Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی از شرکت پتروشیمی پردیس بازدید کردند و با توانمندی، ظرفیت ها و جایگاه این شرکت در صنعت پتروشیمی ایران و جهان آشنا شدند.

به گزارش برنا، مدیرعامل پتروشیمی پردیس در جریان این بازدید اظهار داشت: شرکت پتروشیمی پردیـس به عنوان عظیم ترین مجتمع  تولیدکننده آمونیـاک و اوره خاورمیانـه با تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن محصول در سال قدم های موثری برای ایجاد امنیت غذایی مردم ایران و جهان برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمشیدی با بیان اینکه سال مالی 1400 (مهرماه ۱۳۹۹ تا شهریورماه ۱۴۰۰) سال طلایی پتروشیمی پردیس در حوزه تولید، فروش و صادرات محصول است، اذعان کرد: این شرکت در یکسال گذشته بیش از پنج میلیون و سیصد هزار تن محصول اوره و آمونیاک تولید کرد که ۱۱۱.۹۱ درصد نسبت به برنامه ، ۱۰۲.۲۱ درصد نسبت به ظرفیت اسمی و ۱۱۸.۴۸ درصد نسبت به سال مالی ۹۹ افزایش داشته است.

وی افزود: این میزان تولید محصول در شرایطی صورت گرفته که بسیاری از صنایع به دلیل بروز شرایط کرونایی و مشکلات عدیده اقتصادی با رکود و کاهش ظرفیت تولید مواجه شده اند ولی پتروشیمی پردیس با برنامه ریزی، آینده نگری و تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر سرمایه انسانی متعهد، دلسوز و متخصص خود و همچنین با کنترل حوادث فرآیندی و کاهش قابل توجه میزان توقف در تولید به این موفقیت ارزنده و چشمگیر دست پیدا کرده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس با اشاره به نقش و جایگاه این شرکت در اقتصاد ملی و ارزآوری برای کشور گفت: اولین و مهمترین مسئولیت اجتماعی پتروشیمی پردیس تأمین امنیت غذایی مردم عزیز ایران است که این مهم نه تنها با تولید محصول استراتژیک اوره کشاورزی، بلکه با  تأمین اقلام مورد نیاز کشور در تهاتر با محصول تولیدی و ارزآوری و جلوگیری از خام فروشی اجرایی شده است.

وی ادامه داد: ما در یک سال گذشته 50 درصد بیشتر از تعهداتی که وزارت جهاد کشاورزی برایمان تکلیف کرده بود، به کشاورزان عزیز کود اوره تحویل دادیم، آن هم با 40 درصد مبلغی که برای تولید این محصول در پتروشیمی پردیس هزینه شده است. بدون تردید این اقدام پتروشیمی پردیس در قیمت نهایی محصولات کشاورزی و سفره مردم تأثیر به سزایی داشته است.

جمشیدی با بیان اینکه در سال های اخیر به دلیل شرایط تحریم واردات ذرت دامی یکی از مسائل چالش برانگیز کشور بوده است، تأکید کرد: شرکت پتروشیمی پردیس در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود در قبال جامعه ایران اقدام به واردات ذرت در قالب تهاتر با صادرات محصول اوره نمود تا صنعت غذایی کشور با مشکل جدی مواجه نشود. 

وی درخصوص مسئولیت اجتماعی پتروشیمی پردیس در قبال مناطق پیرامونی نیز بیان داشت: پتروشیمی پردیس به عنوان یکی از صنایع پیشرو در حوزه ایفای نقش مسئولیت اجتماعی، همه ساله فعالیت های گسترده ای را برای ارتقای شاخص های آموزشی، بهداشتی، رفاهی، زیست محیطی و فرهنگی در سطح منطقه انجام می دهد که بخشی از این فعالیت ها در قالب پروژه های مشترک با شورای راهبردی شرکت های پتروشیمی منطقه پارس و بخشی هم به صورت مستقیم توسط کمیته مسئولیت های اجتماعی شرکت عملیاتی شده است.

جمشیدی در بخش دیگری از این برنامه با اشاره به مطالبات این شرکت از دولت تأکید کرد: بیش از 6000 میلیارد تومان از دولت بابت مابه التفاوت فروش اوره داخلی به قیمت تعیین شده با قیمت فروش صادراتی طلب داریم و انتظارمان از اعضای محترم کمیسیون صنایع و معادن این است که این مبلغ در بودجه سال آینده با هماهنگی وزارت اقتصاد در قالب تهاتر منظور شود.

 مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس در پایان اظهار داشت: سهامدار عمده پتروشیمی پردیس،هلدینگ نفت و گاز پارسیان است که این مجموعه نیز بیش از 10 هزار میلیارد تومان از دولت مطالبه دارد، امیدوارم دولت جدید و مجلس محترم برای تأمین نقدینگی و تداوم تولید در شرکت های زیرمجموعه نفت و گاز پارسیان چاره اندیشی کنند و اندکی از دغدغه ها و نگرانی های بازنشستگان محترم نیروهای مسلح که سهامداران این مجموعه هستند بکاهند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی ایران و جهان مشکلات شبانه روزی سرمایه اقتصاد ایران وزارت جهاد کشاورزی کود محصولات کشاورزی جامعه واردات صنعت شاخص زیست محیطی دولت کمیسیون صنایع و معادن بودجه نفت گاز مجلس نقدینگی نفت و گاز نیروهای مسلح ایران و جهان پتروشیمی شورای اسلامی صنایع و معادن مجلس صنعت صنعت پتروشیمی پتروشیمی پردیس شرکت پتروشیمی پردیس پتروشیمی پردیس مسئولیت اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست

به گزارش خبرنگار مهر، با اعلام اسامی فینالیست‌های بخش‌های مختلف فستیوال MENA Games Industry Awards ۲۰۲۴، دو محصول گیم آپ (GameUp) و ریمیت (Reymit) از استودیو «سورنا گیمز» نیز نامزد دریافت جایزه از این فستیوال شده‌اند.

این جایزه برای شرکت‌هایی است که از اکوسیستم MENA از طریق ابزارهای توسعه اختصاصی - موتور بازی، هوش مصنوعی، میان‌افزار و غیره - یا امکان کسب درآمد از طریق تبلیغات (یا ابزارهای دیگر) پشتیبانی می‌کنند.

سرویس ریمیت (Reymit) سرویس دریافت حمایت مالی آنلاین از استریمرها است و به گفته حسن مهدی اصل مدیرعامل سورنا گیمز این سرویس در حال حاضر با ۱۱۰ هزار نفر استریمرها و تولید کنندگان محتوا در حال همکاری است.

گیم آپ (GameUp) دیگر محصول این استودیو نیز پلتفرم دانلود بهترین بازی‌های آنلاین و کامپیوتر است. این پلتفرم به‌عنوان مرجع مخصوص بازی‌های کامپیوتر در ایران در حال حاضر بیش از ۵۰۰ هزار نفر کاربر دارد و سرویس‌های مختلفی را به بازی سازان و گیمرهای ایرانی ارائه می‌دهد.

حسن مهدی اصل مدیرعامل سورنا گیمز در پاسخ به این پرسش که چقدر با رقبای این بخش آشنایی دارد، گفت: رقبای بزرگ و غربی هستند و نمی‌دانم چرا در منطقه منا شرکت داده شدند. مخصوصاً Xsolla که یکی از سرویس دهندگان بزرگ آمریکایی است که اخیراً در منطقه منا هم حضور پیدا کرده است. البته حضورشان در منطقه منا نبوده و فقط انتشارشان در منطقه منا بوده است. یا شرکت Tamatem که یک شرکت اردنی است ولی آنها هم یک پلتفرم انتشار به اسم Tamatem Plus راه‌اندازی کرده‌اند. بقیه استارتاپ‌هایی که در دسته‌بندی ما هستند، خیلی شرکت‌های بزرگی نیستند و جز استارتاپ‌های تازه تأسیس به شمار می‌آیند.

مدیرعامل سورنا گیمز درباره اعتبار و جایگاه برگزاری این رویداد و جوایز گفت: جدا از بحث جایزه مالی، اعتبار خود رویداد اهمیت دارد. در منطقه منا مدت زیادی بود که جشنواره و رویداد بزرگی برگزار نشده بود. این رویداد می‌تواند یکی از آن رویدادهای مهم باشد که در منطقه منا در حال برگزاری است. این رویداد می‌تواند کل اکوسیستم گیمینگ منطقه را تحت‌الشعاع خودش قرار دهد. مثلاً در ترکیه رویدادهای زیادی برگزار می‌شود ولی مقیاس آنها این قدر بزرگ نیست و بیشتر تیم‌های ترکیه‌ای شرکت می‌کنند. ولی رویدادهایی که در دبی برگزار می‌شود هم خود آسیا را درگیر می‌کند و هم خاورمیانه را. من خیلی می‌بینم که تیم‌های آسیایی و جنوب شرق آسیا مثل هند، پاکستان، مالزی، سنگاپور، چین و ژاپن در این رویداد شرکت می‌کنند. از این جهت وزن آن به نسبت رویدادهای ترکیه که فقط تیم‌های ترکیه و کشورهای اطراف ترکیه در آن شرکت می‌کنند، اهمیت بالاتری دارد. از نظر اعتباری هم رویدادهای بهتر و بزرگ‌تری است.

فهرست نهایی منتخبان این فستیوال توسط هیئت داوری متشکل از بیش از ۸۰ متخصص صنعت بازی در حال رأی‌گیری است و برگزیدگان پنج‌شنبه ۲ می (۱۳ اردیبهشت)، به عنوان بخشی از اجلاس گیم اکسپو دبی ۲۰۲۴ معرفی خواهند شد. علاوه بر این دو محصول استودیو سورنا گیمز، دو بازی «امپراتورهای قلابی» از استودیو «پرشالند» و «پسرخوانده» از استودیو «پاییزان» نیز نامزد دریافت جایزه از این فستیوال هستند.

کد خبر 6090584 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند