Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مصطفی قانعی درباره طرح کنترل و مدیریت هوشمند کرونا، گفت: هدف هوشمندسازی قرنطینه کرونا این است که به جای آنکه کلیه کسب و کارها پس از بروز همه‌گیری کرونا تعطیل شود، فقط کسانی که ناقل بیماری هستند یا واکسن نزدند، محدود شوند. از این جهت چنین امکانی تاکنون فراهم نبوده است اما از دو سال گذشته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرد و این شرکت‌ها نیز زیرساخت خوبی فراهم کردند و امور آن را با وزارت کشور پیش بردند و موفق شدند که هفته گذشته مصوبه ستاد ملی کرونا را در این زمینه اخذ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعمال محدودیت برای واکسن گریزها

وی افزود: موضوعیت این طرح این است که با این شیوه کسب و کارها بازگشایی می‌شوند و دیگر برای افرادی که ناقل بیماری نباشند و واکسن هم تزریق کرده باشند، محدودیتی اعمال نخواهد شد و بر این اساس بر جمعیتی محدودیت اعمال می‌شود که واکسن نزدند و یا ناقل بیماری هستند. بنابراین سایر افراد کسب و کارشان برقرار است و اگر می‌خواهند تردد یا سفر داشته باشند این اقدام برایشان تسهیل می‌شود.

نحوه مدیریت هوشمند کرونا

قانعی ادامه داد: اصل کار در ابتدا با کیت‌های تشخیصی سریع انجام می‌شود و بخش خصوصی، ادارات و نهادها خودشان متقبل پرداخت هزینه انجام تست‌ها می‌شوند تا این موضوع متوجه خسارت تعطیلی کسب و کار یا ادارات نشوند. انجام تست برای مشاغل مختلف مشمول دستورالعمل‌های مختلف می‌شود و وزارت بهداشت بر اساس میزان خطر گروه شغلی در تماس با مردم تعیین می‌کند که با چه توالی باید تست گرفته شود، پس از آن اطلاعات وارد سامانه شده و به شکل هوشمند کنترل می‌شود. 

تستهای دوره ای برای واکسن زده‌ها

وی با تاکید بر اینکه افرادی که واکسن نزدند مشمول محدودیت‌های جدی خواهند شد، تصریح کرد: موضوع یاد شده و اخذ تست سریع دوره‌ای درباره واکسن زده‌ها است. تزریق واکسن کف عملکرد سامانه است. کسانی که واکسن تزریق کردند به شکل توالی تست می‌شوند تا در صورت ابتلا، بیماری را منتقل نکنند.  البته فکر می‌کنم درمورد کارمندان دولت تصمیمات گرفته شده است و کسی نمی‌تواند کارمند دولت باشد و واکسن نزده باشد.

قانعی تاکید کرد: سامانه مذکور برای هوشمند کردن مدیریت کرونا است که از تزریق واکسن افراد، اخذ تست، شغل و... آنها مطلع است و سبب تسهیل مدیریت می‌شود. بنابراین کسانی تست خواهند داد که واکسن زده باشند و افرادی که واکسن نزنند قوانین جدی شامل حالشان خواهد شد چون واکسن اکنون در دسترس است و همه باید واکسن بزنند.

چگونگی مدیریت هوشمند سفرها
جریمه سنگین برای نقض قرنطینه از سوی واکسن گریزها

او درباره رصد کردن سفرها و مسافران پس از آغاز به کار سامانه هوشمند مدیریت کرونا نیز بیان کرد: اطلاعات هرکسی که واکسن دریافت کرده است (کدملی و خودرو) در سامانه موجود است؛ بنابراین زمانی که خودرو از مقابل دوربین عبور می‌کند مشمول جریمه نمی‌شود؛ اما برای کسی که واکسن نزده است جریمه‌های سنگینی قائل می‌شویم.

اجرای آزمایشی قرنطینه هوشمند در قزوین

وی گفت: البته میزان جریمه و نوع محدودیت‌ها تدریجا توسط دولت اعلام خواهد شد، اما فعلا ستاد ملی کرونا با اجرای آزمایشی طرح در استان قزوین موافقت کرده است و باید طی یک تا دو ماه آینده نتایج منتشر شود تا تصمیم به کشوری کردن آن بگیریم. ان شاءلله از یک تا دو هفته دیگر با دستور وزیر کشور طرح در استان مذکور اجرایی می‌شود.

قانعی درباره چگونگی آغاز به کار بنگاه‌های اقتصادی نیز تصریح کرد: بنگاه اقتصادی اطلاعات خود را در سامانه‌ای که آدرس آن متعاقبا اعلام خواهد شد ثبت می‌کند و سپس شرکت‌های دانش بنیانی که تست تشخیص سریع می‌گیرند، به این بنگاه مراجعه می‌کنند و در فواصلی که وزارت بهداشت بنابر پارامترهای مختلف تعیین می‌کند، از کارکنان تست کرونا می‌گیرند و اطلاعات را وارد سامانه می‌کنند و بر این مبنا و توالی کار انجام می‌شود.

او ادامه داد: استفاده از سامانه به معنای اجبار واکسیناسیون نیست؛ بلکه معنای آن این است که در صورت عدم تزریق واکسن، خدمتی به فرد ارائه نمی‌شود و چون او ممکن است عامل بیماری باشد برایش محدودیت جدی ایجاد می‌شود.

قانعی متذکر شد: مخالفان واکسیناسیون اگر به علم و کارشناسی معتقد هستند که باید ببینند پزشکان که خود مطلع هستند، واکسن زدند و اگر به رهبران دینی نگاه می‌کنند که خب مقام معظم رهبری هم واکسن زدند و ادله‌ای برای مخالفت با واکسن از نظر علمی و دینی وجود ندارد.

پربیننده ترین مواجه قطعی دنیا به ویروس جدید " X" سرعت انتقال کرونا در هوا در حال افزایش است اگر این ۱۵ علائم را مشاهده کردید ، مبتلا به دلتا کرونا شده اید مدارس دوره متوسطه از اواسط آبان ماه بازگشایی می شود تزریق یک میلیون و ۸۲هزار دُز واکسن طی ۲۴ساعـت گذشته

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۸۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی سلیمانی پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نارضایتی شهروندان از معضلات و مشکلات ترافیکی، افزایش تخلفاتی مانند پارک دوبل، توقف در محل ممنوعه و توقف در ایستگاه اتوبوس و تاکسی از یک سو و تاکید و سیاست پلیس مبنی بر استفاده از تجهیزات الکترونیکی و کاهش نیروی انسانی برای کنترل ترافیک و ثبت تخلفات از سوی دیگر، ساز و کار به کارگیری اولین خودرو پلیس مجهز به دوربین‌های ثبت تخلفات ساکن در قرچک را فراهم کرد.

وی در بیان ویژگی‌های این خودرو گفت: این خودرو با دوربین‌هایی که در هر دو سمت آن نصب شده، با عبور از طول معابر اصلی، امکان ثبت تخلفات خودروهای پارک شده در حاشیه خیابان مانند توقف ممنوع، پارک دوبله، توقف در حریم تقاطع، توقف در ایستگاه جانبازان و معلولین، توقف در ایستگاه وسایل حمل و نقل عمومی، توقف در روی خط عابر پیاده و سایر تخلفات ساکن را به‌صورت هوشمند دارا است و مطابق قانون خودروهای متخلف را جریمه خواهد کرد.

رئیس پلیس راهور شرق استان تهران به مزایای استفاده از این سامانه اشاره کرد و افزود: روان سازی جریان ترافیک در معابر پر تردد شهر به وسیله نظارت هوشمند تصویری، اعمال قانون کاملاً مکانیزه و خودکار تخلفات ساکن خودروها، ترویج فرهنگ پارک صحیح خودرو در محل مناسب و احترام به حقوق شهروندی، جلوگیری از پارک‌های دوبل و رفع مشکل ازدحام ناشی از آن، جلوگیری از پارک خودروها در محل نامناسب در سطح شهر، از جمله مزایای این سامانه است.

سلیمانی ضمن تقدیر از همراهی و همکاری شهروندان قانونمند گفت: امیدواریم با به کارگیری تجهیزات الکترونیکی در حوزه حمل و نقل و ترافیک، روز به روز شاهد کاهش تخلفات رانندگی و ایجاد ترافیکی آرام و روان در شهر باشیم.

وی در پایان با تاکید بر هوشمند سازی و نقش آن در انضباط ترافیکی و کاهش تخلفات و حوادث ترافیکی، خواستار توسعه شبکه هوشمند سازی تجهیزات ترافیکی در جهت ارتقا فرهنگ رانندگی در سایر شهرستان‌های استان شد.

کد خبر 6091901

دیگر خبرها

  • محرومیت سنگین در انتظار ستاره اینتر
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • دستگیری عامل ضرب و شتم در اتوبوس/مجازات سنگین در انتظار فرد خاطی
  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! | ماده ۴۹ لایحه عفاف و حجاب یعنی پول بده و کشف حجاب کن! | انتقاد تند حسین شریعتمداری
  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد