Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@03:42:03 GMT

«شاهین چرخنده» از سواحل مکران رفت

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۹۵۷۹۸

«شاهین چرخنده» از سواحل مکران رفت

تین نیوز

مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از اتمام طوفان حاره ای چرخنده «شاهین» در سواحل جنوب شرق ایران خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، نادر پسنده با بیان اینکه طوفان حاره ای چرخنده «شاهین» به اتمام رسیده و از سواحل جنوب شرقی کشور و دریای عمان دور شده است، گفت: طوفان شاهین در دریا و خشکی خساراتی ایجاد کرد که آنچه مربوط به سازمان بنادر بود، مدیریت این طوفان در بخش دریایی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سوانح دریایی تا این لحظه در حوزه شناورهای تجاری هیچ خسارت و سانحه‌ای نداشتیم. اما در حوزه اسکله‌ها و شناورهای صیادی با خساراتی روبرو بودیم.

مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ۲ فروند لنج صیادی که به ابلاغیه‌ها و هشدارهای شیلات سیستان و بلوچستان توجه نکردند، در روز وقوع طوفان شاهین با قایق موتوری به دریای عمان رفتند و متأسفانه جلیقه نجات هم نداشته‌اند.

وی ادامه داد: ۵ سرنشین این دو قایق صیادی جان باخته‌اند که جسد دو تن از صیادان پیدا شده است.

پسنده با بیان اینکه عمده خسارات در بنادر صیادی بوده، ادامه داد: بنادر تجاری به دلیل استاندارد بودن در ساخت و ساز، خساراتی نداشته‌اند؛ همچنین لنج‌های تجاری نیز دچار خسارات خاصی نشده و ممکن است برخی لنج‌های چوبی دچار شکستگی‌هایی شده باشند.

وی تأکید کرد: معاونت دریایی سازمان بنادر تردد کشتی‌ها را از قبل از وقوع طوفان زیر نظر داشت و آنها را مدیریت کرد.

به گفته این مقام مسئول در سازمان بنادر، به جز چند ساعتی که طوفان حاره ای چرخنده شاهین در نزدیکی سواحل بنادر سیستان و بلوچستان بود، فعالیت کشتیرانی تجاری و حامل کالاهای اساسی و غلات در بندر چابهار متوقف نشد.

مدیرکل ایمنی دریایی سازمان بنادر تصریح کرد: خسارات بسیار پایین طوفان به سواحل ایران در حالی بود که این طوفان خسارات بسیار گسترده‌ای به بنادر و سواحل کشور عمان وارد کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سواحل مکران طوفان حاره ای دریایی سازمان بنادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق

تین نیوز

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران از تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق خبر داد و این نقشه را به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت معرفی کرد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، عبدالامیر ربیهاوی مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران، گفت: عراق شریک دوم تجاری ایران و جزو کشورهای اولویت دار ما در تجارت است؛ در سال های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کرده ا یم.

ربیهاوی افزود: ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است. این کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بندهای دستگاه های که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان های تحت پوشش مانند سازمان زمین شناسی، شرکت شهرک های صنعتی و .... بندهای را به عنوان بندهای پیشنهادی قید شده است.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به مهم ترین بندهای کمیسیون مشترک ایران و عراق بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم ترین بندهای پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 وی ادامه داد: شرکت های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال اند با یکسری مشکلات مواجه هستند تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت نامه های بانکی و افتتاح حساب و.... است.

ربیهاوی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق های کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت هدف گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

به گفته ربیهاوی؛ مقرر شده است عباس علی آبادی وزیر صمت به همراه معاونان خود رضا محتشمی پور( معاون امور معادن)، محمد مهدی برادران (معاون صنایع عمومی)، محمد فولادگر( معاون هماهنگی و محیط کسب و کار ) و مهدی ضیغمی (رئیس سازمان توسعه تجارت ایران) جلسه ای را با وزیر تجارت عراق برگزار کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آماده‌باش ارتش یمن در تکمیل حلقه محاصره دریایی رژیم صهیونیستی
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • هشدار سیل و طوفان و تگرگ به ۱۸ استان | تهران در خطر بارش‌های سیل‌آسا
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • روز ۲۱۲ طوفان‌الاقصی|بمباران رفح و ۳ اردوگاه آوارگان
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا