Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح دستورالعمل اجرایی برنامه‌های نکوداشت هفته پدافند غیرعامل را در قالب ۱۰ ماده به سازمان پدافند غیر عامل کشور ابلاغ کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و رئیس کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور در نامه‌ای خطاب به سردار سرتیپ «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، اهداف و دستورالعمل اجرایی برنامه‌های نکوداشت هفته پدافند غیرعامل را به‌منظور ایجاد وحدت رویه، یکپارچگی و هماهنگی در اجرای برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این هفته را در قالب 10 ماده و یک تبصره ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، اهداف برگزاری برنامه‌های نکوداشت هفته پدافند غیرعامل عبارتند از: فرهنگ‌سازی و تولید اطمینان از مصونیت، تاب‌آوری، تداوم کارکرد‌های ضروری و مقاوم بودن در برابر تهدیدات در ذهن، فکر و باور مردم، تبیین نقش، جایگاه و معرفی ضرورت‌ها، کرد‌ها و دستاورد‌های پدافند غیرعامل، ایجاد تحرک و انگیزه در دستگاه‌های اجرایی کشور، فرهنگ‌سازی «ما می‌توانیم» و ایجاد حس کارایی، توانایی و کفایت، ارتقاء اعتماد به نفس ملی و ایجاد حس امنیت، توانمندی و قدرت، ارائه قدرت و ظرفیت آمادگی ملی پاسخ به تهدیدات و ایجاد حس مقاومت، ارائه تصویر شکست‌ناپذیری و انگاره‌سازی از مقاومت در باور ملی.

همچنین برنامه‌های این هفته به‌منظور نهادینه‌سازی پدافند غیرعامل از طریق آموزش، ترویج و توسعه مفاهیم آن با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین فرهنگی و هنری، آگاه‌سازی آحاد جامعه از عملکرد سازمان‌ها و نهاد‌های اجرایی کشور در حوزه پدافند غیرعامل، زمینه‌سازی افزایش همکاری و مشارکت بیش از پیش مردم و مسئولین در تحقق اهداف پدافند غیرعامل، جلب مشارکت فکری نخبگان، اساتید و صاحبنظران به‌ویژه جوانان در نوآوری، آینده‌پژوهی با اتکا به توان داخلی در پاسخگویی به نیاز‌های پدافند غیرعامل با رویکرد علمی، دقیق و همه‌جانبه در حوزه‌های مختلف و مرتبط، تقویت حس نشاط، امید، انرژی‌بخشی، همکاری، همیاری و مشارکت در سطح جامعه، صورت می‌گیرد.

در یکی از بند‌های سیاست‌های اجرایی برگزاری برنامه‌های نکوداشت هفته مورد اشاره بر حوزه‌های تخصصی (سایبری، الکترونیکی، زیستی، پرتوی، شیمیایی، کالبدی، اقتصادی و مردم محور) و کارکردی شده است.

شعار‌های مناسبتی ایام نکوداشت پدافند غیرعامل در سال 1400 نیز به شرح ذیل است:

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان پدافند غیرعامل سردار باقری سازمان پدافند غیرعامل سردار باقری برنامه های نکوداشت هفته هفته پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است