Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، در طول همه گیری کووید-۱۹، عدم قطعیت زیادی در مورد مدت زمان ایمنی بدن پس از آلوده شدن فرد واکسینه نشده به سارس-کوو-۲ وجود دارد.

اکنون تیمی از دانشمندان به رهبری هیئت علمی مدرسه بهداشت عمومی ییل و دانشگاه کارولینای شمالی اعلام کردند حفاظت قوی به دنبال عفونت طبیعی کوتاه مدت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جفری تاونسند، استاد آمار زیستی در دانشکده بهداشت عمومی ییل و نویسنده اصلی این مطالعه گفت: عفونت مجدد می‌تواند به طور منطقی در سه ماه یا کمتر اتفاق بیفتد. بنابراین افرادی که به طور طبیعی آلوده شده‌اند باید واکسینه شوند. عفونت قبلی به تنهایی می‌تواند محافظت طولانی مدت بسیار کمی در برابر عفونت‌های بعدی ارائه دهد.

این مطالعه که در مجله The Lancet Microbe منتشر شد، اولین مطالعه‌ای است که احتمال عفونت مجدد در پی عفونت طبیعی و بدون واکسیناسیون را تعیین می‌کند.

تاونسند و تیمش اطلاعات عفونی مجدد و ایمونولوژیکی شناخته شده از بستگان ویروسی نزدیک سارس-کوو-۲ را که باعث سرماخوردگی معمولی می‌شوند، همراه با داده‌های ایمونولوژیکی سارس-کووV-۱ و سندرم تنفسی خاورمیانه مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. با استفاده از اصول تکاملی، تیم توانست خطر عفونت مجدد کووید-۱۹ را در طول زمان مدل کند.

به گفته محققان، عفونت‌های مجدد حتی در مدت کوتاهی پس از بهبود رخ داده است و با کاهش مصونیت و ظهور انواع جدید سارس-کوو-۲، آن‌ها به طور فزاینده‌ای رایج می‌شوند.

الکس دورنبورگ، استادیار بیوانفورماتیک و ژنومیکس در دانشگاه کارولینای شمالی در این باره می‌گوید: مطالعه ما هشدار می‌دهد باید بیشتر بر خطر عفونت مجدد در طول زمان تمرکز کنیم. با ظهور انواع جدید، پاسخ‌های ایمنی قبلی در مبارزه با ویروس کمتر موثر می‌شود. کسانی که به طور طبیعی در اوایل بیماری همه گیر آلوده شده بودند، به احتمال زیاد در آینده نزدیک مجددا آلوده خواهند شد.

مدل داده محور این تیم شباهت‌های قابل توجهی را با خطرات عفونت مجدد در طول زمان بین سارس-کوو-۲ و کروناویروس‌های بومی نشان می‌دهد.

تاونسند می‌گوید: درست مانند سرماخوردگی‌های معمولی، از یک سال به سال دیگر ممکن است دوباره با همان ویروس آلوده شوید. تفاوت در این است که در طول ظهور آن در این همه گیری، کووید-۱۹ بسیار کشنده‌تر ثابت شده است.

تاونسند افزود: نشانه بارز دنیای مدرن تکامل تهدید‌های جدید برای سلامتی انسان است. زیست شناسی تکاملی که مبانی نظری این تجزیه و تحلیل‌ها را فراهم کرد، به طور سنتی یک رشته تاریخی محسوب می‌شود.

او گفت: با این حال یافته‌های ما نقش مهم آن در اطلاع رسانی در تصمیم گیری را برجسته می‌کند و یک گام مهم در جهت آگاهی قوی از چشم انداز‌های مقاومت ما در برابر عفونت مجدد سارس-کوو-۲ ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید 

چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند؟

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون کرونا کووید 19 عفونت مجدد سارس کوو ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان‌شهر شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور اظهار کرد: از صبح سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت عملیات امحای مزارع مذکور در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان‌شهر شیراز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه کار قلع‌وقمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با به‌کارگیری قریب به ۲۰ دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، افزود: پیش‌بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، تصریح کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه‌ریزی و به مرحله اجرا رسیده است.

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی، خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی هم‌گام با دیگر نهاد های ذی‌مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده‌گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

وی ضمن اطمینان خاطر به مصرف‌کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت خاطرنشان کرد: صیانت از تولید محصول سالم امری فرادستگاهی است که نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها است.

کد خبر 749321

دیگر خبرها

  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی