Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان سیستان و بلوچستان در فرمانداری چابهار با بیان اینکه در مواقع بحرانی باید محل استقرار ستاد بحران و سایر اطلاعات مربوطه مشخص باشد، اظهار داشت: هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی در بحران و طوفان ضروری است تا امور بهتر انجام و موفقیت بیشتری حاصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همه دستگاه‌ها باید پیش از وقوع بحران نسبت به شرح وظایف خود آگاه و توجیه باشند. هر اندازه که برنامه ارائه شود اما یکسری اقدامات فراخور بحران هم نیاز است اما می‌شود یک دستورالعمل عمومی تهیه کرد و در اختیار اعضای ستاد بحران قرار داد. نکته‌ای که به کمک متولیان مقابله با بحران در چابهار آمد، استفاده از تجربیات سال ۹۸ بود و همه هم به این موضوع اشاره کردند و با استفاده از آزمون و خطاهای گذشته از خطاهای جدید جلوگیری شد.

وی تاکید کرد: دستگاه‌ها تمامی نقاط قوتی که در روزهای گذشته داشتند را در حد یکی دو صفحه از جمله هم‌افزایی‌هایی که انجام شده را ثبت کنند و البته نقاط ظعف هم فراموش نشود مثل برخی موارد همچون در اختیار نداشتن شماره تلفن و قطعی ارتباط‌های تلفنی، چون نخستین موردی که در بحران وجود دارد همین بحث دسترسی‌ها (راه‌های ارتباطی فیزیکی و مجازی) است.

مدرس خیابانی ادامه داد: از تجربه نقاط ضعف می‌توانیم در بحران‌های بعدی که امیدواریم هیچ زمان رخ ندهد استفاده کنیم. استان سیستان و بلوچستان بحران زا و فقر زیرساختی آن همیشه دامنه خسارت‌ها با کمترین سیل و بارندگی زیاد است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اینکه با استفاده از ظرفیت ستاد بحران استان، یک قرارگاه برای جنوب استان داشته باشیم واقعاً لازم است و باید جزو مصوبات مهم نشست باشد و در مورد سازمان بحران ساحلی که مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار به آن اشاره کردند هم به نظرم باید این دو موضوع باهم ادغام شود یعنی اسم آن سازمان «قرارگاه بحران ساحلی» می‌شود. این قرارگاه تشکیل شود چون یک پیشنهاد فوق‌العاده خوبی بود.

وی بیان داشت: اینکه از ماشین‌آلات بخش خصوصی استفاده کنیم کار خوبی است اما اینکه ستادهای بحران از حداقل ماشین‌آلات خود در حد یک لودر که بتواند مسیری را باز کند را باید به عنوان یک الزام جدی به ستاد مدیرت مقابله با بحران کشور ارائه کنیم. سیستان و بلوچستان یک استان بحران‌زا است اگر می‌گوئیم استان ویژه است باید بتوانیم حداقل امکانات مورد نیاز را فراهم کنیم.

پیش‌آگهی و هشدارها باید خیلی جلوتر رقم بخورد

مدرس خیابانی با بیان اینکه در بحث هشدار به مردم آن گونه که باید نتیجه نگرفتیم، اظهار داشت: می‌توانید در حد ۲۴ یا ۴۸ ساعت به مردم بگوییم به ساحل نزدیک نشوند و پارک‌های ساحلی تعطیل شود اما ۸۰ هزار تن جو را در بندر چابهار نمی‌توانید در ۲۴ ساعت جمع کنید و مفهوم این بحث این است که پیش‌آگهی و هشدارها باید خیلی جلوتر رقم بخورد و اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان همزمان با اعلام هشدار زرد هواشناسی باید به روند بارگیری کالاها اقدام می‌کرد.

استانداری سیستان و بلوچستان به صحبت مدیرکل بنادر استان مبنی بر اینکه یک کیلوگرم خرابی نداشتیم اشاره کرد و ادامه داد: خوشبختانه گندم و ذرت در بندر نداشتیم ولی باید بدانیم که این محصولات را نداشتیم و ما حواسمان هست که چه اتفاقاتی در سطح استان رقم می‌خورد.

وی گفت: وقتی می‌گوئیم می‌خواهیم بندر چابهار را هاب کالاهای اساسی معرفی کنیم مفهومش این است که این بندر جایگاه همه کالای اساسی همچون، گندم، برنج، شکر، جو و ذرت است و باید تمهیدات لازم در این خصوص انجام شود و در این زمینه توجه به زیرساخت‌ها و بحث انبارها است. استان‌های مختلف، تجربیات مشترکی در بحث بحران‌ها دارند و باید از این تجربیات استفاده شود و ممکن است مشابه همین مستنداتی که ما تهیه می‌کنیم در برخی استان‌ها وجود داشته باشد.

مدرس خیابانی با بیان اینکه علاقه‌ای ندارم این موضوع را مطرح کنم اما باید بگویم در بحث مخابرات خیلی ضعیف هستیم و شخصاً تجربه کردم که در فاصله ۱۰ کیلومتری مرکز استان تلفن همراه آنتن ندارد و در این مورد باید یک کار جدی انجام شود. در قرن ۲۱ نباید در بحث مهمی همچون مخابرات با مشکل مواجه باشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با گام‌های آهسته هیچ اتفاق مثبتی در حوزه مخابرات رقم نخواهد خورد و در این زمینه باید یک کار جهادی و جهشی انجام شود. همان جهش تولید که مقام معظم رهبری اشاره کردند باید در سیستان و بلوچستان رقم بخورد. در بازدید از پسابندر و بریس هم اینترنت وجود نداشت و حتی در چابهار هم می‌بینیم اینترنت بسیار ضعیف و عملاً کار نمی‌کند.

وی بیان داشت: در حوزه تقویت همه زیرساخت‌ها (برق، آب و راه) باید کارهای مهمی انجام شود. روز نخستی که به سیستان و بلوچستان آمدم، آب و راه را به عنوان دو برنامه محوری معرفی کردم. یک استان تجاری با یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر مرز نباید راه و جاده نامناسبی داشته باشد اصلاً راه باعث رونق و توسعه منطقه می‌شود چنین مشکلاتی در مواقع بحران باعث عمیق‌تر شدن شکاف‌ها می‌شود در حالی که ما در حالت عادی هم به این زیرساخت‌ها نیاز داریم.

مدرس خیابانی با بیان اینکه در بحران طوفان حاره‌ای لطف خدا شامل همه ما شد گفت: ممکن است همیشه این اتفاق نیفتد و باید مشکلات خاک خورده سیستان و بلوچستان را برطرف کنیم. امروز بهترین شرایط برای حرکت رو به جلوی استان سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مردم باید از زیرساخت‌های لازم برخوردار باشند گفت: مردم دلاور و کم‌توقع سیستان و بلوچستان، امروز حداقل‌ها رو از مسئولان می‌خواهند. اینکه خدمات مناسب آب و برق و راه را در اختیار مردم بگذاریم، خواسته اضافه‌ای نیست و باید خودمان را به ترازهای بالا در همه شاخص‌ها برسانیم و این مهم با تلاش مضاعف و حضور میدانی مدیران محقق خواهد شد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان مدیریت بحران استاندار سیستان و بلوچستان مدرس خیابانی زیرساخت ها انجام شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از مشکلات اصفهان وجود نگاه برخوردار است

فرماندار اصفهان گفت: باتوجه به کثرت متعدد مسائل، شهرستان اصفهان برخوردار نیست و در این راستا شاهد اختصاص نامناسب بودجه به این شهرستان هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد علی احمدی بعد از ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست مشترک شورای اداری شهرستان و استان اصفهان اظهار کرد: امروز استاندار اصفهان به همراه معاونین خود در منطقه شرق اصفهان محدوده برآن شمالی و جنوبی و شهرهای زیار و قهجاورستان بود و از حلقه ترافیکی چهارم نیز بازدیدی را انجام دادند.

وی افزود: با توجه به کثرت مسائل شهرستان اصفهان سفرهای منطقه‌ای در دستور کار استاندار اصفهان قرار گرفت که امروز سومین سفر از سفر استاندار اصفهان به مناطق شرق اصفهان انجام‌شد و قطعاً سفر امروز استاندار اصفهان موجب امیدآفرینی بین مردم منطقه شرق اصفهان خواهد شد.

فرماندار اصفهان تاکید کرد: شهرستان اصفهان دارای ظرفیت‌های فراوانی است که این ظرفیت‌ها را در عرصه‌های مختلف شاهدیم، مضاعف بر نمونه‌ای از تمامی مشکلات استان اصفهان تعدادی مشکلات ویژه از جمله آلودگی هوا، ترافیک و تراکم جمعیت نیز در شهرستان اصفهان وجود دارد که نیازمند توجه ویژه‌ای است، یکی از مهمترین مشکلات این است که متأسفانه نسبت به شهرستان اصفهان نگاه یک شهرستان برخوردار وجود دارد.

وی افزود بعضاً به دلیل کثرت کار در ادارات کل برخی غفلت‌ها را در شهرستان اصفهان شاهدیم زیرا برخی از دستگاه‌ها نماینده‌ای در شهرستان ندارد، بر همین اساس این موضوعات نیازمند تدابیر ویژه‌ای است.

احمدی تاکید کرد: شهرستان اصفهان از ۸۲ روستا با یک بخشدار تشکیل شده است، در حالی که برخی از روستاهای این شهرستان به اندازه یک شهر جمعیت دارد، در این راستا توجه به ساختارهای اداری نیازمند توجه ویژه‌ای است. امروز سعی داریم اعلام کنیم که با توجه به کثرت متعدد مسائل، شهرستان اصفهان برخوردار نیست و در این راستا شاهد اختصاص نامناسب بودجه به این شهرستان هستیم.

کد خبر 747932

دیگر خبرها

  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • یکی از مشکلات شهرستان اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • یکی از مشکلات اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام