Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- عضو کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس گفت: ما به دنبال ارتقای کارکرد مجلس هستیم و طرح شفافیت می‌تواند این کارکرد را به نحو چشمگیری افزایش دهد.
به گزارش خبرگزاری آریا، حجت الاسلام علیرضا سلیمی درباره جزئیات طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی افزود: طرح شفافیت منافع فراوانی برای ارتقای کارکرد مجلس خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: شفافیت از یک سو موجب می‌شود که نمایندگان با مطالعه و با پشتوانه اطلاعاتی بیشتر در جلسات حضور پیدا کنند و طبیعتاً بار علمی مجلس را افزون خواهد کرد و از سوی دیگر زمانی که نظارت عمومی بر همه رفتار‌های نمایندگان، کنش‌ها، رأی و مواضع آن‌ها باشد قطعاً نماینده با دقت بیشتری در جلسات حضور پیدا خواهد کرد.
وی تصریح کرد: برخی از مواردی که الآن به عنوان پیشنهاد در قانون شفافیت آمده این است که رأی نمایندگان در امور متفاوت باید در منظر مردم قرار گیرد و به جز موارد امنیتی که استثناء می‌باشد در سایر موارد آرای نمایندگان باید در اختیار مردم قرار گیرد؛ بعنوان مثال آیا نماینده مردم که به عنوان وکیل در مجلس حضور پیدا کرده در جلسات حضور داشته است؟ آیا در رأی گیری شرکت کرده یا خیر؟ یکی از مشکلاتی که در دوره‌های قبل داشتیم این بود که گاهی حدود 20 دقیقه در مجلس می‌نشستیم تا تعداد به حد نصاب برسد یعنی 194 نفر از نمایندگان در صحن حضور پیدا کنند.
عضو کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس گفت: الآن در کمیسیون ها، دوربین صدا و سیما نیست و خبرنگاران گاهی اوقات در کمیسیون‌ها حضور پیدا می‌کنند که اگر در کمیسیون‌ها دوربین صدا و سیما باشد و به صورت برخط همه موارد در اختیار مردم قرار گیرد این مردم هستند که با دقت بیشتری در انتخابات‌های بعدی حضور پیدا می‌کنند.
وی افزود: طرح شفافیت از پشتوانه نظرات نخبگان و مردم برخوردار است که جزو منافع این طرح می‌باشد، ولی ممکن است ایجاد حواشی کند، ولی واقعیت این است که زمانی که همه موارد پشت اتاق شیشه‌ای باشد حتماً نمایندگان دقت بیشتری خواهند کرد؛ الآن به دلیل اینکه مردم تصور می‌کنند موارد در خفا می‌باشد در بعضی مواقع کوچک‌ترین خطا را برجسته می‌کنند بنابراین زمانی که همه مسائل در اختیار مردم قرار بگیرد و مردم متوجه شوند که یک نماینده گاهی از ساعت 6 و نیم صبح تا 11 شب مشغول فعالیت است و نماینده خود را در صحن، کمیسیون و کمیته‌ها رصد کنند حتماً مردم به حواشی توجه نخواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی ادامه داد: شفافیت منافع بسیار فراوانی دارد البته ممکن است مضراتی داشته باشد، ولی منافع آن بر مضرات برتری دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شفافیت آرا اتاق شیشه ای طرح شفافیت حضور پیدا مردم قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۸۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس دانشگاه مازندران در این نشست که با هدف بررسی مسایل و ظرفیت‌های آموزش عالی استان صورت گرفت، انتخاب دانشگاه برای اولین نشست توسط منتخبان مردم در مجلس را نشان از اعتقاد به کارآمدی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی جامعه در راستای حل مشکلات و توسعه استان دانست.

دکتر علی‎نژاد با تاکید بر تاکیدات مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید علم، تربیت عالم و جهت‌دهی به این دو، اظهار داشت: دو اصل اول در همه دنیا اجرا شده و موضوعی که غافل مانده است، اصل هدایت صحیح آن است که منجر به استفاده ابزاری در جهت امیال نفسانی و ظهور پدیده‌هایی مانند اوضاع امروز غزه می‌گردد.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به رخداد‌های دانشگاه‌های آمریکا به‌عنوان مدعی حقوق بشر، این امر را یکی دیگر از عوامل عدم هدایت صحیح علم و عالم دانست و افزود: در ایران اسلامی با بهره از تعالیم اسلامی و مدیریت دینی، هیچ‌گاه شاهد این اتفاقات در دانشگاه‌ها نبوده و نیستیم.

وی به ظرفیت‌های دانشگاه مازندران در حوزه‎های مختلف اشاره کرد و گفت: موضوعاتی مانند حوزه دریا و اقتصاد دریامحور، گردشگری، محیط زیست و پسماند و فناوری‌های راهبردی را ۴ ماموریت اصلی دانشگاه بیان کرد و با اشاره به اقدامات مختلف دانشگاه در این راستا همانند مسوولیت میز دولت و دانشگاه در حوزه اقتصاد دریا در تدوین سند برنامه هفتم توسعه، تاسیس مراکز مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مانند مرکز مشترک با قوه قضاییه و توسعه دانشکده‌های علوم دریایی و میراث فرهنگی و گردشگری، از راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری‌‎های راهبردی در دانشگاه مازندران خبر داد.

دکتر علی‌نژاد با بیان این‌که دانشگاه مازندران به همه استان تعلق دارد، بر لزوم مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توسعه این دانشگاه و تقویت زیرساخت‌ها از جمله تکمیل پروژه‎های عمرانی و رفاهی دانشجویی، از آمادگی دانشگاه مازندران و نخبگان دانشگاهی استان در راستای توسعه و آبادانی استان خبر داد و خواستار تشکیل دبیرخانه همکاری مشترک در این دانشگاه شد.

دکتر رضا حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به اهمیت جایگاه دانشگاه و لزوم توجه و نگاه علمی به معضلات و مشکلات استان گفت: دانشگاه‌ها نقش مهم و اساسی در توسعه و پیشرفت هر کشوری دارند. استفاده درست و کامل از ظرفیت‌های دانشگاه و قشر فرهیخته دانشگاهی می‌تواند سرعت رسیدن به پیشرفت و تعالی یک جامعه را تسریع ببخشد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: این که از توانمندی دانشگاهیان غافل شویم، اشتباهی نابخشودنی است که خسارات و صدمات جبران ناپذیری را در عرصه‌های مختلف توسعه رقم خواهد زد.

دیگر خبرها

  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • استفاده از نظرات نخبگان سرلوحه کار شورای شهر قزوین است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم