Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهردار اصفهان گفت: زنده نگه داشتن یاد هیئت‌های مذهبی در راستای جاودان نگه داشتن تاریخ شهر اصفهان است، بنابراین روایت هیئت‌های مذهبی روایت این شهر محسوب می‌شود، چراکه بسیاری از فعالیت‌های شهری در راستای کنش‌های مذهبی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد عیدی در مراسم رونمایی از کتاب تاریخ شفائی هیئت‌های مذهبی اصفهان، اظهار کرد: هیئت‌های مذهبی تأثیر به سزایی در تحکیم بن مایه‌های هویتی ایرانیان ایفا کرده است، گسترده جغرافیای هیئت‌های مذهبی در چهارچوب جغرافیای فرهنگی ایران بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هیئت‌های مذهبی در حوزه‌های ملیت و شریعت مجاهدت‌های فراوانی را انجام دادند، چراکه اشعاری پارسی که در این هیئت‌های مذهبی ایراد شده باعث حفظ دستگاه‌های اصیل ایرانی شده است.

معاون فرهنگی شهرداری اصفهان تاکید کرد: آموزه‌ی سترگ دشمن ستیزی با توجه به جغرافیای خاص ایران مهمترین آموزه‌ای بوده است که هیئت‌های مذهبی در فرهنگ جامع پذیری به مخاطب خود انتقال دادند.

عیدی تصریح کرد: زندگی عاشقانه در چهارچوب آموزه‌های هیئتی یکی از مهمترین ویژگی‌های این مسئله به شمار می‌رود، کاری که هیئت‌های مذهبی در جهت پاسداشت هویت‌های ملی انجام دادند کمتر از دستاوردهای مذهبی نیست.

وی ادامه داد: زنده نگه داشتن یاد هیئت‌های مذهبی در راستای جاودان نگه داشتن تاریخ شهر اصفهان است، بنابراین روایت هیئت‌های مذهبی روایت این شهر محسوب می‌شود، چراکه بسیاری از فعالیت‌های شهری در راستای کنش‌های مذهبی است.

هیئت‌های مذهبی اصفهان از یک وجه بین المللی برخوردارند

منوچهر مهروی پور، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: مردمی بودن و حضور روحانیون و مداحان از جمله ویژگی‌های شاخص هیئت‌های مذهبی است که نقش مؤثری را در طول تاریخ ایفا کردند.

وی افزود: هیئت‌های مذهبی در شرایط عادی در مناسبت‌ها مراسم‌های خود را برگزار می‌کنند و در برخی شرایط بحرانی مانند شیوع بیماری کرونا نیز در عرصه خدمت رسانی فعال شدند و مکان حسینه ی خود را به پایگاه خدمت رسانی به مردم تبدیل کردند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: هیئت‌های مذهبی اصفهان از یک وجه بین المللی برخوردارند، یکی از مهمترین ویژگی‌های هیئت‌های مذهبی اصفهان حضور انسان‌های وارسته در آن است در این راستا از معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان به خاطر این تاریخ نگاری شایسته نهایت تشکر را داریم.

مهری پرور تاکید کرد: طبق رویکرد شورای اسلامی ششم شهر اصفهان و شهردار قطعاً برنامه‌ها در خصوص تاریخ نگاری هیئت‌های مذهبی ادامه پیدا خواهد کرد.

هیئت‌های مذهبی به عنوان پیشینه مردم اصفهان تلقی می‌شود

مهدی ابوالحسنی، نویسنده کتاب تاریخ شفاهی هیأت‌های مذهبی اصفهان در مراسم رونمایی اظهار کرد: طی یکصد سال اخیر هیئت‌های مذهبی نقش مؤثری در زندگی مردم ایفا کردند، بنابراین امروز هیئت‌های مذهبی به عنوان پیشینه مردم شهر اصفهان تلقی می‌شود، در این راستا مکتوب کردن تاریخ شفاهی هیئت‌های مذهبی باعث ماندگاری نام و یاد بزرگان این شهر می‌شود.

وی افزود: پروژه تاریخ شفاهی هیأت‌های مذهبی اصفهان از سال ۹۷ همزمان با مراسم پیر غلامان آغاز شد و در طی سه سال گذشته مصاحبه‌هایی با چهره‌ها و هیئت‌های شاخص اصفهان انجام شد و داده‌های زیادی در خصوص تاریخ و فرهنگ هیئت‌های مذهبی این شهر استخراج شد.

نویسنده کتاب تاریخ شفاهی هیأت‌های مذهبی اصفهان تاکید کرد: در راستای این پروژه صوت و بخشی از منش حسینی بزرگان هیئت‌های مذهبی اصفهان ضبط شد، این پروژه با سختی‌های متعددی در خصوص هماهنگی بین هیئت‌های مذهبی اصفهان روبرو بود، اما خوشبختانه به ثمر نشست.

ابوالحسنی تصریح کرد: سعی شد در راستای این پروژه یاد و خاطر بسیاری از بزرگان هیئت‌های مذهبی اصفهان که امروز در جمع ما نیستند، حفظ شود.

کد خبر 526766

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هیات های مذهبی هیئت مذهبی اصفهان محمد عیدی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هیئت های مذهبی اصفهان هیئت های مذهبی تاریخ شفاهی کتاب تاریخ شهر اصفهان نگه داشتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۵۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علی زلفی گل، وزیر علوم در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با انتشار نامه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درخصوص اعمال پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی با انشار نامه مذکور اعلام کرد: یک اتفاق مبارک و موثر برای وزارت علوم تحقیقلات و فناوری (عتف) بخشی ازجورچین (پازل) انگیزشی دوره جدید مدیریت وزارت (عتف).

متن نامه به شرح زیر است:

مهدی مسکنی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نامه‌ای به محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: بازگشت به نامه شماره ۳۶۸۳۵۲/ و مورخ ۵ فروردین ۱۴۰۳ در خصوص پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی به استحضار می‌رساند:

با توجه به ماده (۷) تصویب نامه شماره ۱۶۰۷۱۶/ت ۶۰۰۲۹ه مورخ ۲ آذر۱۴۰۱ هیات وزیران، دستورالعمل اعطای پایه‌های تشویقی تا (۶۰ پایه) ازسوی آن وزارت خانه ابلاغ‌شده برای تمام اعضای هیئت علمی که از طریق مراکز جذب وزارت‌خانه مربوطه به‌کار گرفته شده یا می‌شوند از سال هزار و چهارصد و ۲قابلیت اجرایی یافته است؛ بنابراین محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی تا (۷) پایه موضوع ماده پنجاه و سه آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی از تاریخ اجرای ماده مذکور لغو می‌شود.

علی‌ای‌حال چنانچه احدی از اعضای مذکوردر شرف بازنشستگی هستند در صورت رعایت ضوابط کلی اعطای پایه‌های مورد بحث که دستورالعمل مزبور تشریح گردیده موضوع اعمال پایه‌های تشویقی در محاسبه حقوق بازنشستگی قابل رسیدگی و اقدام خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد
  • اولین جلسه هیات مدیره استقلال با مالکان جدید
  • اصفهان؛ تلألؤ تاریخ، فرهنگ و هنر + فیلم
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد