Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، در ادامه دیدارهای مسئولان با رییس دستگاه قضا در جهت بررسی و همفکری برای حل مسائل و مشکلات مردم و دستگاه‌های مختلف، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در عدلیه با حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دیدار و گفت‌وگو کرد.

رییس قوه قضاییه در این دیدار با تجلیل از اقدامات جهادی کادر درمان که بی‌ادعا، خالصانه و بی‌وقفه در ادوار مختلف به ویژه در مقطع حساس شیوع کرونا از جان مردم در برابر بیماری‌ها صیانت کرده‌اند، یاد و خاطره «شهدای عرصه‌ سلامت» را گرامی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه، ارتقای سلامت اداری در حوزه بهداشت و درمان را در راستای صیانت از اعتبار خادمان حوزه سلامت مهم دانست و بر لزوم تقویت نظارت به ویژه بر عملکرد بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها تاکید کرد.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه وزارت بهداشت و درمان باید پیشگام پیشگیری از بروز تخلف و فساد و مقابله با تخلفات در این حوزه باشد، تصریح کرد: هرچه خودمراقبتی و نظارت صنفی در حوزه بهداشت و درمان بیشتر مورد توجه قرار گیرد شاهد کاهش شکایات و شکل گیری پرونده‌های قضایی خواهیم بود.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر ضرورت مقابله با فساد و تخلف در بخش مرتبط با سلامت مردم اظهار کرد: باید با اقدامات سوداگرانه کسانی که برای منافع شخصی خود جان مردم را به خطر می اندازند قاطع برخورد کرد.

وی همچنین از اقدام واکسیناسیون عمومی طی ماه‌های اخیر تقدیر کرد و آن را گام مهمی در جهت حفظ جان مردم دانست.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از وضعیت و عملکرد این وزارتخانه در ماه‌های اخیر، یکی از اقدامات مهم این حوزه را پیگیری واکسیناسیون عمومی عنوان کرد.

وی افزود: به موازات واردات واکسن، تولید واکسن داخلی برای تامین واکسن مورد نیاز با جدیت پیگیری شده است که صدور مجوز اضطراری برای تولیدات ۵ مرکز تولید واکسن در کنار واکسن برکت، از جمله این اقدامات بوده است.

عین‌اللهی گفت: تزریق یک هفته واکسن در کشور ما، به اندازه دو برابر جمعیت تعدادی از کشورهای عربی بوده‌ است‌.

وی با بیان این‌که امروز میزان‌ تزریق واکسن در کشور به ۵۹ میلیون‌ دُز رسیده، از همکاری و همراهی مردم در اجرای طرح واکسیناسیون‌ عمومی تقدیر کرد‌.

وزیر بهداشت و درمان همچنین ضمن تشریح برنامه‌های خود برای بهبود خدمات حوزه بهداشت و درمان گفت که اجرایی شدن این برنامه‌ها نیازمند همکاری و حمایت همه بخش‌ها از جمله قوه قضاییه است.

پربیننده ترین پژو پرشیا ۳۸۲ میلیون تومان شد + جدول باکو رانندگان ایرانی را آزاد نکرد / وضعیت تردد از مرز ایران و ارمنستان چه شد؟ اختلال جهانی در واتس اپ، اینستاگرام و فیس بوک فروش پرحاشیه هایما؛ همه ناراضی، ایران خودرو راضی! با ۶۲ میلیون تومان پراید بخرید!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قوه قضاییه بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۹۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه تاکید کرد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران