Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدارس فرسوده به‌عنوان تهدیدی برای امنیت دانش‌آموزان و معلمان محسوب می‌شود ازاین‌رو بازسازی و بهسازی این مدارس از اهمیت بالایی برخوردار است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛ وجود مدارس فرسوده و تخریبی در مناطق مختلف کشور یک معضل اساسی پیش روی معلمان و دانش‌آموزان است که باید از سوی مسئولان برای رفع این مشکل اقدامات اساسی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدارس فرسوده جزو مشکلاتی محسوب می‌شوند که هرچند تاکنون از سوی مسئولان وعده‌های بسیاری جهت بهسازی و نوسازی آن‌ها داده‌شده اما متأسفانه در برخی از مناطق آن‌گونه که باید به این مهم توجه نشده‌ و اقدام چشم‌گیری جهت رفع مشکل انجام‌نگرفته است.

بهسازی مدارس فرسوده در مناطق مختلف از جمله استان ایلام نیازمند عزمی جدی است و تعطیلی بیش‌از یک‌ساله مدارس فرصت مناسبی جهت تجهیز و بازسازی مدارس فرسوده محسوب می‌شد که باید اقدامات لازم جهت بهسازی این مدارس انجام می‌گرفت اما متأسفانه این مهم محقق نشد.

بازسازی 66 مدرسه طی دوسال اخیر

نصرت الله رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: به منظور بهسازی و نوسازی مدارس فرسوده استان، طی دوسال گذشته 66 مدرسه با 293 کلاس درس در مناطق مختلف شهری و روستایی استان به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان ایلام با بیان اینکه 10 چمن مصنوعی دانش آموزی و چهار سالن ورزشی نیز بهره برداری شده و به سرانه فضاهای ورزشی دانش آموزی استان اضافه شده افزود: همچنین پیگیری و تکمیل دو سالن ورزشی و دو استخر دانش آموزی دیگر نیز در دست اقدام است.

وی ادامه داد: با توجه به خطرساز بودن بخاری‌های نفتی طی دو سال گذشته بیش از 1هزار و 400 بخاری نفتی در کلاسهای درس جمع آوری و به سیستم های استاندارد مجهز و بخش عظیمی از موتورخانه مدارس سطح استان از محل اعتبارهای سازمان بهینه سازی مصرف سوخت بازسازی شدند.

تخریب 59 مدرسه سنگی روستایی

رحیمی در ادامه به انعقاد تفاهم نامه بین معاون عمرانی وزیر و استاندار ایلام در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در قالب این تفاهم‌نامه 59 مدرسه سنگی روستایی استان تا پایان سال جاری تخریب و بازسازی می شوند.

وی افزود : در استان ایلام بیش از 1125 فضای آموزشی وجود دارد که 95  هزار دانش آموز در آنها مشغول به تحصیل هستند.

مدیرکل نوسازی در خصوص توسعه و تجهیز مدارس استان ایلام گفت: با امضای تفاهم‌نامه بین خیرین مدرسه ساز دانشگاه تهران، ساخت مدرسه‌ای در روستای پشت قلعه آبدانان آغاز شده است.

وی افزود: کنترل کیفی نقشه‌ها، نظارت بر ساخت و تسریع در فرآیند انشعابات و پروانه کار این مدرسه در اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس انجام می‌شود.

مصائب دانش‌آموزان در کهگلویه و بویراحمد/ اینجا مدرسه‌ای برای فراگیری علم و دانش نیستگلایه‌مندی عضو شورای شهر از تخریب بافت تاریخی همدان/ چه کسی مسئول تخریب بنای تاریخی مدرسه "ظفر" است؟تخریب مدرسه تاریخی"ظفر" را حقوقی پیگیری می‌کنیم

ساخت 40 فضای آموزشی طی سال گذشته

رحیمی عنوان کرد: همچنین 37 مدرسه هم اکنون در مناطق مختلف استان در حال اجرا است که 30 باب از این مدرسه‌ها با 186 کلاس درس با مشارکت خیرین به صورت مشارکت بخشی و تمام ساخت در حال اجرا است.

مدیرکل نوسازی عنوان کرد: سال گذشته در مجموع 40 فضای آموزشی در قالب 151 کلاس درس با زیربنای بیش از 31 هزار مترمربع در استان به بهره برداری رسیده است.

انتهای پیام/180/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مناطق مختلف مدارس فرسوده استان ایلام فضای آموزشی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۸۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

به گزارش ایلنا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است