Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تالارهای پذیرایی پس از پایان ماه صفر با یک چهارم ظرفیت مجاز به فعالیت هستند و رعایت تمامی پروتکل‌های ابلاغ شده توسط دانشگاه علوم پزشکی در این مورد الزامی است.

محمد دهقانی درباره مصوبات هفتاد و ششمین جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، اظهار کرد: پذیرایی در مکان‌های مسقف با یک چهارم ظرفیت و تایید ناظران بهداشتی، انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند،
وی افزود: همچنین به منظور نظارت بر اجرای این مصوبه و پروتکل‌های ابلاغ شده یک تیم سه نفره شامل کارشناسان بهداشت، ماموران اماکن نیروی انتظامی و نماینده دستگاه صادر کننده مجوز مکان (اداره کل صمت/ اداره کل میراث فرهنگی) با محوریت دانشگاه علوم پزشکی، تشکیل می‌شود و در تمامی مراحل برگزاری مراسم، بر اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی نظارت خواهند داشت.

دبیر ستاد استانی مدیریت کرونا تصریح کرد: در صورت رعایت نشدن پروتکل‌های ابلاغ شده، با هماهنگی مقام قضایی نسبت به پلمب مکان با قید فوریت اقدام خواهد شد.

وی درخصوص فعالیت رستوران‌ها گفت: فعالیت رستوران‌ها با حداکثر یک سوم ظرفیت به‌صورت پذیرایی حضوری در تمامی رنگ‌بندی‌ها با رعایت همه پروتکل‌های ابلاغ شده از جمله فاصله‌گذاری، استفاده عمومی از ماسک، رعایت بهداشت فردی متصدیان، تهویه مناسب و بهداشت محیط مکان کسب ادامه یابد.

دهقانی افزود: همچنین مقرر شد در تمامی شهرهای استان با وضعیت رنگ‌بندی قرمز، نارنجی و زرد، نماز جمعه با یک چهارم ظرفیت محل برگزاری و طی حداکثر یک ساعت برگزار شود.

وی گفت: بدیهی است رعایت سایر پروتکل‌های ابلاغ شده از جمله تهویه مناسب، استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری، استفاده از مهر و سایر لوازم شخصی به‌طور کامل الزامی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: فعالیت اماکن ورزشی به استثنای استخرهای سرپوشیده و پارک‌های آبی، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده و تحت نظارت دستگاه‌های نظارتی از سرگرفته شود و بازدید و نظارت بر اماکن عمومی و اصناف، ادارات و مراسم مذهبی درخصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده همچنان با قوت ادامه یابد و با متخلفین برابر مقررات برخورد قانونی صورت گیرد.

وی افزود: مقرر شد به منظور جلب حمایت مردم و فرهنگ‌سازی به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی از تمامی ظرفیت رسانه‌ای استان استفاده شود و اطلاع‌رسانی لازم به زائرین بازگشته از زیارت عتبات عالیات (مراسم اربعین) به منظور خودمراقبتی، مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی در صورت بروز علائم و قرنطینه خانگی تا حصول اطمینان از سلامت کامل توسط دستگاه‌های اطلاع‌رسانی انجام شود.

دهقانی گفت: در نشست اخیر ستاد استانی مدیریت کرونا بر اجرای مستمر و استفاده از همه ظرفیت‌های طرح شهید سلیمانی در استان تاکید شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس تالارهای پذیرایی پروتکل های ابلاغ شده دانشگاه علوم پزشکی یک چهارم ظرفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۴۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ زلفي گل افزود: بر اساس آن امروز دقیق می‌توانیم بگوییم، دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال ۱۴۰۲ در مجموع هزار و ۳۰۰ فعالیت فرهنگی داشته است. همچنین در ارزیابی روسای دانشگاه‌ها فعالیت‌های فرهنگی ثبت شده بر اساس سامانه فرنما معیار مهمی است و از روی همین سامانه کارنامه فرهنگی برای دانشجویان صادر می‌شود.

