Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سینما و تلویزیون با بیان این‌که به دلیل نپرداختن دستمزد از یک تهیه کننده شکایت کرده است، از وزیر ارشاد خواست تا از هنرمندان حمایت کند.

مهوش صبرکن، بازیگر سینما و تلویزیون که در کارنامه هنری‌اش آثار ارزشمندی چون «خانه‌ای در تاریکی»، «پس از باران»، «پریدخت»، «پنجمین خورشید» و.... به چشم می‌خورد‌، در خصوص آخرین وضعیت هنری‌اش به خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: طی مدت زمان کرونا سعی کردم دوری را انتخاب کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تمام این مدت پیشنهادات کاری زیادی در شهرستان‌ها داشتم که به دلیل کرونا همه را رد کردم. در حال حاضر نیز به کارهای متفرقه می‌پردازم و در اوقات فراغت نیز کتاب خوانی می کنم و به تماشای فیلم می پردازم تا هم به سرگرمی خودم کمک کنم و هم اینکه منتظر بمانم تا تکلیف مشخص شود.

او در خصوص آخرین زمان فعالیتش توضیح کوتاهی داد و بیان کرد: قبل از کرونا مطابق با اردیبهشت ماه سال 98 یک پروژه بلند به نام « دخترم نرگس» در ارومیه داشتم که شهریور ماه همان سال به اتمام رسید. در اوایل کرونا نیز یک داستان کوتاه را در قم کار کردم و همین اواخر یک اثر دیگر به نام «سایه‌های رعنا» را نیز با همسرم محمود پاک‌نیت در گرگان به دلیل لوکیشن های گاوداری و... بازی کردم.

این بازیگر درباره میزان تولیدات در دوران کرونا اظهار کرد: راستش من از تولیدات خبری ندارم و خودم نیز در این مدت هیچگونه فعالیتی نداشتم که بخواهم در این خصوص حرفی بزنم. اما در تمام این مدت همسر من محمود پاک نیت به مدت 2 سال درگیر کار «گیلدخت» به کارگردانی مجید اسماعیلی و «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی بود و در حال حاضر نیز مجدد پیشنهاد کار زیادی دارد. احساس می‌کنم با توجه به اینکه شبکه نمایش خانگی در ساخت سریال از تلویزیون پیشی گرفته تولیدات رسانه ملی بی رونق شده است.

صبرکن در پاسخ به این سوال که چرا تفاوت و فاصله زیادی بین دستمزدهای بازیگران وجود دارد؟ تصریح کرد: تفاوت و فرق دستمزدهای بازیگران به سینما و تلویزیون بستگی دارد. سریال‌های تلویزیونی طولانی مدت، زمان بر و دستمزدهای خیلی پائینی دارد اما سینما بسیار زمان کمی می‌گیرد و بسیار راحت‌تر کار به پایان می‌رسد و دستمزدها نیز بسیار خوب است. تعداد انگشت شماری هستند که دستمزدهای بالا می‌گیرند و به افرادی تعلق می‌گیرد که در فیلیمو و نماوا فعالیت می‌کنند. در حقیقت خرجی که برای سریال‌های نمایش خانگی می‌شود از گریم گرفته تا طراحی لباس زمین تا آسمان با تلویزیون فرق می‌کند و من نمی‌دانم این پولها از کجا تامین می‌شود.

این بازیگر تلویزیون و سینما در این خصوص که آیا دستمزد او در کار بازیگری با وضعیت اقتصادی امروز مطابقت دارد یا خیر؟ گفت: راستش دقیق نمی‌توانم جوابگوی این سوال باشم چراکه پیشنهادات کاری متغیر است و ممکن است حدود دو الی سه ماه روزگار سپری کنیم و بعد از آن با چندین پیشنهاد کاری وضع تغییر کند. در حقیقت من شخصا هنوز که هنوز است نیمی از دستمزد و حقوقی را که سر لوکیشن گرگان بودم را دریافت نکردم و تهیه کننده هنوز اقدام به پرداخت آن نکرده و مجبور شدیم از این تهیه کننده شکایت کنیم. من به عنوان بازیگر که با تمام سختی و در این شرایط کرونا سر صحنه حاضر شدم و در نهایت یک اثر مقبول را تحویل دادم، نباید شاهد چنین برخوردی باشم.

مهوش صبرکن در پایان خاطرنشان کرد: درخواست و خواسته برای رونق گرفتن صدا و سیما زیاد است اما من درخواستی که از رئیس صدا و سیما و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دارم این است که حواس‌شان بیشتر به رسانه ملی باشد تا این فضا همواره پر از تولیدات باشد و از لحاظ بودجه نیز کم بار نباشد چراکه بازیگر همواره در تلاش است اما زمان زیادی می‌گذرد تا دستمزدش را تمام و کمال بگیرد. بازیگران به غیر از چند نفر از قشر‌های خاص در این اوضاع معیشتی و کرونا همه بیکار هستند و معضل بزرگی محسوب می‌شود و رئیس صدا و سیما باید به دنبال حل این مشکلات باشد و تولیدات را در حد نصاب کند تا بازیگران به کار برگردند و از آن‌ها همه جوره حمایت شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازیگر سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر برنا اوقات فراغت قم بازی تلویزیون رسانه ملی دستمزد زمین پول صدا و سیما رسانه بودجه مشکلات بازی بازیگر سینما و تلویزیون دستمزد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برنا مهوش صبرکن تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۷۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند

همشهری آنلاین: اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستندهای حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهادهایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و دردهای خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آنها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

کد خبر 848052 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای مستند تلویزیون - مستند مادر

دیگر خبرها

  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • واکنش تهیه‌کننده «نون خ» به اعتراض یک خواننده درباره استفاده بی‌اجازه از آثارش +فیلم
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • بازیگر سرشناس به اتهام تعرض جنسی بازداشت شد
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!