Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سقز، جهاندار امجدی رئیس اداره اوقاف سقز در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: این شهرستان دارای 393 موقوفه و 1900 رقبه ملکی است که در اختیار اداره اوقاف و امور خیریه سقز وجود دارد.

وی در ادامه با گرامیداشت دهه وقف، افزود: از دهه وقف سال گذشته تا  امروز، هفت وقف جدید با 178 رقبه در این شهرستان به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به دلیل وجود خلاءهای زیاد در جامعه، 700 نوع نیت واقف در کشور ثبت شده است، اضافه کرد: 99 درصد نیت واقفان در این شهرستان وقف مسجد است که ضرورت دارد خبرنگاران در راستای تشویق واقفان برای نیت‌های جدید تبلیغ کنند.

امجدی عنوان کرد: از محل مازاد درآمد موقوفات 590 میلیون تومان در طرح شهید سلیمانی در قالب اهدای یک هزار بسته معیشتی به ارزش 500 میلیون تومان، اهدای یک هزار بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان نیازمند به ارزش 35 میلیون تومان و تهیه 6 دستگاه چرخ خیاطی در راستای حمایت از تولید با هزینه 55 میلیون تومان، در قالب طرح شمیم خدمت، صرف شده است.

وی با بیان اینکه حراست از موقوفات برای جلوگیری از موقوفه‌خواری از وظایف اصلی اوقاف است، ادامه داد: 450 هکتار از زمین های موقوفه در سقز سنددار شده‌اند.

امجدی یادآور شد: تبدیل اسناد دفترچه‌ای موقوفات به تک برگ، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری و قرآنی از دیگر اقدامات اوقاف بوده است.

وی ساخت طرح‌های سرمایه‌گذاری را از برنامه‌های اوقاف برشمرد و عنوان کرد: ساختمان موقوفه مجیده مجیدی با هزینه 840 میلون تومان سال گذشته به بهره‌برداری رسید که سالانه 200 میلیون تومان از این طریق به درآمد موقوفات اضافه می‌شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سقز گفت، سال گذشته هم دو قطعه زمین توسط وارثان مرحوم محمد امین شکری و حسام‌الدین خواله برای احداث مسجد زنان و مسجد وقف شده است.

وی بیان کرد: کمک به فقرا و نیازمندان، کمک به ایتام و افراد بی‌سرپرست، کمک به مساجد و اماکن مذهبی، کمک به دانش‌آموزان، کمک به تامین جهیزیه افراد بی‌بضاعت از جمله نیازهای روز جامعه به وقف‌های جدید است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سقز گفت: سال گذشته بیش از 2 میلیارد و 139 میلیون ریال در حوزه موقوقفات سرمایه‌گذاری شده است.

ثبت ۴ وقف جدید در سال جاری در بیجار

حجت‌الاسلام عباس ایزدی رئیس اداره اوقاف بیجار نیز، هدف نامگذاری دهه وقف را ترویج سنت حسنه وقف در جامعه عنوان کرد.

وی به شعار دهه وقف سال جاری تحت عنوان «همه واقف باشیم» اشاره کرد و گفت: دلیل این نامگذاری تلاش در راستای فرهنگ‌سازی وقف و اهمیت آن در جامعه است. 

وی به سخنی از مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «وقف باید بیش از گذشته میان مردم ترویج یابد» گفت: باید مردم را از آثار و برکات وقف آگاه سازیم.

وی به برنامه‌های دهه وقف در بیجار اشاره و اظهار کرد: اجرای طرح ماندگار با توزیع ۱۳۰ بسته معیشتی به ارزش ۳۰ میلیون تومان، برپایی ایستگاه «همه واقف باشیم» غبارروبی بقاع متبرکه و گلزار شهدا  از جمله برنامه‌های دهه وقف در بیجار است.

این مسوول از اعزام ۱۳۰ مبلغ به روستاهای بیجار خبر دارد و گفت: برگزاری محفل انس با قرآن کریم تجلیل از واقفین و مدافعان سلامت و برگزاری مسابقات فرهنگی از دیگر برنامه‌های دهه وقف است.

رئیس اداره اوقاف بیجار گفت: طی شش ماه گذشته از محل درآمد نیات وقف، توفیق برگزاری برنامه‌های فرهنگی اجتماعی، حقوقی و ثبتی را از جمله برگزاری چهل‌و‌چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم با حضور علاقه‌مندان به کتاب نور در این شهرستان عنوان کرد.

رئیس اداره اوقاف بیجار در ادامه از توزیع ۹۰ بسته کامل آموزشی به ارزش ۲۰ میلیون تومان از محل درآمد موقوفات با هدف کمک به‌دانش آموزان بی‌بضاعت همزمان با بازگشایی مدارس در این شهرستان خبرداد.

ایزدی در ادامه به دیگر کارهای انجام شده این اداره طی شش ماه گذشته اشاره کرد و گفت: مساعدت مالی به ۷۰۰ نفر، اعزام ۱۵۴ مبلغ بومی و اعزامی از قم به روستاهای بیجار از دیگر اقدامات اداره اوقاف بیحار طی شش ماه گذشته است.

وی افزود: طی سال گذشته ۷۰۰ بسته معیشتی در قالب دست‌های مهربانی به ارزش ۱۰ میلیون تومان بین افراد بی‌بضاعت شهرستان بیجار توزیع شده است.

ایزدی از اخذ ۱۴ سند مالکیت برای ۶ میلیون مترمربع، تمدید قرارداد ۱۵۰ مورد اجارات وقفی از اقدامات اداره اوقاف طی ۶ ماه گذشته عنوان کرد.

وی از ثبت ۴ وقف جدید در بیجار به ارزش ۵ میلیارد ریال در این شهرستان طی شش ماه گذشته سال جاری خبر داد.

انتهای پیام/2330/74

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان سقز رسانه وقف رئیس اداره اوقاف طی شش ماه گذشته میلیون تومان سال گذشته دهه وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۸۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان

استاندار کردستان گفت: طی دو سال و نیم گذشته در حدود ۲۰۰ روستای استان کردستان شاهد مهاجرت معکوس بوده‌ایم که جمعیتی حدود ۴۰ هزار نفر را شامل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش بزرگداشت روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: شوراها یکی از مهمترین مباحث در دایره‌المعارف قانون اساسی و انقلاب اسلامی کشور و از ارکان اصلی وجوه حکمرانی مردمی موردنظر امام خمینی (ره) هستند.

وی افزود: توجه و اتکای به نیروی مردمی شاید مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی بوده که با تدوین چندین اصل در قانون اساسی کشورمان نیز به این مهم توجه شده است.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: اگرچه قانون شوراها را در کشورمان داریم، اما هنوز به صورت کامل نتوانسته‌ایم آن را اجرایی کنیم و از ظرفیت شوراها بهره گیریم.

زارعی‌کوشا تصریح کرد: تمام خدمات شهری و روستایی باید در چارچوب مدیریت شوراها تعریف شود و دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز این مهم را مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه مردم کردستان نمایندگان مجرب و توانمندی را برای دوره آتی مجلس شورای اسلامی انتخاب کرده‌اند، اضافه کرد: امیدواریم با همت این نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، قانون شوراها اصلاح، تقویت و کامل‌تر شود.

استاندار کردستان تاکید کرد: هرگونه مشکلی باید با مشارکت مردم حل و فصل شود که در این راستا ما اعتقادی به مدیران پشت میزنشین نداریم و تلاش کردیم از نزدیک در جمع مردم حضور پیدا کنیم و با مشکلات آن‌ها آشنا شویم.

زارعی‌کوشا تاکید کرد: طی دو سال و نیم گذشته نزدیک به ۱۴۰ سفر شهرستانی، بخشی و روستایی را به مناطق مختلف استان داشته‌ایم تا اولویت‌ها و تصمیمات ما متناسب با واقعیت‌های کف جامعه باشد.

وی گفت: دولت می‌تواند از ظرفیت‌های قانونی خود به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها کمک کند که در دو سال گذشته این کمک‌ها روند رو به رشدی را در استان داشته است.

کمک ۱۰۶۰ میلیارد تومانی دولت به شهرداری‌های کردستان

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۰ در مجموع اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و تأمین قیر توانستیم ۴۵۰ میلیارد تومان به شهرداری‌های استان کمک کنیم که این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۹۶۰ میلیارد تومان و در سال گذشته به ۱,۰۶۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

زارعی‌کوشا کمک دولت به مجموعه دهیاری‌های استان را در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۷۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان و سال گذشته ۳۳۵ میلیارد تومان اعلام کرد.

وی با اشاره به تأمین بیش از ۳۰ دستگاه ماشین‌آلات برای دهیاری‌های استان، افزود: علاوه بر مباحث عمرانی، توانسته‌ایم رویداد محوری را در روستاهای کردستان داشته باشیم که در این راستا شاهد بودیم هفته گذشته نزدیک به ۵۰ هزار نفر از روستای پالنگان کامیاران بازدید کردند.

استاندار کردستان اضافه کرد: با مجموعه اقدامات زیرساختی که طی دو سال و نیم گذشته در استان صورت گرفته است در حدود ۲۰۰ روستای کردستان شاهد مهاجرت معکوس بوده‌ایم که جمعیتی حدود ۴۰ هزار نفر را شامل می‌شود.

زارعی‌کوشا از احداث ۳۷۰ کیلومتر راه روستایی نیز طی دو سال گذشته در استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد: فاصله شاخص راه روستایی استان با میانگین کشوری تا پایان دولت سیزدهم کاهش پیدا کند.

کد خبر 748714

دیگر خبرها

  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آیین بزرگداشت هفته ترویج فرهنگ و منش پهلوانی در سنندج برگزار شد