وي گفت: برگزیدگان جشنواره بین‌المللی حرکت و جشنواره رویش به عضویت بنیاد ملی نخبگان در می‌آیند و از مزایای آن بهره‌مند می‌شوند. روند جذب افراد نخبه و مستعد در دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز تسهیل شده است. تولید علم باید برونداد داشته باشد. تولید مقاله، کتاب، اختراع و دستاوردهای علمی یا هنری یکی از این بروندادها است و استادان باید برخی از این بروندادها را داشته باشند. این موضوع در آیین‌نامه ارتقای جدید استادان و اعضای هیئت علمی که در حال تدوین است، قید شده است که استاد می‌تواند به هر شکلی دستاورد علمی خود را نشان دهد و فقط مقاله مد نظر نیست. کاربردی بودن مقالات را نیز در نظر داریم؛ به همین دلیل مقالات بنیادین ۷ امتیاز، مقالاتی که نیازی از جامعه رفع کنند، ۱۴ امتیاز برای ارتقای استادان خواهد داشت.

زلفي گل افزود: فردی که رساله‌های بنیادی داشته باشد به اندازه حقوق استاد پایه یک پژوهانه دریافت می‌کند، فردی که رساله‌های کاربردی دارد دو برابر و فردی که رساله فناوری داشته باشد، سه برابر حقوق استاد پایه یک پژوهانه می‌گیرد. استادان ارتباط با صنعت نیز به صورت ویژه تشویق می‌شوند. همچنین از علوم نوظهور و نوپدید مانند هوش مصنوعی در حد توان حمایت مالی می‌کنیم.

وزیر علوم درباره مطالبه دانشجویان در خصوص قانون حمایت از خانواده و ایجاد خوابگاه‌های متاهلی گفت: در همه دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هزار واحد خوابگاه متاهلی داشتیم ولی ما در مدت مسئولیت، ۳۵۰ واحد اضافه کردیم، ۳۲۰۰ واحد تا آخر سال نیز اضافه می‌شود که احداث ۲۶۰۰ آن شروع شده است. ساخت خوابگاه بودجه می‌خواهد. یکی از این کارها طرح تهاتر و مولدسازی است. به دانشگاه‌ها اجازه داده شده است املاکی که دارند را تغییر کاربری دهند و از آن‌ها برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی استفاده کنند. ما پول نداریم و سازمان برنامه به ما اعتبار نمی‌دهد ولی سرمایه و امکانات بدون استفاده‌ای که داریم را می‌توانیم به گونه‌ای دیگر مورد استفاده قرار دادیم.

وی افزود: در وزارت علوم ۷۵ اقدام جدید ايجاد كرديم، كه افزایش پایه‌های تشویقی استادان به ۶۰ پایه، بورسیه رتبه‌های برتر کنکور هر سال و المپیادی‌ها، تعیین کارانه (جهش علمی) بر مبنای عملکرد، اختصاص پژوهانه به استادانی نو استخدام، اختصاص پژوهانه برای دانشمندان یک‌درصد و دودرصد، قید شدن پژوهانه جامع در برنامه توسعه هفتم، تخصیص ۱۵ درصد بودجه کل دانشگاه برای فعالیت‌های پژوهشی و پنج درصد برای فعالیت‌های فرهنگی، راه‌اندازی بورسیه صنعت با همکاری صنایع، حمایت از مجلات تحت نمایه‌های بین‌المللی، تاسیس صندوق عالی عتف از جمله این فعالیت‌ها است‌.

وزیر علوم به راه‌اندازی سامانه نظام ایده‌ها و نیازها (نان) اشاره کرد و گفت: تا امروز بیش از 15 هزار نیاز در این سامانه ثبت شده و استادانی که روی رفع نیازهای ثبت شده در این سامانه کار کنند، پژوهانه دریافت می‌کنند. برای حمایت از پژوهشگران نیز سامانه پژوهشگران مستقل را راه‌اندازی کردیم که بتوانند از مزایای بیمه و حقوق بهره‌مند شوند. سامانه دانا (درگاه آشنایی با نخبگان و آینده‌سازان) نیز تاسیس شد تا همه دانشمندان در این سامانه صفحه خانگی داشته باشند و دستاوردهای علمی و مقالات خود را در این صفحه ثبت ‌کنند. پژوهانه بر این اساس و روزآمد بودن صفحه به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

وزیر علوم در پایان این نشست از دانشجویان خواست راهکارهای جدید خود را برای اداره بهتر آموزش عالی ارائه دهند.

دیگر خبرها

  • فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان آغاز می‌شود
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • پلمب ۵ مطب غیرمجاز دندانپزشکی و زیبایی زیرزمینی در تبریز
  • ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی