Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@22:11:14 GMT

کاهش نسبی قربانیان کرونا در امریکای لاتین

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۰۰۰۱۱

کاهش نسبی قربانیان کرونا در امریکای لاتین

آمار قربانیان کرونا در برخی از کشورهای امریکای لاتین از جمله برزیل و مکزیک تا حدودی کاهش یافته است.

وزارت بهداشت برزیل در آخرین گزارش خود اعلام کرد: شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور با مرگ ۲۰۴ بیمار دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته به بیش از ۵۹۸ هزار نفر رسید.

همچنین بنابر اطلاعیه این وزارتخانه،‌ آمار مبتلایان نیز با شناسایی ۱۰ هزار و ۴۲۵ مورد جدید طی این مدت، به بیش از ۲۱ میلیون و ۴۷۸ هزار نفر افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری آناتولی، وزارت بهداشت مکزیک نیز از فوت ۳۰۳ نفر دیگر طی یک روز گذشته بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد. مجموع قربانیان کرونا در این کشور نیز به بیش از ۲۷۹ هزار نفر رسید. شمار مبتلایان به کرونا در مکزیک نیز با شناسایی ۲ هزار و ۲۸۲ مورد جدید طی این مدت به بیش از ۳ میلیون و ۶۸۴ هزار نفر افزایش یافت.

مکزیک با بیش از ۱۲۶ میلیون جمعیت، پانزدهمین کشور جهان به لحاظ فراوانی موارد ابتلا به کرونا به شمار می‌رود.

از سوی دیگر وزارت بهداشت کلمبیا هم اعلام کرد که با فوت ۲۴ تن دیگر بر اثر ابتلا به کرونا شمار کل جان باختگان به بیش از ۱۲۶ هزار و ۴۲۵ نفر رسیده است. شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در کلمبیا با شناسایی ۱۱۸۹ مورد جدید به بیش از چهار میلیون ۹۶۳ هزار نفر رسید.

کلمبیا با حدود ۵۰ میلیون جمعیت، یازدهمین کشور جهان به لحاظ فراوانی موارد ابتلا به کرونا به شمار می‌رود.

همچنین وزارت بهداشت آرژانتین در آخرین گزارش خود اعلام کرد ۳۸ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع قربانیان به ۱۱۵ هزار و ۲۸۳ نفر رسید. شمار مبتلایان به کووید-۱۹ با شناسایی ۹۸۱ مورد جدید در شبانه‌روز گذشته، به بیش از پنج میلیون و ۲۶۰ هزار نفر رسید.

بنابر این گزارش، آرژانتین با بیش از ۴۵ میلیون جمعیت نهمین کشور جهان به لحاظ فراوانی موارد ابتلا به کرونا به شمار می‌رود. همچنین بنابر مقایسه آماری، کاهش نسبی قربانیان کرونا در کشورهای آمریکای لاتین در هفته‌های اخیر مشاهده شده است./ ایسنا

بیشترین تلفات کرونایی در کشورهای اروپایی سهم روسیه  

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

                     

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: قربانیان کرونا ابتلا به کرونا هزار نفر رسید وزارت بهداشت مورد جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی

امید صادقی در ارتباط با طرح تحقیقاتی با عنوان «بررسی ارتباط بین مصرف گوجه و مصرف لای کوپن که ماده مؤثر آن است و سطح خونی لای کوپن با ریسک و خطر ابتلاء به سرطان» در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اثرات ضد سرطان گوجه به خاطر لای کوپن است که رنگدانه گوجه محسوب می‌شود و جزو آنتی اکسیدان‌ها است.

وی به اثر پیشگیری و درمان کننده گوجه بر انواع سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: دریافت بالای لای کوپن در مصرف کنندگان نسبت به کسانی که مصرف پایین گوجه دارند، خطر ابتلاء به سرطان را کمتر می‌کند و هر ۱۰ واحد افزایش لای کوپن در بدن (در قالب مصرف گوجه) می‌تواند ۵ درصد خطر ابتلاء به سرطان را کاهش دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: اثرپیشگیری گوجه بر ابتلاء به انواع سرطان، مورد بررسی قرار گرفت که مصرف آن، خطر سرطان ریه و پروستات را بهتر کاهش می‌دهد و جنبه پیشگیری از این دو سرطان را دارد.

وی اثر ضد سرطانی گوجه پخته را بیشتر از خام آن دانست و ادامه داد: مصرف گوجه عامل کاهش ابتلاء و مرگ و میر ناشی از سرطان می‌شود.

صادقی گفت: دراین مطالعه صرفاً اثر ضد سرطانی گوجه مورد بررسی قرار گرفت که در فاز بعدی مطالعه می‌شود که آیا اشکال مختلف گوجه مثل سس گوجه، رب گوجه یا سس کچاب و انواع مختلف محصولات حاصل از گوجه نیز اثر ضد سرطانی دارد؟

وی افزود: اثر بخشی مصرف یک تا دو گوجه در روز بر پیشگیری از سرطان در این مطالعه بدست آمده است، ضمناً مصرف زیاد گوجه عوارض خاصی بدنبال ندارد و تنها مصرف بیش از حد آن برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص مثل رفلاکس معده هستند و عامل ترش کردن معده می‌شود، توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در عصر حاضر با بروز بالای سرطان مواجهیم بنابراین ارتباط بین دریافت‌های غذایی و بروز سرطان باید مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6097137

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • شمار قربانیان سیل در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • شمار قربانیان سیل مهیب در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • پیش بینی وزش باد نسبتاً شدید و کاهش نسبی دما در البرز
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • جنگ غزه/ شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت