه همگرایی اسلام آباد - تهران - پکن عملا یک قطب قدرتمند اقتصادی مستقل در منطقه ایجاد می‌کند.
خبرگزاری «بیزینس رکورد» پاکستان نیز با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه میان ایران و پاکستان در جریان سفر رئیسی بویژه در بخش تجاری نوشت: امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان دو کشور همسایه اقدامی خوشایند است، اما ضروری است تا طرفین یک نقشه راه قانع کننده برای عملی شدن این تفاهم‌نامه‌ها و تحقق اهداف اقتصادی بویژه تجارت ۱۰ میلیارد دلاری در سال و همچنین آغاز تجارت آزاد را نیز ارائه کنند.
روزنامه دیلی پاکستان نیز ضمن بازتاب بازتاب سفر رسمی آیت الله رئیسی به اسلام آباد در سرتیتر‌های خود درباره مذاکرات میان مقامات دو کشور همسایه نوشت: ایران و پاکستان درحال حاضر چهار چالش مشترک دارند که از این میان پروژه انتقال گاز «آی پی» مهمترین آنهاست.
در سرمقاله این روزنامه پاکستانی آمده است: اسلام آباد و تهران به خوبی از چالش‌های پیش روی طرح انتقال گاز آی پی آگاه هستند، با این حال این پاکستان است که باید به فکر راهکاری برای تکمیل این طرح بدون تحریم شدن از سوی آمریکا باشد در غیر این صورت علاوه بر از دست دادن یک فرصت طلایی جهت تامین نیاز‌های انرژی می‌بایست جریمه هنگفتی نیز پرداخت کند.
دیلی پاکستان افزود: افزایش همکاری‌های امنیتی، توسعه بازارچه‌های مرزی و همچنین افتتاح مناطق آزاد تجاری میان ایران و پاکستان نیز می‌تواند برای کاهش و توقف تجارت غیرقانونی میان دو کشور بسیار حائز اهمیت باشد.
در کنار رسانه‌های نوشتاری و الکترونیکی که به بررسی ابعاد مختلف این سفر پرداخته‌اند بسیاری از کارشناسان، رهبران مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی پاکستان با اشاره به محکومیت جنایات رژیم صهیونسیتی در نشست‌های مقامات ایران و پاکستان و همچنین استقبال پر شور مردم پاکستان از آقای رئیسی با هدف قدردانی از تنبیه رژیم صهیونیستی از سوی جمهوری اسلامی ایران، افزایش همگرایی و همصدایی ایران و پاکستان در حمایت از فلسطین را نیز دیگر دستاورد مهم اولین سفر آقای رئیسی به پاکستان عنوان می‌کنند.

دیگر خبرها

  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • بصیرت رهبری و سپاه پاسداران در پاسخ ایران به اسرائیل باعث درخشش جهان اسلام شد
  • احکام دین باید در اجتماع جاری شود
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • دشمن جنگ فرهنگی علیه ایران راه انداخته است
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • ارتقای امنیت با ایجاد برنامه های پلیس